Den ofrivilliga pussen

Gårdagen var okej. Jag var dock fortfarande ledsen. Idag har jag varit på bio i Gislaved, såg filmen Avatar. Den var faktiskt bra. Efter bion bröt helvetet lös vid bilen. Jag grät så jag skakade. Nu har jag i alla fall fått sagt mitt. Jag tolererar inte att folk fullkomligt kör över mig. Nu ska jag läsa alla blogginlägg jag har missat att läsa. Woho.

Järnspöken

Jag hade rätt. Jag visste att det var hon, Ida. Hon har ristat in sitt namn i bordet i kiosken. Hon är trög och väldigt otrevlig. Okej, jag känner inte henne. Men vad spännande. Världen är trots allt väldigt liten.


Jul

Har varit i Värnamo större delen av dagen. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att hitta julklappar. Körlektionen gick åt helvete. Jag var ofokuserad. Lennart var en trevlig prick. Jag tror att han tyckte jag var en idiot. 

Jag hatar julen. Jag vill bara att den ska vara över. I år har vi ingen julgran, inga tomtar och inga apelsiner med nejlikor, skönt tycker jag. Jag spydde dessutom upp min julmat innan. Haha. Jag har inte önskat mig något. Jag tycker att det läggs alldeles för mycket pengar på julklappar, helt sjukt. Ah, nej. Nu har klockan passerat tolv, det betyder alltså att det är julafton. Jaha. Jag ska lägga mig i sängen. Sova. Vakna. Äta en trevlig middag hos farmor och farfar. Sedan åker vi till Dalstorp och äter- igen. Jag kommer vara så nedstämd och se sur ut. Jag är inte sur. Jag har bara blivit rejält sviken för andra gången på ett halvår. Det gör ont. God Jul!


Stinke

Jag har haft en mycket trevlig dag i Jönköping med mina mysiga och fantastiska vänner. Dagen slutade dessvärre äckligt dåligt. Jag är fascinerad och framförallt helt tom. Okej, jag tog bort massa text här. Det är inte meningen att personen i fråga ska bli uthängd. Idag har jag plockat ihop en massa flytta-hemifrån-saker. Helt okej saker. De duger till mig. Imorgon har jag körlektion med Lennart. Det ska bli spännande att se hur han är.

Fniss

Jag fnissar åt min deppighet. Jag är verkligen störd. Jag fnissar också åt att jag har lyckats skrämma iväg de få pojkar som har visat intresse för mig. Jag fnissar åt min dumhet. Jag fnissar åt att jag sitter här och skriver det här inlägget. Duschen väntar.

Don't blame me

Det är så mycket jag vill blogga om. Jag vet inte vad jag ska börja med. Jag har haft en fantastisk skön helg. Jag har legat på soffan och tittat på skitprogram. Jag har sovit länge. Jag har lagt mig tidigt. Jag har också insett att jag inte längre ser julen som något speciellt. Ärligt talat, så skiter jag fullkomligt i denna högtid. Jag vet inte varför. Beror väl på att jag är äckligt trött på livet, mitt liv och min familj. Jag vill spy på allt. Jag vill bara flytta ifrån den här hemska hålan.

Imorgon ska vi till Jönköping. Det ser jag fram emot. Till en början såg jag fram emot kvällen som ska spenderas hos mamma men nej, inte längre. Jag hatar honom. Jag hatar dem. ÅÅÅÅÅÅH, jag vill bara slå dem hårt båda två och få dem att förstå att de gör mig så jävla illa. Mitt tonårshjärta klarar inte mycket och defintivt inte mer. MEN NÄR SKA DESSA IDIOTER SOM BETER SIG SOM BARN INSE ATT JAG HAR ETT SKÖRT HJÄRTA??? Svaret är: när det är för sent. God natt idiots.


Vomit

Dagen har varit bajs. Jag fick förskräckligt ont i magen på matten. Det brukar aldrig göra så ont. Vi hade ingen svenska, så jag, Kim och Phu begav oss till samhället för att besöka SEB och Swedbank. Jag försökte vara trevlig. Det gick dock inte så bra. På vägen tillbaka till skolan spydde jag bakom ett träd. Fräscht för Phu och Kim att höra det. Att jag dessutom hade ätit den där fisken till lunch gjorde det inte bättre. Jag skyndade mig hem för att spy ännu en gång. Jag är väldigt hungrig. Vet inte vad jag ska äta. Jag är mest sugen på cola, borde ringa till pappa och fjäska lite. Men nej. Det är en onödig utgift.


Laugh

Jag chattar med min brevvän. Vi får inte mycket sagt. Jag trodde att det här skulle bli en bra dag. Jag fick nämligen ett roligt besked som innebär money. Jag får slutbesked imorgon. Håll tummen att allt löser sig. Dagen slutade väldigt blääää. Jag fick reda på två knäppheter som är så dåliga att jag vill spy.

Jag äter alldeles för sent, inte konstigt att jag blir fetare. Haha. Imorgon ska jag baka lussekatter med mamma och Lovisa. Och jag ska nog även bege mig till banken och se om det kostar något att plocka ut lite pengar. Pengar som jag behöver till mina körlektioner. Verkligen tur att skolan betalar mycket, annars skulle jag bli ruinerad. Nu ska jag forsätta den oerhört givande konversationen med min brevvän, som för övrigt har slutat svara sedan jag nämnde att jag lagade falukorv. Haha.

Love, love, love

Följande inlägg kommer att bli något hoppigt.

Jag gillar inte måndagar. Jag är en liten bitch och vill inte längre gå i skolan. Idag joggade jag en runda, sedan stack jag till Frida och dansade Zumba. Det var kul, men jag kan inte dansa. När jag kom dit fick jag veta något som gjorde att jag brast ut i skratt. Vet inte riktigt om jag ska tro på att "personen" verkligen har sagt det här menmen. En viss liten nippertippa sa att hon hade hört att jag var kär i "personen" när jag var liten. (Lite rörigt, men jag förstår vad jag menar i alla fall.) Vadå när jag var liten? Dessutom så fick jag reda på vem "personen# var för bara några år sedan. Och en sak till, hur har "personen" i så fall fått reda på att jag har varit kär i honom? Vi har nämligen knappt pratat med varanda och enligt honom, så vet han inte vem jag är. Haha. Jag får inte riktigt ihop det. Jag hoppas dock att det är ett missförstånd och att "nippertippan" har uppfattat helt fel. Jag tycker det här är komiskt. Jag kommer flina åt det när jag ska sova.

Jag gillar inte att vara medlare. Hur svårt kan det vara att ringa och prata med personen i fråga direkt? Dessutom så kan jag inte övningsköra på nästan en hel vecka till. Snacka om att allt kommer gå åt skogen.

Jag avskyr när människor ljuger. Jag avskyr ännu mer när andra människor blir indragna i lögnen. Ibland får man dra en vit lögn, men det finns för tusan en viss gräns! GRRRRRR.


One day

Gårdagen var kul, dock extremt dålig musik större delen av kvällen. Idag är jag helt seg och har inte gjort något vettigt. Jag tror att jag går pappa lite på nerverna. Tittade på gamla bilder innan och jag ska inte ha lugg igen. Min syster har rätt, jag ser verkligen ut som min mamma. Jag ska straxt börja med Redovisningen, ska bara titta på Parlamentet. Haha.


RSS 2.0