Särskrivebarn

Jag blir arg på alla särskrivebarn på facebook. Går dagen. Tränings pass. MED MERA! Tisdag, vilket betyder en dag närmare fredag. På fredag ska jag ha körtelfeber. Jag måste plugga naturkunskap. Men nej, jag orkar inte. Men borde göra det nu, med tanke på att jag ska träna min fläbbiga mage och mina fläbbiga armar vid åtta.

Nono, ingen träning. Vad göra istället? Sega i soffan:)


För längesedan

Här kommer en text jag skrev när jag precis hade fyllt tonåring. Hm, minns inte att jag var så ensam. Aber, here we go!

Kan ingen förstå att ibland behöver man en vän,
en vän att kunna lita på.
Kan ingen förstå hur det känns att stå där
när alla har övergivit en. Ensam.
Kan inte de förstå att det gör ont i hjärtat.

Ingen kan förstå saknaden efter en riktig vän,
en vän att kunna lita på, inte en vän som går efter
ett år utan stannar som stöd.

En vän har man livet ut.


FNISS. GOD NATT!

Men skatten då?

Jag glömde det jobbiga, jag måste ju betala restskatt med.

Une mer bleu clair

Idag fick vi makaroner och falukorv till lunch i skolan. Vad får jag till kvällsmat? JOMENVISST ÄR DET MAKARONER OCH FALUKORV. Det händer ibland, likadan mat till kvällsmat som till lunch. Lönespecifikationen kom på posten idag, 5336,43 kronor. Jag blev chockad men överlycklig. Lyckan varade inte så länge, mammas lön hade kommit till mig!!!!!!!!!! Jag får då dra bort 1756 kronor och kvar blir det 3580,43 kronor. Plus 1050 i studiebidrag. Och 148 kronor kvar på kontot. Det blir totalt 4778,43 kronor. Det ska räcka till russelpengar, bensin och stockholm. HMMMM, någon studentklänning kan jag inte köpa innan Turkey i alla fall. Underbart. Jag har dessutom panik, hur mycket pengar ska jag växla? Jag velar och velar. Phu säger 5000 kronor, jag har inte 5000 kronor! Nu är jag hungrier!


Feel sorry for me, please!

Jag känner att jag börjar bli deppig igen. VARFÖR!? Jag är hemma själv och ska tycka synd om mig själv hela dagen. Jag ska sitta framför tvn, äta korv med bröd och chips. Ska nog räkna lite matte mellan varven. Jag måste, tyvärr. Mitt huvud gör ont. Byeeeeeeeeeeeeeeeeee!


You make me happy

Sjuk? Nja. Vad ska man kalla det? Min stackars lilla kropp är helt slutkörd. Inte som i träningsvärk utan den är bara helt död. Det är inte så konstigt. Det har varit så mycket under den senaste tiden, både hemma och i skolan att jag nästan vill spy. När ska jag få stanna upp och andas? Jag ska jobba väldigt mycket i sommar och nu vet jag inte riktigt hur jag ska klara av det. Jag får göra så lite som möjligt under v. 22-25. Imorgon ska jag till skolan. Dock missar jag franskan. Det hemska är att jag inte bryr mig. Det är det som är problemet JAG BRYR MIG INTE OM NÅGOT. Snälla skjut mig någon.

Min rygg värker som fasen och när jag reser mig, så knäcker det. Hm, jag borde nog kolla med doktorn och se om det verkligen inte är något fel på mig. Jag åldras säkert i förtid. Straxt ska jag till Gislaved. Jag ser ut som en slusk. Menmen. Jag har lovat att hjälpa min syster med en sak och jag vet att hon blir ledsen om jag inte följer med. Kör gör jag då inte!


Don't stop

I lördags åkte jag till Anna. Vi hade myspys, sedan begav vi oss till Ulricehamn på partyparty. Det var mest fulla barn (93:or). Jessica hade mer än kul. Hahaha. I söndags gjorde jag inte mycket vettigt, förutom att promenera med min vän Erika. I måndags jobbade jag, sedan åkte jag till mormor och morfar och slappade hela dagen. Igår gick jag med Jessica i två och en halv timme, hon berättade om sina killar. Haha. Sedan åkte jag till Tranemo för att träffa min boss för första gången. Häftigt. Vi pratade mest sommarjobb och det ser ut som att jag får jobba väldigt mycket i sommar. Schemat kommer i veckan, då ska jag bara godkänna det, sedan är det klart!

Jag har varit överlycklig i flera dagar nu. Vårkänslor kanske?


Långfredag

Igår hade jag kul. Var hemma halv två, det var väldigt skönt. Imorgon ska jag till Anna. Vad vi ska hitta på är oklart. Fest i Ulricehamn, hemmakväll eller bara en liten tur med bilen. No one knows. Nu ska jag packa väskan, sedan bädda sängen och efter det sova.


RSS 2.0