Hur mår jag?

Min stackars lilla kropp. Jag sov i nästan två timmar när jag kom hem från skolan. Egentligen har jag inte tid med det. Men huvudvärken tog nästan kål på mig och då måste man faktiskt vila lite. Nu sitter jag här utan huvudvärk och är pigg igen. Jag ska straxt smyga iväg och gymma. Åt så sjukt mycket fett och socker i helgen och straffet för det är stenhård träning. Hm, undra om den blir stenhård. Haha. Jag hoppas innerligt att de finska tanterna inte är där, för då får de en fet höger!

Sökning till högskolan senast den 15 april, blä.


Värt att skriva upp i blocket!

Det har hänt något fantastiskt! Jag vet att alla kokar av nyfikenhet. Jag, JAG, har druckit en halv kopp te. Det var inte gott, men heller inte äckligt. Jag kan se en framtid där jag dricker te. Kaffe då? Nej, jag har gett upp hoppet. Det smakar skit och jag förstår inte vitsen med det. För övrigt så var det igår jag drack te, hos mormor och morfar. Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen, observera att klockan inte ens är nio (och att jag fyller nitton år i år.)  


Bang

POFF!


Kent

Idag älskar jag Kent! (Musikgruppen alltså)


Ensam hemma

Inte var dag jag bloggar alltså. Jag har haft en väldigt bra dag. Praktik. Jag känner mig mycket oeffektiv, som istället för att göra något vettigt, sitter och berättar om incestbarn. Knäppt. Efter praktiken skjutsade jag min syster hit och dit, men till slut hamnade hon på Lichron, där det är lan. Jag ser inget kul i att sitta och glo framför datorn flera timmar i sträck. Jag och pappa åt lite kvällsmat på Arken. Där fick vi höra en mycket intressant diskussion. Två killar satt och diskuterade politik. De pratade om hur dålig Mona Sahlin och Maud Olofsson är och att de gillar Maria Wetterstrand. De tror att vänsterpartiet, socialdemokraterna och miljöpartiet bildar regering i höst. De funderar på att rösta på moderaterna ändå. Seda började de diskutera husbyggen och lata hantverkare. Lustiga grabbar det där.

Jag har också tittat på finalen av På Spåret, det laget jag håller på vinner aldrig. Den där Marcus Birro, jag gillar inte honom. Efter det tog jag, för andra kvällen i rad, en liten tripp till Värnamo, där jag dumpade pappa. Jag ska hämta lillebror klockan tolv. Om han inte sover här, så sover jag ensam i natt. Läskigt, tror aldrig att jag har gjort det innan.

Nähä. Nu ska jag fixa så att jag kan titta på ett par avsnitt av Desperate Housewives innan jag sover. Underbart.

RSS 2.0