Försovning

Kimmy, den perfekta mannen, har försovit sig idag. Det tycker jag är väldigt roligt.

8 Minute Legs

Jag är nästan klar med svenskan, bara lite finslipning kvar. Det får bli ett senare problem. Nu ska jag promenera och sedan träna lite mage, rumpa och ben. Och jag som redan har träningsvärk efter i måndags.

It's gonna hurt

Jag har ont i min vänstra handled. Det blir så när jag skriver för mycket på den bärbara datorn. Jag skriver på mitt tal. Det finns så mycket jag vill ta upp, att det blir alldeles för flummigt. Men ett tal, det ska jag få ihop.

Irriterad

Jag är irriterad. Franskan går inte framåt. Svenskan går definitivt inte åt rätt håll. Körkort, kommer jag någonsin att ta det?

Sunday

Söndag, igen. Tiden går alldeles för fort. Jag kunde inte somna igår kväll. Tänkte för mycket, som vanligt. Idag ska jag ta tag i allt och hoppas att det inte krånglar. Jag har inte direkt tur. Jag ska straxt gå en promenad med Erika, ska bara äta lite först, är riktigt hungrig. Jag har precis skickat in projektplanen. Härligt.

What to do?

Jag är i psykisk obalans. Ingenting går som jag vill. Jag har en inre stress. Springer upp och gråter. Försöker få tag på mamma. Hon är inte hemma. Min bror har hennes mobiltelefon. Jag misstänker var hon är, det gör mig ännu mer stressad. Bajsa. FASEN TA HENNE. MEN ALLA, det är min betalning som krånglar till studentresan. Det är det. OCH JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA! Härligt, jag förstör för alla andra. Jag gör det komplicerat. Låt mig bara försvinna.

Krångel

Varför ska allt krångla?

Fredag

Jag är trött. Provet i internationell ekonomi gick helt okej. Lunchen hos farmor idag var fantastisk, bättre än skolans blodpudding och potatisburgare. Jag ska kolla igenom matten nu, har prov på måndag. Sedan ska gå en sväng, köpa liite godis. Sedan ska jag till Kerstin en stund. Sedan ska jag hem och sova. Det blir ingen sen fredagskväll alltså. I wanna daance.


FY FAN!!!!!!!!!!!

Jag gråter. Jag vet inte hur jag ska överleva. AH, huvudvärk får man av att gråta också. Fy fanken. Familjebekymmer in my ass.

Morr

Nyförälskade par är förskräckliga. Jag vill bara spy på deras gullegull.

Avis

Jag är så avundsjuk att det sprutar ur öronen på mig. GIVE ME!

Ögon som glittrar, läppar som ler

Det slog mig precis att jag måste till skolan imorgon. En studentmössa ska ju provas ut. Härligt. Eller inte. Mitt huvud dunkar. Dunk, dunk. Jag måste snabbt skriva ihop en ordlista till franskan. Hade totalt glömt bort det. Blä.


Natt

Jag kan inte sova. Jag är för varm, jag är för kall. Mitt huvud dunkar och jag mår illa av pastan. Det är verkligen synd om mig. haha. Jag har sett tre filmer ikväll, She's the man, 27 dresses och Narnia- Prins Caspian. Kom nyss att tänka på något galet jag har gjort. Det får mig att le. Nu ska jag ta en Ipren och försöka sova. God natt.

Studiedag

Jag mår inte bra. Jag kan inte äta. Det enda jag har fått i mig idag är lite flingor och mjölk och tre glas juice. Det är helt sjukt, med tanke på hur matgalen jag är. Jag har en hemsk huvudvärk och fryser snart arslet av mig, trots vinterjackan. Yrsel. Jag går och lägger mig i soffan. Idag fyller min kusin 20 år.


Lättmjölk?

Min helg har varit bra. Jag är bara så förbannat trött hela tiden. Jag vet inte vad det beror på, kanske svininfluensan? Jag försöker i alla fall skriva svenska men min hjärna har inte kunnat koppla på hela dagen. Dessutom så har jag glömt mitt block i skolan. Det gör inte saken bättre. Jag måste sova nu. Jag får skriva det sista imorgon. Sedan har jag mitt talutkast som någon stackare ska ge respons på. Nu ger jag upp. Nattinatt.




Sur

Jag är sur som ättika. Går runt och är frustrerad för minst lilla grej. Undra om min ilska märks i uppsatsen. Haha. Jag tror jag ska ta en långpromenad. Det kommer säkert börja regna. Men det skiter jag i. Jag behöver lugt och motion. Förresten, så har jag hittat min laddare. Den låg i min jackficka, ingen kommentar.

Mobilladdare

Min laddare till mobilen är spårlöst försvunnen- IGEN. Min pappa är något irriterad och tycker att jag borde ha bättre koll på mina grejer. Jag skyller på honom. Det kan ju inte alls vara jag som har förlagt den.

...

"USA hade en fot med i spelet. " Jag skrattar.

Skoltrött

Jag är äckligt skoltrött och terminen har bara börjat. Usch. Jag har lämnat in franskan och nu jobbar jag på svenskan. Jag har ingen aning om hur jag ska skriva ihop det. Vad jag än gör så blir det bara pannkaka. Jag får tänka på det roliga som har hänt i helgen och hoppas på att det ger mig motivation.

Not made for these days

Jag kan inte plugga. Det går bara inte. Har suttit och stirrat på skärmen i två timmar. Dessutom är jag extremt rastlös. Nu vet jag, jag ska kolla på filmerna från våra upptåg. haha.

Drika är got

"Pizza+ drika" citat från Kimsas almanacka.

RSS 2.0