18 år

Jag är arton år. Arton år. Det känns inte okej. Ikväll har jag tittat på Heroes med pappa och Lovisa. Bra tidsfördriv, dock inte särskilt verkligt. Jag och pappa hade en trevlig dag i Borås. Inte ofta jag shoppar med min far. Jag har lite ont i halsen och känner mig nere. Jag undrar varför jag har yoghurtsmak i munnen, helt sjukt. Har inte ätit det på flera dagar. Nej, jag återkommer imorgon, om jag hinner vill säga. haha.


Torsdag

Igår brast allt för mig. Jag grät i nästan två timmar. Jag har aldrig gråtit så förut. Jag har aldrig haft så ont i hjärtat och har aldrig känt mig så sviken. Idag har jag en förbannad mensvärk. Det enda jag vill göra är att äta en massa onyttigt. Helt sjukt. Jag sprang faktiskt igår, ganska långt för att vara jag men väldigt långsamt.

Hej

Jag är väldigt kissnödig. Gårdagen var väldigt trevlig. Vi solade, badade, åt pizza i naturen och lekte i klätterställningar. Idag har jag inte gjort mycket. Läst lite, städat lite, ätit mycket och varit en sväng uppe på Isaberg. Straxt ska jag till Frida. Vi ska titta på film. Undra om hon vet att jag kommer. höhö. Mors och hej.

Frukost

Jag sitter här och äter frukost. Pappas frallor och ett glas äppeljuice. Det är gott. Jag måste snart börja göra mig i ordning inför kvällen. Vi ska på bio, Harry Potter och halvblodsprinsen. Bäst att börja i tid då jag nuförtiden har svårt att passa tider.

Mätt

Har precis vräkt i mig en massa onyttigheter, så nu är jag mätt. Det blir buss imorgon. Det är ju trots allt roligare. Det roligaste hade ju varit om vi kunde glida till Gislaved på egen hand. Men tyvärr är det ju så att en viss person inte har tagit körkort. Jaja, sånt är livet. Nu måste jag byta om och få bort den äckliga lukten.


Onsdag

Jag har väldigt ont i magen nu. Jag gick upp 05.40 idag och sedan åkte vi iväg vid 06.30. Har främst åkt runt i Skåne men var också en vända på Helsingör. Jag gillar att ha fullt upp på dagarna, annars blir jag fruktansvärt seg och rastlös. Jag luktar rastplatstoalett, av någon konstig anledning. Vid åtta drar jag till Frida.

Babbel

Varför är det de människor som har varit med om minst som alltid gnäller? De ser bekymmer i allt. Det är helt sjukt. Man ska vara glad för det man har och försöka se saker från den ljusa sidan. Dock är livet inte alltid lätt. Man får motgångar, javisst. Då måste man tillåta sig att vara ledsen. Gråta en liten skvätt. Men jag pallar fasen inte folk som gnäller för bagateller. Någon skulle behöva lära sig ett och annat.

Nu måste jag sova.

Prioritera

Ja. Jag är ganska irriterad idag. På allting. Jag önskar jag hade ett jobb. Förra året jobbade jag cirkus 10 timmar per dag. Det var jobbigt men det var skitkul. Det jag egentligen skulle prata om var pengar, ett återkommande ämne. I början av juli månad lånade jag ut pengar till min mamma, då hon inte riktigt fick i hop det i samband med flytten. Därför har jag nu endast 180 kronor kvar att leva på till den 28 juli. Jag är glad att jag hjälpte mamma, defintivt. Jag kan låna pengar av vänner/moster/mormor och morfar eller farmor och farfar. Men jag vill inte. Den saken är säker. Det gäller alltså för mig att prioritera. Då ska vi se kommande utgifter. På torsdag ska jag på bio, 80 kronor. Buss till och från Gislaved 42 kronor. På fredag pizza, cirka 80 kronor. Det blir totalt 202 kronor, dvs. 22 kronor över min budget. Jahopp. Jag får skippa bussresan och be mina föräldrar att skjutsa mig. Jo, jag vet att bensinen också kostar pengar och att det inte är bra för miljön mm. Men det skiter jag i. Haha, jag förstör alltid allting. Borde kanske inte heller ta den dyraste pizzan, för att spara några kronor.

Imorgon åker jag, pappa och Lovisa på roadtrip. Vi åker tidigt. Det ska bli så mysigt.


Hultsfredsfestivalen

Läser att både Regina Spektor och The Killers var fantastiska på Hultsfred. Åh, jag ville så gärna se dem. Gaaah, jag hatar att pengar ska styra vårt samhälle så mycket. Jag har endast 200 kronor. Väldigt rolig sommar.


Wii

Igår kväll kom Vic och hennes kusin och hämtade mig. Hon har fått körkort!!!! Vi åkte hem till Vic och pusslade lite för att sedan spela Wii. Det var faktiskt riktigt roligt, dock gick tiden alldeles för fort. Sedan skjutsade hon hem mig. Idag ska jag och Kimmy till Erika. Vi ska planera lite vad vi ska göra i sommar, som i och för sig snart är slut. Skönt att komma bort och umgås med kompisar. Jag är bara sur när jag är i lägenheten. Men snart är pappa ledig igen. Jippy.


Torsdag

Jag och Anna hade en trevlig onsdag och torsdag. Igår joggade vi cirkus fem kilometer och gick inte en enda gång. När vi kom hem åt vi korv och pommes och som efterrätt en stor påse godis. Idag kom två hundar till oss. De ska vara här till på söndag. De har skumma namn, Solo och Hjätta/Gätta/Getta. Jag kallar den sistnämnda Greta. Det blir lättast så.


Isn't it unfair?

Sitter och tittar på minnessaken för Michael Jackson. Mycket fint. De bär ut hans kista med röda rosor just nu. När dottern gick fram till micken så kom det några tårar. Det fick mig att tänka på min döda moster och allt kring hennes död. Fy fasen.

Punkt

Jag kom hem levande från Sara. Tro det eller ej. haha. Vi hade det mycket trevligt. Köttfärssåsen vi gjorde slog allt. Just nu sitter jag i lägenheten, ska käka lite. Jag måste städa mitt rum på Anderstorpsvägen. Det får bli kvällens bekymmer. Hej på ett tag.

Sjätte juli

Jag har bloggtorka och har haft det de senaste månaderna.

Jag tog mitt första dopp för året i torsdags. Det var mycket trevligt. Jag gillar att bada med badbollar. I fredags bakade jag en massa och joggade en liten runda. I lördags fyllde min bror 16 år, så då blev det kalas. Vi åkte först till farfar och åt lite tårta och sedan drog jag till mamma. Där började kalaset klockan 15.00. Trevligt. Jag och Anna hade en trevlig pratstund på balkongen. Det behövde vi båda. På kvällen drog jag till Frida och tittade på filmen Knowing. Den började bra men jag gillade inte slutet. Igår gick jag en promenad med Erika. Det var typ det enda vettiga jag gjorde. Jag var sur också och mådde illa. Idag skjutsade mamma mig till Dalstorp vid elva. Jag hatar den röda bilen som begränsade framkomligheten och förstörde min lilla plan. Jag har avbokat min körlektion som jag skulle ha på torsdag. Nu sitter jag här hos mormor och morfar och väntar på att klockan ska bli fem. Då ska jag gå en promenad för att sedan dra till Sara. Vi ska ha myskväll och hon säger att hon har mycket att berätta för mig. Det ser jag fram emot. 

Havssalt

Jag skriver en massa inlägg om hur jag mår, dvs, deppinlägg. De publiceras aldrig, som tur är. Idag har jag haft en trevlig dag. Jag har sluppit tänka och kunnat göra saker som är roligt. Jag, Erika och Kimmy åkte till High Chaparral. Jag måste berömma Kimmys mod. Ikväll gick jag en promenad med Frida. Hon har alltid en massa saker att berätta. Jag hoppas att kärringjäveln på Bäckgården/rosendal ska ruttna. Nattinatt.

RSS 2.0