HAHA

Jag kom på mig själv. Jag vill inte dö, inte flytta, inte supa mig full och inte knarka. Jag är stark. Jag ska klara mig. Jag är bra på att dölja och spela. Det ska jag göra. Det blir bäst så. På med den glada minen. God natt gott folk.

Woups

Bloggen är knäpp. Det händer väldigt impulsiva saker. Jag och Lilla K ska på nyårsfest imorgon. Det är läskigt. Jag kommer känna mig mobbad och malplacerad. Jag ska göra det bästa av situationen. Det ska bli kanon kul. Jag måste tänka så. Vad i hela världen ska jag ha på mig?

Ett obetydligt inlägg

Varning. Det här är mina tankar i slutet av 2008. Ta åt er om ni vill. Men ingenting är riktat mot någon, enbart en näsbränna till  mig själv. Med så här mycket tankar blir det också slarvigt skrivet. Jag tänker börja med det negativa och sedan avslutar jag med lite positivt.

2008 har varit ett bra år, vad jag minns i alla fall. Jag har lärt mig mycket. En sak har fattats men det hoppas jag kommer under 2009. Jag har glidit i från några bra vänner. Det är synd. Jag ska ta kontakten med dem under 2009, om de fortfarande finns kvar vill säga. Man klarar sig inte utan vänner, den saken är säker.  

Det har hänt mycket inom familjen. Min gammelfarmor dog i april. Min farmor har varit riktigt sjuk och var nära döden. Det har varit mycket diskussioner inom familjen. Bråk hit, bråk dit. Jag vet inte om jag ska kalla det bråk egentligen. Mycket handlade om olika åsikter och att inte kunna ta kritik. Under början av 2008 bråkade jag med min farmor och en del annat. Det fick mig att må dåligt. Jag har inte kunnat prata med någon. Istället har jag tyckt synd om mig själv, gråtit och deppat. Sedan insåg jag att jag inte ville tycka synd om mig själv. Det är slöseri med tid och det finns betydligt värre bekymmer än de jag har. Man borde se det positiva i omgivningen istället. Det är trots allt det lilla positiva som får en att gå upp på morgonen.

Jag har ätit pencillin i 43 dagar under 2008 och är inte klar än. Att ett skoskav kan bli så allvarligt. Jag ska äta ytterligare 8 dagar under 2009. Det kanske blir mer, jag vet inte. Jag tror att läkaren vill förgifta mig. Skämt. Jag vet att det inte är någon fara men det känns inte helt kul att behöva äta pencillin så länge. Konstigt att min mage inte har blivit knäpp.

Jag har gjort en del saker som jag kunde gjort annorlunda. Jag står för precis allt jag har gjort och jag kan inte få det ogjort. Jag kan försöka ändra på mig. Duger inte det så får det vara. 

Jag har fyllt 17 år och insett att jag absolut inte vill bli 18. Så här i förhand känns det problematiskt men när det väl är den 30 juli 2009 så tror jag att det kommer kännas i princip som vanligt. Om man bortser från att jag är myndig och kan gå ut på krogen.

Jag har druckit te och kaffe och kommit på den kloka idén att jag ska avstå från dessa varma drycker. 

Jag har varit ute på äventyr med mina vänner. Jag, Erika och Lilla K var i Kivik i juni. Det var mysigt och det är något jag kommer att minnas. Vi har gjort cykelturer som har slutat väl trots att min cykel har varit svajig. High Chaparral i juli var kul men bilderna blev en katastrof. På höstlovet var jag, Erika, Frida, Sofia och Lilla K i London. Det var en underbar resa. Jag fick verkligen mersmak och så fort jag får chansen ska jag åka dit igen och sätta sprätt på mina pund.

De få vänner jag har älskar jag verkligen.

Det var allt från mig idag. Det har hänt mycket, mycket mer under året. Men jag orkar inte skriva mer. 2009 ska bli ett bättre år. Jag ska skärpa till mig. Det hoppas jag även att vissa runt omkring mig ska göra. Jag önskar er ett Gott nytt år. Och jag får se när jag återkommer.

Reich mir die Hand

Jag är ett vrak, haha. Jag ska gå ner och duscha straxt. Förhoppningsvis känns det bättre då. Jag har läst ut den andra boken, När jag hör din röst. Den var bra. I dag ska jag planera för 2009. Skriva lite, det kan behövas. Jag ska radera knäppa inlägg. Jag ska fundera ut vad som ska hända i morgon.

Nyårsplaner

Jag vet inte vad jag ska göra på nyår. Min kusin kanske ska bjuda hem lite folk men det är inte bestämt än. Jag vill ha något fint att ha på mig om jag ska någonstans på nyår.

Jag rotade igenom min nedersta låda och fann en massa intressanta saker från skoltiden. I sexan fick vi skriva en minnesbok, Kimmy kallade mig pinnen. Trots att jag och Erika inte umgicks så mycket så önskade hon mig ett bra liv. Kerstin avslutade med "pözz". Jag skrattade för mig själv och undrade vad jag skrev i andras minnesböcker. Jag skulle väldigt gärna vilja veta det. När jag tittade igenom gamla saker hittade jag även ett block där det stod om ett fotbollsläger på Visingsö 2003. Jag visste att Niklas Hult från Värnamo var med. Fatima tyckte han var jätte snygg och det tyckte nog resten av tjejerna också. Det är väldigt coolt.

Det här inlägget handlade ju väldigt lite om nyårsplaner.


Oj

Jag är svag. Patetiskt. Jag mår inte särskilt bra. Jag mår som jag förtjänar helt enkelt. Jag drömmer om vampyrer och andra knäppa saker. Jag borde inte läsa böcker. Jag försöker skriva normalt men skakar bara en massa, det får bli som det blir. Vem bryr sig? Jag ska gå en promenad sedan, jag måste ut och röra på mig. Jag kan inte ligga i sängen hela dagen, läsa och tycka enormt synd om mig själv. Jag borde också titta in hos farmor och prova ett par stövlar. I morgon ska jag tvinga mig själv till Borås. Det får bli en kort men intensiv shoppingdag. Jag måste ha något till nyår.



I'm alive

Jag åker inte till Gävle idag. Inte ens imorgon tror jag. Jag är sur för det men jag kan ju inte gå dit själv. Jag ska läsa hela dagen, Om jag kunde drömma. Jag har massvis med böcker som jag måste läsa under jullovet.  Jag är väldigt förkyld och har ont i halsen. Anna, min moster eller syster har smittat mig.


Borrmaskin

Julen har varit mysig. Jag fick fina paket och umgicks med trevliga människor. Det är kaos här hemma. Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Det handlar i alla fall om att jag och mamma skulle ha åkt till Gävle imorgon. Mamma säger att vi bara ska åka till Gävle över dagen på söndag. Det betyder 12-16 timmar i bil, orkar man det? Jag vet inte hur det blir. Jag orkar inte skriva mer.

Toffel

Min farmor fyller 64 år idag, grattis till henne. Vi har fikat med grannarna i lägenheten under. Usch, jag känner mig som en boll. Jag mår inte prima idag. Jag har huvudvärk och väldans ont i mina fötter. Om tjugo minuter ska vi träffas på bernts. Det ska bli kul att träffa mina älskade vänner.

Söndag

Vilken helg, den har varit skoj. I fredags shoppade jag, Erika, Kimmy och lilla K julklappar i Värnamo. Det var mysigt. Jag, lilla K, Anna, Jessica och Maria var på fest i bygdegården i lördags. Den var helt galen. Polisen hälsade på och berusade ungdomar fanns lite överallt. Jag är riktigt trött idag. Jag har ont i mina fötter, jag dansade i 8 centimeters klackar i tre timmar. Det var inte så smart, men det var det värt. Någon kastade en ölburk på mig, det gjorde riktigt ont. Jag ska inte berätta mer.

I morgon ska jag hjälpa farmor med en massa saker. Sedan bli det julfika och julklappsbyte på Bernts. Det kommer bli jätte mysigt. Det ska jag se till.

Life isn't meant to be easy

Idag har det varit en glad dag. Alla dagar borde vara så här, skuttigt och glatt. Åh, vad jag älskar det. Jag har klippt mig idag. det känns skönt att alla risiga toppar är borta. Nu känner jag mig lite fräschare inför festen på lördag. Jag har absolut ingenting att ha på mig, min garderob är fylld med tråk-kläder.

jag måste sova nu. Det är trots allt en dag imorgon också. Tomtebandy och jag ska vara kameraman, jippy.


Jullov

Matteprovet är avklarat. De två senaste proven har gått åt skogen. Nu tar jag jullov, så det så.


Tisdag

Jag har inte gjort någon matte idag, trots att jag behöver öva. Jag kan verkligen ingenting, jag är dålig. När jag kom hem från skolan somnade jag, sedan har jag tvättat och pratat med mamma. Jag kom på att jag och min syster ska klippa oss imorgon, hos lilla K:s mamma. Det är tur att jag har en almanacka, annars vet jag inte hur mitt liv skulle sluta. Mina planer för morgondagen blir ändrade. Jag hade tänkt tända ljus och ha en  liten filmkväll med mig själv. Det ska nog gå bra ändå.

Don't stop me

Vi har rättskunskap. Vi fick tillbaka proven, pinsamt. Kimmy är jättesur och Lina P är jättenöjd. Jag har ont i huvudet och jag är trött. Vi har idrott sedan, då kommer det nya barn och hälsar på. De kan inte svenska, eller ytterst lite i så fall, jag undrar hur det ska gå.

Blaha

Jag läste på Erikas blogg och förstod att vi hade fått tillbaka bokanalysen. Jag var också tvungen att titta.Det gick bra, dock inte helt perfekt. Men vad kan man förvänta sig? Jag måste tillbaka till mina ljus och historieboken.

Ögonblicket

Jag har knappt pluggat något idag. Jag ska börja nu, jag är inte världens snabbaste. Jag har pysslat med en massa andra saker, bland annat köpt 1,5 kg juleskum. Mums. Jag träffade på en person på Konsum, haha. Jag ska göra så mycket mysiga saker på jullovet, det blir nog det bästa hittills.

Sanna Nielsen sjunger väldigt vackert.

Oh happy day

Jag är glad idag, det är annat än gårdagen.

Blame it on me

Jag får dåligt samvete för att jag var så sur och tvär när jag träffade Erika och Kerstin. Men jag kan inte hjälpa det, jag mår inte bra i kroppen. Jag hoppas att det blir bättre till imorgon. Jag pluggar lite, åh vad jag är duktig.

Sur som ättika

Jag är lite sur. Kommer det alltid vara på det här viset? Jag döööööör. Nej, nu ska jag iväg till lilla K, adios alla fula.

Trött

Jag skrev ett inlägg i natt men det försvann, jag orkar inte skriva ner allt igen. Hjulkvällen var trevlig. Vi hade snöbollskrig. Jag är trött idag, det har blivit alldeles för sena kvällar den här helgen. Jag ska straxt sova middag, jag måste annars klarar jag inte av veckan.

Jag ville bara rapportera att jag lever.

Fy på mig

Jag sitter fortfarande i pyjamas. Jag mår illa efter alla popcorn, jag har aldrig ätit så mycket popcorn i hela mitt liv. Den hjuliga tunikan jag tänkte ha på mig idag har en fläck som inte går bort, jag kanske tar den ändå. Jag orkar inte ha på mig ngt annat, det ska vara rött och jag har inget annat rött snyggt klädesplagg.

Jag hittade skivan "Idol-2008", är den bra tros?

Gårdagen

Jag ljög, killarna var inte 45 minuter sena, snarare 20 minuter. Det var en trevlig kväll, jag och lilla K är verkligen knäppa. Filmen var bra, helt klart sevärd. Jag åkte dit med 400 kronor och hem med 400 kronor, det känns inte riktigt rätt.

Jag sov till elva idag, hela dagen känns helt slö. Jag städar, tvättar och straxt ska jag äta lunch. 16.20, ska jag, Kimmy och lilla K vandra till Erika, vi ska hjulkväll-en kul kväll. Det kommer blir mysigt och jag är laddad.


God kväll

Jag och lilla K väntar på tomtarna, de kan verkligen inte hålla tiden. De är runt 45 minuter sena. Lär er passa tiden, vi är två stycken som fryser här. adios

Hej

Jag måste skriva fort, jag ska snart till lilla K. Jag är alltid så seg när jag ska fixa mig.

Det gick bra hos doktorn, jag ska äta pencillin i minst 3 veckor till. Jag kanske får äta tabletterna i hela mitt liv, vem vet. 
Matteprovet idag gick sådär, jag fick godkänt, det är ju huvudsaken. Efter matten hade vi rättskunskapsprov, det gick inte bra eftersom jag inte hade övat. När jag tänker tillbaka på provet så minns jag inte en enda fråga, jag var så uppe i allt annat att jag inte kunde koncentrera mig ordentligt. Jag hoppas att jag får MVG i slutbetyg ändå.

Nu måste jag kila. Jag ska vara hos lilla K senast halv sju och jag lyckas alltid komma försent till henne. Jag önskar eder alla en trevlig kväll. Vem vinner idol?


Doktorn

Jag står utanför vårdcentralen, jag vågar inte gå in än, haha. Det är faktiskt kul att se hur knäppa bilister det är som besöker den här byggnaden. Nej, nu ska jag gå in till Ulla och se om jag ska äta pencillin i två veckor till.

Lucia

Jag fick gå till skolan idag. Alla glodde på mina gummitofflor, bli inte så förvånade, gummitofflor är inne. Jag blev blöt om fötterna och höll på att bli överkörd av en plogbil. Vi har precis kommit från luciafirandet, rektorn var lucia. De hade gjort om låtarna. Det var väl helt okej, vi missade i alla fall lite företagsekonomi. Kimmy tjatar om "dejten" som ska ske ikväll, nu vet alla vad jag, lilla K och tomtarna ska göra i kväll. Han kan aldrig hålla käften.

Nu ska jag fortsätta plugga lite matte och rättskunskap till Johan kommer tillbaka.

Ett litet flin

Jag har pluggat matte sedan jag kom hem, typ i alla fall. Jag börjar fatta, men jag borde ha börjat mycket tidigare. Jag blir så trött på mig själv. Jag hoppas innerligt att David och hans vänner har gjort ett lätt prov, annars är jag dödens. Jag litar för mycket på andra.

Det blir en spännande dag imorgon, två prov och bio. Wish me luck.

Torsdag

Jag har ont i mina bihålor, jätteknäppt. Fast det börjar gå över nu, det är jag glad för. Stackars Erika som får ont varje gång hon blir förkyld. Vi har information och layout nu, det är tråkigt. Vi måste jobba med Slutuppgiften och jag vet inte vad jag ska göra, jag har idétorka. Jag är verkligen inte bra på att göra massa saker i publisher.

Jag bävar för morgondagen, vi har matteprov och sedan rättskunskapsprov, jippie. På kvällen ska jag, lilla K och de två tomtarna på bio i Jönköping, pinsamt. Jag kommer vara jättenervös, jag känner inte människorna men jag hopppas att det blir trevligt ändå.

Rubrik

Klockan är straxt halv sju och här sitter jag nyduschad och i pyjamas. Det är så skönt men jag öppnar inte dörren om någon knackar på, den saken är säker. Jag var tvungen att ta en paus i pluggandet, det går sakta men säkert framåt. Det är alltid något. Jag hatar matte. Jag hatar matte. Jag hatar matte.

You're good

Jag har företagsekonomi. Kimmy kan inte låta bli enter-knappen, han är jobbig. Kimmy är kär, stackarn det är inte lätt att vara stor när världen är så liten.

Ni alla är bra, bäst till och med.

Kimmy säger pusspuss.


Fuck off

Just precis. Jag är fundersam. Vad i hela världen händer? Mitt hår är grått och snart finns det inget kvar. Man måste se det ur två olika perspektiv, lär er det hörrni.

fuck off and die. god natt.

Jag mår inte bra

Jag mår inte bra. Jag har frossa samtidigt som jag är varm och jag har huvudvärk. Det måste vara allt det dåliga som har hänt men som ändå har lärt mig något.  Jag grät nästan innan, det kom tårar men aldrig ett "utbrott", jag tror att det är anledningen till huvudvärken. 

Mamma sa till katterna att de måste hålla sig på golvet. Det tyckte jag kändes hemskt och tänkte att det var elakt. MEN HALLÅ! SEN NÄR ÄR KATTERNA INTE PÅ GOLVET HEMMA HOS OSS? Jag är så trög, det är ofta jag tänker på helt sjuka grejer. Det är tur att man är knäpp och inte normal.

Rubbish

Jag är impulsiv och säger ofta saker som kan tolkas väldigt fel, ofta till det negativa. Jag vet inte varför det har blivit så, jag pratar alldeles för mycket och tänker sen. Jag är ledsen om jag har sårat någon, det har verkligen inte varit min mening att vara elak. Jag måste lära mig att tänka på vad jag säger och vad mina handlingar kan få för konsekvenser. Jag vill veta om jag gör er illa, det gör mig bara glad. Om jag inte vet kan jag inte förbättra något. Det har hänt mycket under de senaste åren, jag börjar lära mig att ta tjuren vid hornen och framförallt kontrollera mig.  Det är inte lätt, jag försöker verkligen, så snälla ge mig en chans.


Hm

Dagens ord. Jag är på bra humör, tror jag. Jag har ont i magen, jag har ätit för mycket frukost. Varje tysklektion håller jag på att dö av smärta, min mage pratar och jag måste dricka 5 glas vatten.(Erikas tips). Hur kan fil med müsli och en macka vara för mycket?  

Vänner

Utan vänner inget liv. Utan vänner ingen Lina. Ledsamhet smittar av sig. Man måste vårda vännerna väl, annars ryker de lika snabbt som en raket. Oj, vilken liknelse. Jag har lärt mig något, jippy.

Livet är hårt

Livet är verkligen hårt men jag tror att det finns en mening med allt. Jag har alltid levt ett konfliktfritt liv, det är slut med det nu. Idag har jag pratat med min vän, allt är inte okej men det känns bättre, för mig i alla fall.

Jag har ont i nacken. I lördags skulle jag slänga mig på sängen, jag kastade mig för hårt så jag landade på nacken. det gjorde skitont men idag är första dagen som jag känner av det. Skumt att det känns så här långt efter. Jag måste ta en värktablett.

Jag är synsk också, det är coolt. Det visste jag inte om mig själv. Jag kanske borde börja ta betalt för att spå andras liv, lätt sätt att tjäna pengar på. Och jag älskar att luras, mohahaha.

Gone forever?

Det fanns en glöd och glädje i dina ögon, den är borta.

That's what friends are for

Jag är dålig på att säga hur mycket jag faktiskt älskar er, mina vänner. Förlåt för det, men jag har inte glömt bort er. Absolut inte. Jag måste börja säga hur mycket ni egentligen betyder för mig. Jag har bara så svårt att uttrycka mig i tal, tyvärr. Jag är ledsen för allt. Jag ska försvinna, men inte för gott.

Straxt lektion

Jag suger på rubriker, usch. Jag mår dåligt. Ena gången skrattar jag sedan gråter jag, jag är störd. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag behöver hjälp. Och jag vet vem jag ska vända mig till. Under den senaste tiden har jag kommit på att det får mig att må bättre. Jag vill inte gå ut med det offentligt. Någon dag kanske jag gör det, vem vet. Jag är knäpp.

Nu blir det information och layout, woho.


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Jag är sur. Jag vaknade skulle ner i källaren och då trampade jag på en glödlampa, den gick sönder under foten på mig. Det tog 15 minuter att skaka av tvätten och sopa upp varenda glasflis. Jag är även yr, det känns som jag ska ramla vilken sekund som helst. Jag höll på att vingla omkull i trappan, det är läskigt. Jag hatar mina katter, jag vill bara döda dem. HATHATHATHAT.

Jon Blund

Jag ska straxt krypa ner i sängen och vänta på Jon Blund. Hoppas han har med sig det färgglada paraplyet, jag är ju trots allt ett snällt barn. Det blir en jobbig vecka, vi har matteprov, jag vill inte.

god natt


Pepparkakor och juleskum

Jag har ett beroende nu när det vankas hjul, pepparkakor och juleskum. Jag älskar det och kan äta hur mycket som helst. Det ska vara juleskum från Cloetta, så det så. Mamma ringde precis och sa att hon kommer hem med juleskum sedan, åh vad jag älskar henne.

God afton

God söndagskväll säger jag till mig själv. Jag har hjälpt farmor att handla det gick bra, känner att jag var lite kort men jag mår inte helt hundra. Jag är trött och ledsen men egentligen är jag glad, förvirrande. Jag ska förklara, om det går. Jag är ledsen när jag tänker på saken som händer men egentligen är jag glad för att jag har det så bra. Det blev ännu mer förvirrat. Jag vet inte hur morgondagen blir, jag bävar för den.

Och nu till något helt annat. När jag cyklade hem från ICA, såg jag några snubbar längre fram, de såg ut som vampyrer. När jag väl cyklade förbi dem så hade de långa skinnjackor, långt hår och rökte. Vem vill ha se ut som en vampyr? Tänk på alla snälla, rara och söta barn som finns här i byn, de kan bli livrädda. Idag vill jag dissa långhåriga snubbar med lång skinnjacka och en cigarett i mungipan. Tack för mig. adios.

Fy bubblan

Det är söndag igen, veckorna går så fort. Jag har städat hela nerevåningen idag, det var riktigt jobbigt, jag har bara mitt rum kvar. Klockan 15.00 ska jag vara hos farmor, jag ska hjälpa henne att handla och så ska jag själv handla lite. Jag är så snäll. David är i Usa, jag är avundsjuk.

Min helg har varit kanon och jag hoppas att nästa blir lika kul. Blir det en hjulkväll? Veckans fråga, haha.

Och iväg

Jag mår bättre, jag tänker inte alls på saken längre. Jag börjar kalla det saken nu, så har jag ett ord för det.
Jag och lilla K ska gå ut och gå med Selma, en hund, det kommer bli mys. Efter promenaden ska vi käka lite mat hemma hos henne, spännande att prova något nytt. 22.35 börjar dokumentären om Britney Spears så den måste jag vara hemma till.

Hejhej hallå

God morgon. Jag sitter i bussen på väg till Jönköping. Jag är trött, somnade vid ett och blev väckt första gången halv fem. Kimmy säger hej.

En trevlig kväll

Jag har haft en trevlig kväll. Den har spenderats med Sofia Ha och hos farmor och farfar. Jag ville prata med en viss personen, men tyvärr gick det inte. Imorgon åker jag och mina ekonomivänner till Jönköping för studiebesök på IKEA, spännande. Efter studiebesöket blir det 1,5 timmes shopping då ska jag be Kimmy om råd vad jag ska köpa till min "lapp". Jag hoppas att han kan hjälpa mig i alla fall.

Sara 16 år

Idag fyller min underbara och mysiga vän, Sara Rosell 16 år. Grattis till henne. Jag vet inte vad jag ska köpa till henne, jag kanske hittar något i Jönköping imorgon. Jag har dålig fantasi. Kimmy och Lina får hjälpa mig.



Torsdag

God morgon. Idag är det snö här, det är för milt snön kommer smälta, blä. Jag vill att det ska vara snö och kallt men det lär väl aldrig inträffa. Nu ska jag pyssla med annat.

Pappas humor

För någon dag sedan snackade vi om Andy 1,45 m i skolan. Det var kul, vi drog en massa sjuka skämt. Här kommer en dialog.

Lina: I skolan pratade vi om Bao och hur lång han egentligen är. Då kom vi på att vi borde gå och mäta honom. Vi kunde ta med en tumstock som endast är 1 meter och sedan säga att vi trodde att den skulle räcka.

Pappa funderar ett tag men säger sedan: Bao är så kort att han inte får heta längre.

Det är inte alls kul för den som läser det men det lät verkligen kul när han sa det. Det är inlägget ska jag läsa med glädje och le varje gång. haha
 


Mobilbloggning

Jag sitter och tittar på bonde söker fru, inte världens bästa program men jag har inte så mycket annat att göra. En katt har somnat på min mage, det är mys. Jag borde plugga franska, men jag orkar inte. Jag är lite snuvig. Jag längtar till imorgon. Jag måste återgå till programmet.

Mitt älskade skoskav

Idag ringde doktorn, både jag och min bror har en elak bakterie. Tänk så har jag smittat en massa människor utan att veta om det, usch. Så fort jag har tagit på mitt skoskav måste jag tvätta händerna annars kan jag sprida vidare bakterien. Lakan måste bytas väldigt ofta. Jag fattar inte att det har kunnat bli så allvarligt. Men nu äter jag ju pencillin så det måste bli bättre snart, annars hugger jag av foten. Så det så.

It's black and it's white

Jag har tittat på en film idag, den var helt sjuk. Den hette nog Jeepers Creepers eller något liknande, jag la inte ens titeln på minnet. Jag har nyss hemkommen efter en shoppingrunda på ICA, hur kommer det sig att ICA-Pär alltid jobbar? En bra fråga. Jag har inte mycket mer att skriva. Nu blir det music.


Företagsekonomi

Straxt börjar företagsekonomin. Erika har farit hem, så nu är jag själv med Mimky. Det är ingen tyska idag, jag slutar 14.40. Det är så skönt.

God morgon

God morgon. Jag sov länge idag, alldeles för länge. Nu måste jag stressa.

En sak till

Imorgon får vi reda på vårt svenska- och historiaprov som vi hade för några veckor sedan. Det kommer gå jättedåligt igen eftersom jag bara beskriver och inte ger några orsaker. Varför är jag så trög när det gäller sådana prov? Det spelar ingen roll hur mycket jag övar det går lika dåligt ändå, stackars Elsibett hon måste tycka jag är skit trög. Fast det stämmer ju. Jag är sur igen, jag som var så glad innnan. Jag ska inte titta vad jag fick på provet, jag vågar inte.

god natt för sista gången.

Night

Mobilbloggningen fungerade, så bra. Jag har precis avslutat ett ca 57 minuter långt samtal med lilla K. Vi pratar ofta i telefon, det är bra för då kan jag öva. Jag är verkligen rädd för att prata i telefon, jag måste vänja mig av det. Jag känner mig lättad när jag har fått snacka av mig. Åh, jag kommer få min skönhetssömn, jag är så glad för det. Jag slipper gråta, tack min vän. Tack.

good night.

Nytt

Jag gör något nytt, jag mobilbloggar. Det är lite småkrångligt men jag klarar allt.

Vem vet?

Jag vet vem jag ska säga upp kontakten med efter gymnasiet. Man behandlar inte en vän så. höhö

Övertrevlig

Jag hatar att vara trevlig mot människor jag tycker mindre om, jag känner mig så falsk. Jag tycker inte om en viss E, man ska se det positiva i alla men med henne går det inte. Det går bara inte och nu hänger jag ut henne på min blogg, stackarn. Men den här bloggen är som en dagbok och i det här fallet tänker jag inte censurera, haha. När hon ringer blir det ett sådant smörsnack. Jag gillade henne för, då var hon min förebild. Vad har hänt med henne? Sedan hon började röka har hon blivit underlig. Hon har en knäpp attityd och är den mest nyfikna människa jag känner. Hon skvallrar och jag tycker inte om när hon beter sig som hon gör. Nej, det är inte Erika Hansson, hon är bra, jag älskar henne.

Detta var det lindrigaste jag kunde säga om henne.

Allt blir inte som man har tänkt sig

Vilken lång rubrik, jag avskyr rubriker. Kvällen slutade inte som jag hade hoppats, jag behöver lilla K. Jag är varm och fryser på samma gång, jag får inte bli sjuk. Jag ska lägga mig tidigt, kanske gråta en skvätt. Varför måste vissa människor runt omkring mig ha en sådan dålig attityd?Jag hatar det. Jag har ingen struktur i mina inlägg, ballt.

Mina nya tofflor

Eftersom bloggen har krånglat hela dagen har jag inte kunnat publicera något. Mina tofflor blev en succé, alla älskade dem. Jag är ironisk. Jag tycker inte de är snygga men efter att ha varit kronisk kall och blöt om fötterna i 6 veckor har man inget val.  Jag hatar dem, av hela mitt hjärta men samtidigt försöker jag se det positivt. Jag tänker i det här fallet skita i vad mina vänner säger, jag tänker ha dem trots att de är fulfulful fula. De är avundsjuka, jag har startat en trend, något som de inte har lyckats med än. HAHA.

åter till mamma mia

En liten lärare

Det finns en liten lärare som jag inte tycker om. Hon är knäpp och gör hel skumma bedömnigar. Jag klagar, sådan är jag.

Hej bekymmersfria liv!

Jag är bekymrad. Det känns som att allt jag gör är fel. När jag säger som det är känns det inte bra men inte heller när jag inte säger något. Det är svårt att förklara och det är verkligen förvirrande. Jag orkar inte gå in på det mer, jag orkar inte skriva mer.

RSS 2.0