Flytt

Ja, som många redan vet så flyttade min mamma till Töllstorp idag. Jag har hjälpt henne hela dagen. Burit saker och pysslat. Nu kokar jag lite makaroner. Är riktigt hungrig. Fy fasen.

Water

Jag håller på att komma på en lösning på vårt enorma bekymmer. Det börjar arta sig. Jomenvisst. Jag har tittat på fotboll idag. Gnosjö vann. Ikväll har jag tittat på två filmer, Step up och En underbar dag. God natt.

Fredag

Min fredag har varit kanon och jag har kunnat koppla bort allt dåligt. Vid halv fyra åkte jag och pappa till High Chaparral för att titta på hästtävlingarna. Det var något nytt och jag fattade ingenting men lite kul var det allt. Pappa började jobba vid tio. Då fick jag sitta och vänta på mamma i två timmar. Jag lyssnade på vad vakterna sa genom walkie-talkien, mycket intressant. Nu ska jag sova.

Sommarlov

Jag sitter här i mörkret. Läste för ett tag sedan på Aftonbladets hemsida att Michael Jackson har dött. Åter till mitt mycket viktiga liv. Jag älskar att ha sommarlov. Sova länge, umgås med vänner och vara ute i det fina vädret. Här ska en massa deppsnack vara. Fasen att radion ska spela fransk musik.

Livsglädje?

Jag försöker koncentrerar mig, men det går inte. Min bror suckar högt, smaskar och rapar. Jag vill bara slå ner honom!

Englishman in New York

Mycket underlig dag. Gkc vann MVG-kampen, hurra! Jag ska straxt till den största klädbutiken i stan och efter det till Dalstorp för att fira mormors födelsedag. hejochhopp!


Dagen idag

Mycket trevligt promenad med Erika. Sedan teater, den var helt okej. Jag var dock väldigt trött och höll på att somna. Efter det hängde jag lite vid datorn och sedan övningskörde jag pyttelite. Det går bra hemma, men varför fungerar det inte på körskolan???? Vid kvar över åtta stack jag till Kerstin. Hon hjälpte mig med en matteuppgift, min hjärna har redan åkt på semester, så klarar inte ens de simpla sakerna. Det tog sin lilla tid eftersom hon hade sina tankar någon helt annanstans. Efter en timme drog hem. Nu sitter jag här och hänger igen. Längtar efter sommarlovet, då jag ska umgås med mina vänner, framförallt Kimsan och Erika. Vi har så mycket roliga saker vi ska göra. Spännande.


ÄNTLIGEN!

Jag har lämnat in i historian och jag känner en enorm lättnad. Den blev urdålig, skrev typ bara fakta. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte. Den får sänka mitt betyg men jag orkar inte tänka på det nu. Det är snart sommarlov och jag har endast ett skolarbete kvar att göra. (Om inte Mona tvingar på oss något, vill säga.) Godnatt!


Visste ni att?

Visste ni att det av miljöskäl är förbjudet med platskassar i Rwanda?


Rubrik

Jag är arg och förbannat besviken på mig själv. Jag skulle aldrig ens ha påbörjat mitt körkort. Anders tycker jag är dålig och extremt dum i huvudet. Jag vill bara gråta men jag hinner inte.

Måndag

Det är alltid kaos på måndagar. Väldigt konstigt.


RSS 2.0