Valborgsmässoafton -08

30 april, det är valborgsmässoafton men också vår konungs födelsedag. Dagen idag har varit intressant och jag har också varit på ett strålande humör. Vi hade en intressant diksussion på geografin som gällde klimatproblemet och att analysera filmen "Den obehagliga sanningen". Jag fick sagt det jag ville ha sagt, äntligen, jag brukar annars bara nicka och lyssna på dom andra. Tyskan idag gick snabbt och den var faktiskt ganska rolig. För alla som har sina anteckningsblock framme vill jag bara meddela att jag har tyskaprov den 2 juni och det får jag inte glömma bort.  

Snart kommer Simon med en pizza till mig, snäll han är. Pizza känns lite ofräscht men jag ska käka den och sedan gå en långpromenad om jag vågar, kan ju finnas fyllesvin. Sedan lite styrka och efter det ska jag kasta mig framför TV:n och bara glo, härligt. Inget festande för mig vilket ska bli himla skönt.  Jag funderar faktiskt på att se Uppdrag granskning som idag handlar om hur lätt ungdomar får tag i alkohol men man får också se när några 15-åringar köper av langare. Om jag ska se det eller ej får min Far "TV-chefen" avgöra.

congratz<3


En gå-tisdag

Har haft nationelltprov i engelska, gick för j*vligt. Jag har varit sur nästan hela dagen men "hälsans stig" gjorde mig på bättre humör. Idag har jag motionerat mycket, cyklat ca 6 km (till och från skolan), gått 6 km på idrotten, gått 2 km hämtade bla min systers cykel och har även gått ca 2 km med min mor. Underbar dag, borde alltid motionera så här mycket. Jag känner mig äckelpäckel eftersom jag pinsamt nog har ätit glass TRE gånger idag och även ätit lite ostbågar, usssch.

Idag har jag även sett filmen "Pride and prejudice" med Kiera Knightley. Jag hade nog för höga förväntingar, gillar den gamla bättre. 

Montag

Den här måndagen har jag varit tystlåten och inte sagt så mycket, ber om ursäkt för mitt beteende. Jag tänker fortsätta att vara negativ eftersom det just nu inte finns mycket positivt i mitt liv. Jag är så trött på perfektheten, orka vara perfekt. Nu hoppas jag att jag snart får träffa min vän Nathalie och glömma allt för en kväll.
Idag föreläste Mats Andersson för oss, mycket intressant. Den enda föreläsningen hittills som jag har följt med i och som har varit intressant.
 
Nu kurrar min mage och menyn för kvällen är: skivad potatis, fläskfilé, creme fräs(som en lärare sa) och sallad, mums:)


...

Det finns inte många medgångar i mitt liv nuförtiden, det känns tungt. Allting krånglar och jag vill bara gräva ner mig och aldrig återvända. Vad jag är dramatisk men det kommer antagligen kännas bättre imorgon, eller jag hoppas det. Jag försöker men ingenting blir bättre. Jag har också upptäckt att jag inte kan lita på någon, har blivit sviken alldeles för många gånger.

Jag saknar en viss person så mycket.





uppdatering

Torsdag: En bra dag i skolan. Jag cyklade hem i en fart jag aldrig kommer att uppnå igen för att duscha och byta om för att gå på "partyt" i fabriken. Erikas pappa hämtade oss och skjutsade oss till Lina, därifrån vandrade vi den långa vägen till fabriken. Det var verkligen tråkigt där men vi roade oss genom att fota, jag säger bara "container". Vi var inne ett tag och snackade, skrattade och lyssnade på ett lokalt band. Lilla K övergav oss för italienskorna men trots detta fortsatte vi att fota och i slutet visade jag också min "påskdans" och "valborgsdans", jag ber om ursäkt för det.

Tack för en rolig kväll; Erika, lilla K, Kimmy, Lina och Sofia

Fredag: Så grymt seeeg dag, kom knappt upp ur sängen när väckarklockan ringde 07.00. En helt okej dag i skolan trots lite butterhet. Jag fick cykla hem fort även denna dag för att jag skulle med tåget till Limmared 15.24, jag hann med det. Jag arbetade sedan 16.00-22.00. Jag övningskörde hem vilket gick superbra, endast ett motorstopp och det var på vår garageinfart.

Lördag: Äntligen fick jag sova ut. Jag käkade lunch hos mormor och morfar och fikade även med wienerbröd, mumma. Sedan körde morfar ner mig till kiosken och jag arbetade 16.00-22.00. Det var faktiskt riktigt roligt att jobba idag; någorlunda att göra och mycket trevliga människor kom på besök.Jag övningskörde hem och det gick mindre bra efter ett par motorstopp under resans gång kom vi tillslut hem.

P.S Min gammelfarmor avled i torsdagsmorse, hon blev 93 år gammal

italienskor

I måndags kom det ett X-antal italienskor till den stora staden Gnosjö. De har basröster och tydligen röker hela bunten. Idag var våra kära klasskamrater och deras "brevisar" i Göteborg så klassen betod endast av 10 personer, mycket skönt. Dagen har varit: komisk, lärorik och tråkig på samma gång. Jag och Erika trampade hem i en rask takt och jag gjorde mig en mycket god baguette och kastade mig sedan i sängen och sov i hela 2 timmar. Det var skönt men egentligen borde jag sova på nätterna istället.

Idag intervjuade Olivia mig och Erika för VN, åå vad hemskt jag vill inte ens se det. Det är pinsamt men jag ställde upp för att alla andra gjorde det, jag faller alltid för grupptrycket. Snälla, kolla INTE på framsidan eller baksidan av VN under de närmaste dagarna.

Imorgon blir det "party" med italienskor och svenskar får väl se hur det går. 

en trött söndag

Igår ringde väckarklockan 06.30, faktiskt ganska lätt att gå upp. Jag mötte Erika 07.25 vid furuhalls dagis och vi gick till lilla K. 08.00 bar det av till Ullis, gjorde en del fynd och jag fick jätteont i huvudet men mina tjejor räddade dagen. När jag kom hem tog jag huvdvärkstabletter och drack en massa Sprite och vilade i 5 minuter sedan bar det av till Anna. Det var helt okej men roligast var "På rymmen".  Idag har jag jobbat en liten sväng och nu sitter jag hos mormor och morfar. Helgen uppfyllde inte riktigt mina förväntningar men det kan inte alltid bli som man vill.

Imorgon, måndag och det betyder det muntliga nationellaprovet i engelska som inte gjordes i fredags.

friday

Fredag, en av de bästa dagarna i veckan. Dagen har faktiskt varit slapp: Naturkunskap, Samhällskunskap, Matematik och Engelska. Vi hade ingen franska idag vilket va underbart ,det här är den bästa fredagen på länge. Jag skulle ha lekt med Frida idag men hon skulle tyvärr jobba så det får bli en annan gång. Ikväll blir det tv, sova och sedan HOCKEY då HV 71 förhoppningsvis tar SM-guld. Imorgon ska jag gå upp senast 06.30, det är en hemsk tid men förhoppningsvis får jag och mina vänner det roligt i Ullis. Efter Ullis bär det av direkt till min kusin i Grimsås på lite party, skojj. Jag sover över där och stiger upp senast 10.00 för att arbeta på Nord's grill i Dalstorp. Det här är mina planer för helgen men de kanske ändras.


trevlig helg!


thursday

Negativa-Lina is back! 08.30-09.55 nationellt prov i engelska och det kändes inte bra, menmen. Imorgon är det dags för nationelltprov i engelska igen men den här gången muntligt. Det MÅSTE gå bra men vi får hoppas på det bästa. Idag ska jag bara titta på TV och hoppas på att få somna också.



Jag är sjukt laddad, för helgen kmr bli greeeeeeeeeeeeat!

människor..

Ibland blir jag verkligen fundersam över hur vi människor tänker. Bry er om er själva och gottaer inte i andras problem, då blir jag nöjd!

tack för mig!


måndag

Jag har kommit på att måndagar är helt okej, så jag ska sluta hata dem. Dagen har bestått av: läxförhör, svenska, samhällskunskap och tyska! När jag kom hem hittade jag min bror i sängen, han hade hoppat trampets och hoppat rakt in i ribbstolarna och slagit i knäna, armbågen, ryggen och huvudet. Jag kan inte låta bli att flina eftersom han har skadat sig 18474096 ggr innan och man blir aldrig förvånad. Pappa får spendera ännu en måndag på akuten. Det händer aldrig mig någonting och det ska jag väl egentligen vara glad över men jag vill också bryta ngt.

hockeyfeber


Helg

Ääääntligen helg men den här här fredagen har jag spenderat framför datorn. Jag har skrivit en bokanalys och den blev väldigt slarvig och jag fick inte med alla punkterna, orkade inte tänka. Resten av helgen får jag slappa, plugga och äta middag hos mormor och morfar.


god helg!


Lärare

Lärare har en makt som de gärna utnyttjar, inte alla men det existerar sådana lärare. Genom åren framförallt 1-6 stötte jag på många elaka lärare och det fortsatte även på högstadiet. Det är så tråkigt och jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men jag skippar det.

CIAO

Heja HV 71

6/4

Hejhej, ännu en söndag och snart börjar också en alldeles ny och fräsch vecka. Jag har spenderat nästan hela dagen på www.topshop.se de har alldeles underbara klänningar som jag vill ha direkt i postlådan. Men jag är nästan pank så det kan jag glömma redan nu, haha. 


mangomongo

au revoir

   


blogg

Jag, Lina har skaffat en blogg. Jag har dissat det där med blogg innan men nu så ska här skrivas så tangenterna glöder. 



 


RSS 2.0