Jag är kass

HAHAHAHAHA, jag är så dålig. Jag skrattar åt mig själv. Jag är kass. Bättre lycka nästa gång, JA!


Saturday

Idag fyller min farfar 70 år. Vi kom precis hem från kalaset, med massa god mat och en massa kakor. Vi hade blåst upp 50 ballonger som vi spred vi ut i deras soffa, det tyckte de var jättekul. haha. I går var jag, Kimmy, Sofia och lilla K hos Erika. Det var trevligttrevligt. Jag gick upp ur sängen redan kvart över åtta. Det är otroligt för att vara jag. I kväll blir det melodifestivalen och att mysa framför tv:n.

Lillebror

Jag kallade precis Kimmy för lillebror. Hoppas ingen annan hörde.

Batterier

Jag och Kimmy får inga nya batterier. Om vi vill ha det, måste vi betala det själva. Det kostar cirkus 600 kronor, jättekul.

Let's have some fun

Nu har jag bestämt mig att göra något dumt. Jag ska gå upp tidigt imorgon och duscha. Det kommer gå åt skogen. Men jag hade totalt glömt bort att jag skulle duscha idag och nu är det försent. Om jag lägger mig med blött hår, så kan jag inte gå till skolan i morgon. I morgon är det myskväll hos Erika som står på planeringen. Mysigt. Erika, Kimmy, Jag, Sofia Ha och lilla k kommer att vara där.

god natt.

I fear you

Synonymer, det är kul det. Dagen den har varit helt i sin ordning. Jag har softat hela kvällen. Har inte haft kraft att göra något annat. I morgon ska jag ner och hemföra mina plattor och i samma veva ska jag ta ut lite pistoler. Det är inte var dag man är vid en bankomat och dessutom har kortet med sig. Nej, inte alls. Den här helgen är välförtjänt. Det har hänt mycket, Historieprov, prov i franska och tyska. Franskaprovet var för övrigt väldigt litet men jag pluggade som en liten gris till det ändå. Eller heter det franskprov?  Eller något helt annat?

Jag har en krypande och obehaglig känsla i magen. Haha, det låter sannerligen finfint. Jag har på mig solglasögon. De sitter förskräckligt på mig, jag ser ut som en liten fluga. Men vad gör det? Jag tänker inte visa mig offentligt i dom.  

Onsdag

Wednesday. Mittwoch. Mercredi. Mercoledì. Miércoles. Thứ tư. Jag gillar inte onsdagar. Vi har körkortsutbildning men nästa vecka slipper vi den. Det är skönt. Jag har joggat. Jag är trött och ska krypa ner i sängen.


Live your life

Livet i en palm av Victoria Benedictsson. Den är på gång, alla är förväntansfulla, allaallaalla.

Tisdag

Jag är så glad att den här dagen är över. Jag har precis trillat in efter en joggingtur, jag övar inför träningsdagboken som jag ska börja med nästa vecka. Det var jobbigt vill jag lova. Jag fick håll och det kan bero på att pappa kom hem med nyheter från GB. Det var spännande. Jag provade den nya Solero, den smakade nästan precis likadant som en Solero de hade för typ två år sedan. Men den var god. Jag skulle ha gjort matte och organisation och ledarskap idag. Jag är så effektiv. Nu ska svettiga och äckliga jag ta mig en lång dusch. Jag ska sova relativt tidigt idag.

Söndag

Jag är helt slut. Jag vet inte varför. Jag har nog sovit för mycket, 10 timmar+ en eftermiddagslur på en timme. Jag skrev nyss "himmlen" på bilddagboken. Det är obegåvat. Nu höll jag på att få ett ryck här, jag öppnar ett Word-dokument istället. pözzpözz

Lördag

Det är lördag idag. Har jag gjort något vettigt? Nej. Eller jo, jag har ju varit på Bibilioteket med mina två mysiga vänner, det var vettigt. Jag har ätit en massa onyttigt. Jag har tagit en eftermiddagslur. Jag gick en timmes lång promenad med lilla K och Selma. Det var alldeles för kallt. Min far har friterat här hemma, det var kanongott. MUMS. Jag har lyssnat på melodifestivalen. Jag har haft enormt mycket energi. Den försvann nu. Nu fick jag en impuls att skriva hur mycket jag tycker om en viss person. Jag säger helt enkelt ROSA ELEFANT. BAJS FOREVER.

Det är inte meningen att någon ska förstå

Imorgon kommer "domen". Jag undrar hur det blir. Jag undrar vad kärringen hittar för fel den här gången? Hon är jobbig. Hallå vem rengör sina elkontakter och soptunnor, inte någon. Det är sjukt, helt sjukt. Imorgon kommer det antagligen komma ett inlägg där jag beskriver hur mycket jag hatar henne, hur mycket jag hatar vår regering och hur mycket jag vill döda alla. Mina vänner, ni kan ju alltid hoppas på ett positivt inlägg där det står att allt är frid och fröjd, hoppas på det för min skull. Nu måste jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn, något som jag inte fick i natt. blähä

NÅGON HAR FEPPLAT

NÅGON HAR VARIT OCH FEPPLAT. WOHO!

You've got something I would die for

Tisdag. Jag sov bara fem timmar inatt, jag är trött men jag har mig själv att skylla. Dagen har varit helt okej, faktiskt. På idrotten simmade vi och jag repade min nagel, stackars mig. Jag är så ytlig. I kväll har jag jobbat med engelskan, det går framåt och jag hoppas att det går okej på redovisningen imorgon. Usch, redovisning inför hela klassen, det gillar jag inte. Nej, nu ska jag nog titta på Andra Avenyn och koppla bort allt. ciaaao. 


ESSÄN

Nu är min essä snart "klar". Den är skit dålig. Jag har ingen röd tråd i texten. Men det blir förhoppningsvis bra för nu är det bara finslipet kvar.

Måndag

Jag höll på att skriva "torsdag" istället för "måndag", ett önsketänkande? Japp. Jag är arg, eller snarare irriterad. Pappa snodde min dator innan och tittade på massa "roliga" klipp. Mamma spelar skithög musik och sjunger med. Sedan så sitter Lina vid köksbordet och försöker plugga, men det är ingen som bryr sig. Nej. Jag börjar få grepp på essän, men jag kan inte säga att det går särskilt bra. Det måste vara tyst. Typiskt att både min mor och far är hemma idag. Jag skulle ha pluggat tidigare i veckan, då det faktiskt var tyst här.

I love music

Jag ska straxt krypa ner i sängen. Imorgon är det skola, blä. Jag lyssnar på Frida Öhrn, hon är bra, jag ryser och så musikalisk. Det vill jag också vara, jag får satsa på en musikkarriär i nästa liv. Godnatt.

Koncentrationssvårigheter

Jag försöker fixa ett jättefint inlägg men det fungerar inte. Det gör mig sur. Jag har svårt att koncentrera mig när hela min familj är hemma. Jag kan inte plugga. Det går inte. Det gör mig ännu surare. Jag måste verkligen göra vissa saker idag, annars måste jag plugga ihjäl mig imorgon. När mamma har skramlat klart ska jag försöka koncentrera mig.

AJ

Jag plattade min systers hår. När jag var färdig brände jag mig på plattången. Det gör ont. AJAJAJAJ.

Hopplöst

Jag gör ingenting som jag borde göra. Jag har fastnat på diverse sidor på Internet, jag måste ta mig i kragen. Jag gör ingenting på svenskan, jag gör ingenting på engelskan och jag har slutat med matten för längesedan. Jag är så duktig. Jag är så ambitiös. Kan någon ge mig energi? Jag behöver en energikick och det är NU.

It's not okey

Jag har tagit en paus i matten nu. Min bror ringde nyss, de var ute och gick mellan Nittorp och Dalstorp. De hade fått bensinstopp, pappa hade glömt att tanka. Vem glömmer att tanka? Han är förvirrad idag men han får skylla sig själv. Jag och mamma har fått oss ett gott skratt. Åter till matten.

Söndag

Jag har mycket att göra, svenska, engelska, matte och gå en runda. Jag ska hinna med alltihop. bye.

Wow

Jag kan meddela att mitt batteri höll i hela 38 minuter. Jag är chockad. Det har inte hänt på flera månader.

Jag har tråkigt

Jag lyssnar på musik. Jag lyssnar på några av Lady Gagas låtar som jag inte har hört tidigare. Jag vet inte vad jag tycker än, jag måste lyssna igenom dem ett par gånger innan jag kan ge min synpunkt. Jag har ingenting att göra. Jag är dödstrött men har inte lust att sova än. Jag borde skriva på essän. Jag ska nog ta mig samman och göra det. Då får jag lite mindre att göra imorgon.

En liten sak som jag stör mig på, mitt batteri till datorn lurar mig. Det står att det är över 2 timmar långt batteri kvar, men det stämmer självklart inte. Mitt batteri är kasst, håller max i 5 minuter. Det gör mig sur. Lurendrejare.


Melodifestivalen

I brist på annat så blev det melodifestivalen. Min mamma diggade H.E.A.T, hon röstade till och med på dem. Jag gillade Cookies 'n' beans. Nej, jag orkar inte diskutera varje bidrag.

Lördag

Alla Hjärtans dag, jag gillar det inte. Som sagt, det heter Alla Fjärtars dag. Igår hade jag besök av några underbara vänner. Vi åt god mat och hade det mysigt. Jessica och Anna sov över. Idag har jag gått en promenad med Erika, det var trevligt. Lovet är slut, det är deppigt. Jag skulle behöva en vecka till för att hinna med allt jag vill göra. Jaja, jag överlever nog stressen. MEN JAG VILL INTE TILLBAKA TILL SKOLAN!!!!!

Fredagen den trettonde

God morgon. Solen skiner och himlen är blå, är det inte underbart? Jag mår betydligt bättre idag. Jag har sovit gott och har sannerligen drömt konstiga drömmar. Anna och Jessica kommer straxt, då ska jag tvinga dem att gå en promenad. Jaja, nu ska jag äta lite frukost.

Min klocka

Jag har glömt att visa min nya klocka. Klockan har jag fått av min farmor, jag gillar den. Den passar mig perfekt. I alla fall, när jag fick klockan fungerade den inte, så jag gick till Ur&Guld och för att byta batteriet. Han gick iväg för att byta batteriet. Vad händer då? Jo, han får inte igång klockan. Han försöker i tio minuter men ger upp och säger: Klockan är för gammal, så jag gör ingenting med den. Men jag antar att den inte är din. Jag svarade nej, tog emot klockan och traskade iväg. Jag blev riktigt besviken. Jag hade verkligen ställt in mig på att klockan skulle fungera och när något inte blir som jag har planerat, blir jag riktigt sur. Jag gav farmor klockan och sedan gick jag och fikade. Efter ett tag så tittade jag på den igen och då fungerade den!!!!! Jag blev överlycklig, det betydde att jag slapp köpa en klocka för några hundra från Puss.


Jag är verkligen en bra fotograf.

Planering

Jag sitter och planerar morgondagen. Vad som måste inhandlas och hur vi ska sitta, vad jag ska duka med och vad vi ska göra när vi har ätit. Jag har ingen aning. Vi får väl titta på en film. Men, vi har inte tillräckligt med plats i soffan. Och vi kan inte vara på mitt rum. Mitt rum består i stort sett bara av en dubbelsäng, så där kommer ingen in. Vi får sitta vid köksbordet och prata. Ja, så får det bli.

Okej. Maten då, det blir tacos. Jag kommer nog inte köpa någon gurka eftersom den kostar hela 60 kronor kilot. Men det måste ju kompenseras, därför blir det förhoppningsvis någon spännande efterrätt. Jag vet inte vad än. Det beror på hur mycket pengar min generöse far lämnar hemma. Annars kan vi ju alltid sitta och dricka laktosfri mellanmjölk från arla, det är ju gott. Åh, det kommer så mysiga människor. Jag är så glad.

Jag mår bra

Jag har huvudvärk och svettas som en gris samtidigt som jag fryser. Jag är också väldigt irriterad men det går väl över. Jag vill spy. Min syster hade bakat chokladbollar och hon hade tagit i för mycket av någon ingrediens. blä.

HON ÄR GLAD

Jag är glad. Jag har ett snyggt svart mobilt bredband som fungerar. Det är toppen. Nu kan jag chatta som vanligt och mina vänner kan skicka filer och bilder till mig, woho. Jag är överlycklig.

Torsdag

Gårdagen var superbra, verkligen. Sara kom vid sex, vi pratade en massa och åt god mat. Vi tittade på film, P.S I Love you, den var helt okej. Vi båda somnade mitt i ett samtal, kul. I dag på "morgonen" tittade vi på Barnhemmet, och sedan följde jag henne till tåget. Just det, jag fick min julklapp. Kanon. Tack så mycket Sara.

I dag är jag i alla fall helt slö och slut i kroppen, jag orkar ingenting. Men en sak är riktigt jäkla bra, woho. Den saken återkommer jag till senare.


Onsdag

Åh, det här är en sådan bra dag. Jag vaknade utvilad och pigg klockan åtta. Jag låg i sängen till kvart öter åtta. Sedan gick jag ut och skottade och började tvätta och städa lite. När jag tittade på klockan var den 09.40, jag fick panik. Jag hade inte ätit någon frukost. Klockan tio kom Erika till mig. Vi satt vid mitt köksbord och snackade och jag åt frukost. Men hon fick faktiskt kex och juice, det var snällt av mig. Hon gick hem kvart över elva. Jag skulle vilja säga att det var en riktigt bra start på dagen. haha.

Klockan sex kommer Saris hit. Vi ska hyra film och mysa. Det kommer blir kanon, jag har inte träffat henne på skitlänge, vi har så mycket att prata om. Nu ska jag väl fortsätta att hänga runt. Jag ska sticka till farmor idag igen, gå ut med soporna och köpa tulpaner till en tant.

Babbel

Okej. Här kommer lite beskrivningar av mig och mina vänner.

Jag: Lina är en tonåring från Gnosjö. Lina spenderar sina dagar i skolan där hon läser samhäll/ekonomi. På sin ofta uppdaterade blogg skriver hon bland annat om livet i småstaden och om diverse funderingar, stora som små. Hon är en trevlig, sympatisk och omtänksam tjej. Hon är också väldigt målmedveten och ser fram imot en framgångsrik karriär inom finansbranschen.

Erika: Erika är en sprallig 17-åring. Hon har koll på modet och vill gärna se Madonna live när hon kommer till Sverige.

Kim: Kim är en diskret kille. Han har noga sett till att inte finnas med i olika register. Han jobbar extra som privatdetektivoch snokar reda på allehanda hemligheter. (Så, det är därför Kimmy är upptagen hela tiden. Tack för förklaringen.)

Kerstin:
Kerstin är en 17-årig tjej som bor på "gatan" i Gnosjö. Hon fyller 18 år i juni och gillar sommaren bäst av alla
årstider. Kerstin är en glad tjej som gillar katter.

Hahaha, det här var riktigt roligt. Synd att det kostar att smsa 118118.


Guuuuuuul

Tack och hej leverpastej.


I know I'm right

Idag på morgonen kunde jag inte skicka iväg alla kedjesms som jag ville, mobil strejkade och jag gav upp. Det gjorde mig arg, nu är jag ännu argare. Jag kan dessvärre inte skriva exakt vad som gör mig arg, det är inte rätt att hänga ut personen här i bloggen. Men jag fattar inte hur man kan vara så jäkla självisk? Det finns människor i din omgivingen lilla vän. Nej, jag måste släppa den här grejen nu. Andas.

Vandringen idag var trevligt. Jag har nog aldrig gått så mycket i hela mitt liv. Det var fräscht. När jag kom hem lade jag mig i sängen och läste, sedan somnade. Jag vaknade upp av att telefonen ringde, det var pappa. Han bara skrattade åt mig för jag sluddrade verkligen, man skulle kunna tro att jag var påverkad. Jag läste precis igenom ett sms jag skrev till Erika och det märks att jag inte var riktigt närvarande när jag skrev det. Jag har bl.a skrivit Jag har inte liten fråga..., vem skriver så?


God natt

Jag är en sådan god människa, jag tar på mig allt onödigt. Det är snällt men det tar bara en jäkla massa tid. Jag vet knappt vad jag skriver nu, jag är dödtrött. Jag måste sova. Vandring imorgon med kärleksparet.

Enfin

ÄNTLIGEN, jag har beställt ett mobilt bredband. Jag hoppas att det kommer snart för jag behöver det verkligen. Jag kommer att slippa använda kameran som USB. Jag kommer att slippa gå till en kompis för att skicka in publisherdokument och andra dokument. Åh, nu längtar jag.

I'm cold

Usch, jag fryser. Det är kallt vart jag än går. Helst av allt vill jag bara krypa ner i sängen och läsa men det går inte. Jag har annat att göra. Jag hatar att jag måste vara så seg och jag hatar att jag måste stressa in i det sista. Men som man bäddar får man ligga, eller?

Måndag

Ny vecka, nya bekymmer. Inga fulveckor längre. Idag är jag inte snygg, dock fräsch. Jag är på gott humör, trots att jag inte har pluggat i helgen. Ikväll måste jag övningsköra.

Helgen

Jag har haft en bra och mysig helg. I fredags var jag med Frida, vi tittade på innebandy i 20 minuter och pratade en massa. Gårdagen blev en väldigt slapp dag, jag gjorde ingenting före klockan fyra. Då begav jag mig till mormor och morfar, jag hade inte varit hos dem på en månad.  Vi beställde en massa kinamat och åt och åt och åt. Det var mysigt. Idag vaknade jag klockan nio och kände mig riktigt utsövd. Jag har tvättat och pluggat. Senare ska jag gå en långpromenad i det finfina vädret, det känns lite vårigt.

RSS 2.0