Vädret

Vädret här är inte särskilt uppiggande. Jag har sovit mycket, London-resan tog hårt på mig. Jag tänker skriva allt knäppt som hände men jag orkar som sagt inte göra det än.

Jag är hemma

Jag kom hem från London igår. Det var en trevlig resa med mycket skratt, mer skriver jag en annan gång.

7 h och 30 min

Om 7 h och 30 min är vi på väg till flygplatsen, coolt. Jag har precis varit och vägt min väska, 11.5 kg. Det blir ingen luftmadrass, den tappade luften, så jag tar 2 liggunderlag istället. Jag längtar redan efter en riktig säng. Det här sla bli en spännande resa, jag tror att jag har glömt något, men spela roll.

Ha det bra, för det ska jag ha i LONDON, wooho! Hörs på onsdag

Inte nog med det...

Nu kom mamma med punden, vi hade beställt 160 men fick bara 145. Banksnubbarna hade glömt av oss och hade bara 145 kvar. Vad tusan är det med den här dagen? FUCK OFF, snälla!

Det är inte min turdag!

Det är inte min turdag i dag, blä.Mitt historiaprov gick uselt, luften i luftmadrassen var ute, jag sa fel på engelskan och jag hittar inget täcke att ha på konferensen. Jag suger på tyska, vartenda läxförhör går ut skogen.

AAAAAAAAAAAAAAAARG

Något litet pucko har släppt ur luften ur luftmadrassen! Jag skulle se om jag kunde ha med den till London, därför var den uppumpad. Jag hatar någon av mina familjemedlemmar riktigt mycket. HATHATHAT. Tänk så tar jag med den till London och luften bara försvinner direkt, blää.

nu ska jag fortsätta att packa, trots att idioter till familjemedlemmar förstör det!!!

Morning

Jag har sovit tio timmar och känner mig riktigt utvilad. Mitt skoskav gör väldigt ont. Mamma skjutsar mig till skolan så att jag slipper att "slita" på det innan London. Jag är snuvig och inatt tror jag att jag har haft feber, usch jag vill inte bli sjuk nu.

nu måste jag göra mig i ordning, 9.40 kommer min mor och hämtar mig.

Inflammerat skoskav

Jag och mamma har försökt att trycka ut resterande var ur mitt inflammerade skoskav, det går inte. Jag börjar känna mig hängig, jag vill inte bli sjuk lagom till London. Jag hatar det är jäkla skoskavet. Jag ska ta mig en lång och varm dusch och sedan lägga mig och sova, hoppas att det hjälper.

Skolan.

Jag bloggar inte lika ofta längre, jag orkar helt enkelt inte. Men idag känner jag för att skriva av mig. Jag har varit hos doktorn idag, de stack hål på mitt inflammerade skoskav. Det gjorde väldigt ont, men jag tror att det känns bättre. Det måste bli bättre eftersom jag åker till London på fredag, woho. Jag, Kimmy och Lina sitter i skolan och försöker göra ett projekt som vi har på företagsekonomin, det går inte bra. Jag och Kimmy bloggar medan Lina gör något annat skoj.



Att vara katt skulle vara bra.

Söndag

Jag är skittrött. Jag har haft en tuff helg. Jag måste snart sova.
 
Igår var jag hos Jessica, vi hade supertrevligt trots lite tjafs. Vi fick en god pastasallad och en ännu godare kladdkaka. Till skillnad från i fredags blev jag ganska bra på bild, nice. Vi fem sov i Jessicas brors stuga, det var mysigt. Jag sov på en tunn madrass och kände golvet men gott sov jag. När vi skulle sova tjatat jag om helt störda saker, som vanligt, så ingen kunde somna.

Idag började jag jobba vid tolv. Jag jobbade min far och vi har i stort sett käkat godis och läst tidningar hela dagen.

ajöss

Hemma från Kimmy

Jag har precis kommit hem från Kimmy. Det var trevligt, kul att Kajsa, Frida och Matilda kunde vara med. Jag var ko, jag var fulast och knäppast. Vi käkade paj och kladdkaka och hängde i soffan ett par timmar.  Jag har haft kul och nu ska jag sova!

god natt

Fredag

Äntligen är det helg. Jag hade bara en lektion idag, företagsekonomi, eftersom det var uppföljningsdag. Idag är det maskerad hos Kimmy. Han är sur för att vi ska komma utklädda, han är en torrboll. Så kl:15.45 ska jag vandra till samhället och ta ut lite pengar sedam ska jag, erika och lilla K inhandla kvällens mat. Vi vet inte med vems pengar, det blir till att jobba av skulden.

Jag ska ta med min kodräkt, usch den är ful. Men kravet är att man är utklädd annars får man stryk av kajsa.

jag hoppas på en trevlig kväll.

BLÄ

Jag har precis försökt käka en blodapelsin, fy tusan vad äcklig den var. Jag har slösat bort 13 spänn på något jag var tvungen att slänga, jag skulle ha köpt en vanlig.


Torsdag

Det var ett tag sedan jag bloggade. Jag har inte dött, dock haft mycket i skolan så all tid har gått åt till att plugga. Imorgon är det fredag vilket betyder helg. Imorgon kväll blir det maskeradparty hos Kimmy, jag ska vara ko. Jag kommer att vara den mest mobbade, om nu dräkten är frän. Men jag bjuder på mig själv. Jag hoppas att dräkten inte är någon imitation av batmans för då dör jag.

gosh, vad jag saknar dig.


Honey, honey

Jag sjunger ABBAS låtar, jag har fått dem på hjärnan. Mormor och mofar var som sagt hos oss ikväll, vi fikade en massa, gott. Jag har skrivit färdigt min engelskauppsats, resultatet blev slarvigt. Jag känner alltid en underbar lättnad när jag har lämnat in ett arbete oavsett om det är bra eller inte.

god natt.

Tisdag

Det är tisdag och jag har haft studiedag. Idag fyller min lillasyster år, hon fick kläder, en resa med mamma och pappa och ett bowlingkalas. Jag och Lovisa har spenderat många timmar hos farmor och farfar idag. Farmor har gräsligt ont i sina tår så jag hjälpte henne att handla, ta ut pengar och inhandla ett paket till Lovisa. Jag är en god människa. Jag ska fortsätta skriva min engelskauppsats, den är snart klar. Om någon timme kommer mormor och morfar, då blir det tårta.

Jag kan andas ut

Jag blev klar med svenskan och den blev ganska okej. Jag har pluggat hela kvällen, gjorde dock lite små pauser för att äta och så. Imorgon har jag studiedag och det ska bli så skönt Jag måste plugga, ska lämna in en uppgift på engelskan om filmen Förnuft och känsla.

det blev ett rörigt inlägg och det beror på att jag är dödstrött.

Måndag

God morgon, jag är trött som tusan. Jag måste gå till skolan idag eftersom kedjan på min cykel inte är fixad. Klockan 09.30 bär det av och jag är långt ifrån färdig, blä. 23.59 ska svenskan in, så jag ska jobba på den hela kvällen.


God natt

Jag har inte gjort så mycket som jag borde ha gjort idag, men vem bryr sig? Det är morgondagens problem. Nu ska jag sova.

god natt


Plugg

Mitt förra inlägg försvann så nu får jag skriva ett nytt, blä. Jag har problem med pluggandet. Jag har kommit igång med svenskan/historian och jag trodde att den var bra. Jag läste kriterierna och jag har nästan inte fått med något. Ska man skriva i nutid? Måste man ha med de konstiga orden? Ska man skriva så att man talar till de grekiska männen? Jag fattar ingenting, jag borde ha börjat tidigare. Snart kommer pappa hem och då ska jag fråga vad han tror.

åter till pluggandet

Söndag

Jag har varit vaken i två timmar nu. Det känns som ett tåg har kört över mig. Jag är tung i huvudet och mina muskler värker lätt. Jag vaknade 07.15 av att Tusse, min katt hade kissat i min säng (den jag sov i), jag blev skit sur. Mamma fick gå ner med det till källaren medan jag tvättade min ben. Men nu finns inte Tusse längre, han är död och det är sorgligt.

Jag har gjort en planering för söndag, måndag och tisdag och jag hoppas innerligt att jag kan hålla den.


Gårdagen

Igår hade vi riktigt roligt. Vi käkade tacos och vid 18.30 begav vi oss ut för att cykla. Vi (alla utom Kimmy) hade på sig träningsoveraller, reflexväst och toppluva. Jag hade med mig en cykelhjälm som jag använde när det var tuff terräng. Vi cyklade till Göhestra och sedan hela vägen till Nissafors. På hemvägen hoppade min kedja, jag fick gå den sista lång biten och rulla i nedförsbackarna. Jag såg rolig ut. Efter vår tre timmar långa cykeltur kom vi till Erika vid 22.00, där
blev det goda saker. Vi tittade även på inspelade filmer från Erikas kalas, det var kul. Jag läspade pga min tandställning i gommen och mina tänder stod rakt ut, hemskt.

Vid halv tre var jag hemma. Då var jag tvungen att bädda rent i min säng, det kändes verkligen kul.

tack för en trevlig kväll.


I'm ready

Jag är klar. Det blev en tunika och strumpbyxor, inget speciellt. Mitt humör är på topp, om 30 minuter börjar det.

Beslutsångest

För det heter väl inte beslutångest? Jag tror inte det i alla fall. Jag kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig på Erikas party. Jag vill inte vara för uppklädd men inte heller se för slafsig ut. Nu skulle jag vilja ha en garderob fullproppad med massa nya och fräscha kläder.

ha en bra kväll för det har jag bestämt mig för att ha!

Något att tänka på

Idag skulle jag ha pluggat men det har jag inte gjort. Jag har sutiit vid datorn och glott, funderat och snyftat. Jag har kommit på att jag inte kan plugga på dagarna, det blir bara dåligt då. På kvällen vid runt elva kvicknar min hjärna till och det jag skriver blir riktigt bra. Är det meningen att jag ska vara en nattsuddare bara för att lyckas i skolan? Det handlar om att ha disciplin, något jag inte har.

Ikväll när jag kommer hem från Erika ska jag plugga en liten stund. Det kommer kanske inte att vara lätt men jag måste. Svenskauppsatsen ska in på måndag, jag har 300 ord och den är konstig.

nu ska jag hoppa in i duschen och ladda för kvällen. Kommer den bli lyckad?

Fundersam

Jag är väldigt fundersam. Det känns som att jag ska börja gråta. Jag hatar missförstånd, de kan förstöra precis allt. Jag vill prata med någon, något proffs.

Jag känner...

Jag känner en som är fullständigt knäpp i huvudet, jag har fått det bekräftat. Stackars sate. Haha, det är kul.

11 oktober

God morgon, vädret är deppigt.  Idag fyller min vän Erika 17 år, grattis. Kimmy och lilla K kommer hit vid fyra och då ska vi vandra till Erika. Vad vi ska göra är ännu oklart, om vädret tillåter ska vi cykla i träningsoveraller och toppluva.

Jag är sur, Kimmy lägger ut fula bilder på mig på sin blogg. Han kan åtminstone lägga ut en bild där jag ser någorlunda normal ut, så det så. Han ska få igen.  Hämnden är ljuv, mohahaha.

ha en bra dag.

Fredag

Min fredag har varit bra. Jag var en kort stund i skolan och sedan satt jag en lång stund vid datorn, jag är en datanörd. Ikväll gick jag och min syster och hälsade på min farmor och farfar. Jag börjar vänja mig vid att de numera bor i lägenhet och det känns inte alls lika jobbigt att besöka dem. Min farmor har svarta tår och hennes fötter är jättesvullna, hon har dålig blodcirkulation i benen. Om hon får en propp kan hon dö Jag vill inte att hon ska dö, inte nu. Jag gråter.

godnatt


God morgon

Äntligen fredag, jag har längtat. Idag har jag bara en lektion, matte i 40 minuter.  I vanliga fall har jag företagsekonomi innan matten och rättskunskap efter, men vår lärare är pappaledig. Och man tackar ju inte nej till en kortare skolddag,

Nu måste jag fortsätta att göra mig i ordning och sedan plugga lite.

ha en bra dag.

I have to go, I have to go

Jag har precis kommit hem från en mini joggingtur. Jag skulle ha joggat längre, men på den vägen jag skulle in stod en gubbe och han kunde ha varit något brottsligt.

I eftermiddag/kväll har jag tittat på Generation fett. Den ena delen handlade om enormt feta tjejer som satte sig på killar för att tjäna pengar, tror det kallas squashing(stavning?). Det är jättebra att de är nöjda med sina kroppar men jag tyckte att det var riktigt motbjudande. Den andra delen handlade om världens fetaste man, han hade inte rest sig ur sängen på sju år.

Min systers önskelista

Min syster fyller 12 år på tisdag. Jag hittade hennes önskelista, den hängde på kylskåpet. Så här kommer den:

1. Singstar!!
2. Guitarhero!!
3. Playstation 3!!
4. Rock band!!
5. Kläder!!
6. Pengar!!
7. Fixa mitt rum hehe!!
8. Ett bowlingkalas hehe!
9. En kamera
10. En resa till England
11. Något annat går också bra hehe!

Hon är bara för söt.

We've only just begun

Skoldagen har varit bra. Jag har huvudvärk, det kan bero på att jag kom i säng sent i går och på min frisyr. Jag är vrålhungrig, som vanligt. Jag ska ta mig en hamburgare, det får vi i skolan imorgon, tråk.

Ikväll ska jag: se en film, städa, handla pch plugga.

hejsvejs

Mätt och belåten

När jag kom hem från skolan åt jag en torr baguette, det enda ätbara som fanns i huset. Jag har varit skithungrig sedan dess och först nu har jag fått i mig ordentlig mat. Jag är mätt och det känns skönt. Jag har ätit potatis och köttgryta, kanongott. Nu ska jag plugga och kanske titta lite på Bonde söker fru, haha.


Die Sonne und du

Det var längsedan jag bloggade men det var skönt att ta en paus. Nu känner jag mig laddad och vill verkligen skriva om allt som händer omkring mig igen. Kimmy har skaffat en blogg, kan vara läsvärd, vad vet jag.


bye.


RSS 2.0