Vem är du?

Dagen kan beskrivas som okej, men inte mer. Jag har huvudvärk idag- igen. Körlektionen gick inte bra, men inte heller dåligt. Anders gav mig en liten chock. Spännande. Ibland undrar jag varför jag mår dåligt. *Raderat svammel*. Nej. Jag borde ha pluggat mer franska. Jag orkar i vilket fall som helst inte mer idag.

Yes, I'm a long way from home

Jag är inte på långa vägar färdig med svenskan. Jag höll på med ett körkortstest innan när jag bröt ihop. Jag gjorde ändå klart testet. Det resulterade i att jag inte fick godkänt. Jag var inte ens nära. Det är inte likt mig. Då vet jag det, man ska inte göra test när man är ledsen. Jag har körlektion imorgon. Tänk så gör han narr av mig. Dessutom så har jag bara övningskört två gånger sedan förra lektionen. Det kommer att märkas. Blä. Jag måste åka buss med. Jag hatar att åka buss själv.

I want your love

Det är så typiskt mig att inte börja i tid med saker. Svenskan. Den är faktiskt intressant och inte alls så svår som jag från början trodde. Men om jag hade börjat tidigare, så hade jag inte behövt skriva som en liten gris idag. Dessutom så har jag fått Lady Gagas låt på hjärnan. Jag skyller på Erika. Mohaha.

Dot

Svenskan kommer aldrig bli klar. Jag gråter och det kommer jag att göra ett tag till. Jag är så trött på livet. Inte på skolan. På livet.

Tråkiga söndag

Jag är väldigt trött, trots att jag har sovit nästan 10 timmar inatt. Det måste vara svinsprutan som förstör. Idag vill jag egentligen sitta i soffan hela dagen, äta clementiner och titta på något dåligt program. Tyvärr kan jag inte göra det. Jag måste plugga.

Prosit

Jag nyser hela tiden. Dagen började bra med en promenad med Erika och Sofia. Idag har jag även hälsat på farfar. Han visade sin nya elrullstol. Annars har dagen varit seg och tråkig. Åter till Transformers.

It's amazing

Jag sitter och lyssnar på Lily Allen. Fantastiskt. Jag ska straxt iväg. Jag hoppas en på en trevlig kväll med mina vänner.

Fly away

Visst är det kul att blogga om saker som ingen bryr sig om? Jag vaknade 07.30 idag. Åkte bil till skolan. Det muntliga på Naturkunskapen idag gick faktiskt ganska bra. Vi blev dock inte klara. Efter det blev det soppa. Sedan hämtade pappa mig och jag gick och köpte frimärken, postade affärsplanen och tog ut pengar. När jag kom hem tittade jag på det 3:e avsnittet av Ullared. Den serien är faktiskt ganska underhållande. Nu ska jag ta mig en kräps och titta på en serie med my love och pappa.

Blupp

Kom precis hem efter att ha kört lite bil. Det gick bra. Dock var jag väldigt okoncentrerad. Jag känner att mitt liv håller på att falla ihop. Jag mår illa också.

En tomte?

Okej. Min farmor ringde mig i eftermiddags och sa att jag skulle få något väldigt fint. Jag blev nyfiken, trodde att det kanske var ett klädesplagg, muggar eller något liknande. Nejdå, bättre än så. Pappa kom hem med en prynadstomten, en sådan som finns på Konsum. Den är ganska stor och jag vet seriöst inte vad jag ska ha den till. Farmor fick det att framstå som att jag hade önskat mig den hur länge som helst. Om jag inte minns helt fel, så har jag aldrig nämnt att jag önskar mig en tomte!!! Jag är tacksam för den, javisst. Men var ska farbror tomte bo? Gah, han får stå i garderoben till julen kommer.


Chocktillstånd

Min bror lyssnar på Lily Allen och sjunger med! Han kan texten!

Nobody cares about me

Michael Jackson gör mig glad och piggare. Jippy. Jag borde inte äta kakor imorgon.

Die Or Live And Smile

Jahopp. Mår fortfarande dåligt av den där sprutan. Jag har velat spy i två dagar nu. Jag har svårt att röra mig. Dessutom är jag väldigt fläbbig. Fettet hänger. Jag har inte motionerat ordentligt på länge. Det var skönt att sluta tidigt idag. Pappa tyckte inte att jag skulle gå till skolan överhuvudtaget men jag ville inte missa varken ekonomin eller matten. Måste verkligen gå på alla mattelektioner jag kan, då jag är en fullkomlig idiot när det kommer till det. Inte kul. Att far min dessutom erbjöd sig att skjutsa och hämta mig, så att jag inte skulle falla ihop på cykeln, gjorde det lättare att bestämma sig. Förutom att jag är krasslig, så är jag ganska glad. Det är helg snart. Jag älskar helger. Nu fick jag reda på att min kusin har åkt in med ambulans och är jättesjuk. Läskigt. Snart blir det Alvedon och Glee. Fuck it.


Fever

Jag fick feber av den där förbannade svinsprutan. Det känns inte så fräscht, särskilt inte när man ska skriva uppsats. Jag har i alla fall tagit Alvedon och nu sitter jag här och svettas och känner mig helt borta. Jag är faktiskt nöjd med mitt resultat på högskoleprovet. Åter till Naturkunskapen. Hinner inte vila.

Think!

Jag ska ringa min bror sedan och fråga om råd. Nej, jag msnar istället. Nu bombar jag honom med störda frågor, stackars sate. Jag såg precis en förskräcklig bild på min en av mina lovers från förr i tiden. Jag undrar vad tusan jag gillade för killar. Blä alltså. Katten Jansson, han är för härlig han. Fiser och fiser i min säng. Imorgon blir det Ullared och det är inte något jag ser fram emot. Min jobbiga huvudvärk får gärna vara borta.



Mass execution

Typ hela min släkt på mammas sida ska på kalas på söndag, utom jag då. Jag ska inte komma, för jag är envis och dum i huvudet. Jag vill inte. Eller jag vägrar. Jag gillar dock kvinnan som har kalaset. Hon är väldigt snäll. Därför känner jag mig som en bitch mot henne. Nu får jag tårar i ögonen också. Jag känner mig så utanför. Det är självförvållat, det vet jag. Jag känner mig bara så värdelös.


Jag fryser

Jag har haft huvudvärk i alldeles för många dagar nu. Det kan inte vara normalt. Jag kanske har en hjärntumör. Idag måste jag verkligen plugga. Men gör jag det? Nej. Jag gör allt utom Naturkunskapen, så typiskt mig. Svininfluensan. Folk skrämmer mig. Jag vill verkligen inte vaccinera mig. Jag tycker det är läskigt. Men nu verkar det som att jag måste. Annars dör jag. Men jag hinner inte på onsdag. Jag har för mycket att göra. Jag ska rådgöra med mina nära och kära en gång till.

Trött

Det är ingen bra dag idag. Jag är alldeles för trött och seg. Dessutom har jag ett litet prov idag.


Jumbo-size

Jag är sötsugen. Därför tar jag mig en stor mugg juice. Jag jobbar med uppgifterna till imorgon. Det går inte så bra. De är alldeles för krångliga och jag orkar inte engagera mig. Jag försöker få kontakt med Kerstin men hennes telefon verkar krångla. Hon svarar nämligen inte. Jaja, annars cyklar jag väl själv imorgon.

Här skulle anagrammmmmet vara

Jag känner mig misslyckad. Det här projektarbetet går mig på nerverna. Mycket att göra. Jag blir stressad. Jag kan inte tänka. Dessutom så har vi några uppgifter imorgon som är knasiga. Jag orkar inte med allt plugg, att det är snö ute gör det inte bättre. Jag ska promenera med Frida och hennes hundar halv sex. Det är trevligt.

Update:
Positivt, jag har hittat boken och min kalender.
Negativt, mitt block och uppgifter är fortfarande på vift.

Windy

Jag gick upp halv sex idag. Gav mig ut i kylan och var i simhallen vid kvart över sex. Jag och Frida simmade i cirka 30 minuter. Sedan gjorde vi i ordning oss och åt en god frukost. Jag åt väldigt mycket, mest för att frukosten var dyr och att jag är snål. Jag känner mig förvånandsvärt pigg, men tröttheten kommer väl i eftermiddag. Jag har mycket att plugga i eftermiddag, blä.

Hur tänkte han?

Nils har en hajmask och sedan helt vanliga kläder. Han ser rolig ut. Jag skrattar. Men seriöst, hur tänkte han?


Första november

Jag var hundvakt igår. Hunden gjorde 3/4 av sina behov inomhus. Äckligt var det. Det var en man som flirtade med mig när jag gick förbi fotbollsplanen med hunden. Det var något obehagligt. Gårdagen var verkligen lång, gick upp redan 06.45. Det är första november. Tiden går alldeles för fort. Det är snart jul med. Jag sjunger jullåtar. Det här kommer bli en väldigt annorlunda jul. Vi är ingen hel familj längre. Det sägs att det är värst vid högtider och på födelsedagar. Men jag vet inte. Min födelsedag fungerade i alla fall. Jag undrar vad som händer med allt om 8 dagar. Allt är redan KATASTROFALT men kommer det att vara ännu värre då? Eller kommer det att lösa sig? Mormor säger att jag måste prata med någon. Jag håller nog med. Modet sviker mig dock.

Nej, redovisningsböckerna skriker efter mig.


RSS 2.0