Dagen idag

Jag måste säga att det har varit en bra onsdag. Jag vaknade och det var svinkallt i huset, 14 grader. En elkille knackade på dörren och jag visade honom hur man ska sminka sig, dvs. endast mascara på höger öga och gärna lite fläckar clearasil på kinderna. Skoldagen var inte särskilt jobbig, endast matte och bild. Bild hatar jag, menmen. Jag och pappa joggade en runda på cirkus 3 kilometer, så härligt. Jag trodde dock att pappa skulle avlida ett tag. Ikväll har jag inte gjort mycket. Pyjamas 19.15, det är livet det! Tack för idag, slut för idag.


Take no notice of the gossip

Jag förstår inte varför gamla människor måste fråga mig om jag har pojkvän så fort jag träffar dem. Framförallt farmors syster. Varför vill hon veta det? Skvallra för sina barnbarn om hur fantastiskt intressant mitt liv är?

Jag går och tar ut pengar till farmor. Det börjar bli kväll och det är lite kallt ute. Jag har endast på mig en tunn tröja. Jag kommer innanför dörren och blir påhoppad av farmors syster.

-Åh, du är allt lite rosig om kinderna, träffade du på någon kille på vägen? (Ler stort)
-Eh, nej. Det är lite kyligt ute.
-Jag tror allt att du träffade på någon speciell kille på konsum.
-NEJ. (Och jag börjar prata om något annat mer intressant än varför jag var rosig om kinderna.)

Liknande konversationer uppstod under tiden jag var där.

Diary

Hahaha. Jag skrattar åt mig själv och min dagbok. Jag har citerat lite från min dagbok från 2005. "Jag gillar i alla fall honom och det är inte för utseendets skull utan han verkar vara snäll osv." "Jag har fastnat helt för **** men han är inte snygg och sånt men ändå så fastnar jag för honom." "Ja... **** är inte snygg jag måste glömma honom. Jag vill bara inte att han ska ha någon tjej." En engelsk dikt som jag skrev, den offentliggörs inte. "Åh, jag gillar både *** och ****. "Vad jag hatar att vara tonåring." "Jag är helt klart mobbad i skolan." "**** är egentligen inte snygg eller någonting, rolig kanske."

Okej. Jag håller på att skratta på mig. Jag var så patetisk.

Huvudvärk

Jag har haft en väldigt trevlig dag. Simning. Pizza. Cykla. Punktering. Just nu tittar jag på tv. Jag har huvudvärk och tabletter hjälper inte. Dessutom har deppkänslan kommit tillbaka. Jag har inget mer att säga, är alldeles för trött.

Jaha

Okej. Jag är lite deppig. Anledningen är urskum. Den är inte ens värd att nämna, folket skulle skratta. Jag är en lustigkurre. Jag borde plugga lite naturkunskap, har trots allt prov på fredag.

Powerwalk

Nej, nu lämnar jag datorn för en powerwalk. Ska handla lite också. Har fortfarande inte bestämt vad jag ska laga.

Little pitchers have long ears

Jag är hemma själv hela kvällen Hoppas Isak kommer in och håller mig sällskap. Jag funderar på att laga en nyttig och något avancerad maträtt till kvällsmat. Jag behöver öva på att laga mat, då jag på sista tiden knappt har rört grytorna. Arla får hjälpa mig!

Määh?

Jag har en mycket otålig lillebror. Det är lite störigt.

Bildanalysen

Kul att bildanalysen gick åt skogen! Jippy.

Good Morning

Jag är inte trevlig på morgonen, särskilt inte när jag har pms. Stackars min familj.


RSS 2.0