Tjuvläsa SMS?

En fråga: Är det tillåtet att läsa en persons SMS om man misstänker att de döljer något? Jag behöver råd, så svara.

Finally

ÄNTLIGEN! Har försökt komma in på bloggen hur länge som helst. Nu fungerar den.

Jag kämpar på i min lilla bubbla. Jag kämpar mot tårar och den förbannade klumpen i hjärtat. Så fort jag ser minst lilla ljus i tunneln, så kommer nästa sak och drar ner mig igen. Jag undrar varför det är så? Jag vill berätta att det finns en anledning till att jag är väldigt underlig nu. Jag har aldrig varit med om något jobbigt. Jag har alltid haft det bra och känt mig trygg. Haft en liten egen drömvärld, skulle man kunna säga. När den här världen helt plötsligt försvinner så gör det riktigt ont. Framförallt när den försvinner på så kort tid. Jag orkar inte och jag undrar vad jag har gjort för att få detta straff.

Jag behöver någon att prata med. Jag har underbara vänner och jag kan prata med dem om det mesta. Men här tar det stopp, jag vill inte blotta mig för dem. Oerhört töntigt men så är jag funtad.

Sunny day

Äntligen hemma. Har varit fullt ös sedan klockan 10.30. Ska äta lite lasagne och sedan ta mig en joggingrunda. Gör allt för att slippa plugga.

Je te manque

 Tillbaka till vintergatan är verkligen spännande. I love it. Jag funderar på att berätta det nu. Jag pallar inte längre. Jag gör det. Nej, förresten inte.


Galaxer i mina braxer

Dagen idag har varit bra. Jag har solat och varit i Gislaved. Jag hatar att jag inte hann se Caroline af Ugglas uppträda, men jag fick i alla fall se en skymt av henne.

För övrigt är jag en aning deprimerad. Det är många fel och få rätt.

Thank you

Snart ska jag och mina m&m's gå på fotboll.

Jag är en idiot

Jag är verkligen dum i huvudet. Ingenting går som jag vill. Jag företagsekonomiprovet gick åt skogen, den här gången måste det bli ett IG. Jag kan inte ha mer tur nu. Matten, franskan, svenskan och diktanalysen gick extremt dåligt också. Hathathathat.

Matte

Sitter här och kollar igenom mitt matteblock och blir något frustrerad. Om jag hade räknat alla uppgifter så hade jag fått bättre reslutat på matteproven. Jag är ett trögo.

Namby-Pamby

Hur står jag ut? Jag vet faktiskt inte. Det är i sånna här lägen jag blir ännu mer peppad. Jag tänker göra det. JAAAA.


PUCKO!

Jomenvisst.


Jag är bara ett barn

Alltså, jag är så arg och ledsen att jag nästan exploderar. Vad händer? Varför döljs sanningen? Hur fan ser framtiden ut? GODNATT.


Misslyckad

Jag är rätt misslyckad.

PMS

Igår var jag en riktig pms-bitch. Det är nog bättre idag, om ingen retar mig vill säga.


Söndag

Det är söndag idag, förvirrande. Jag är väldigt förkyld. Jag och Anna övningskörde tillsammans idag igen. Vi körde på motorvägen. Första gången jag gjorde det och det är kul. Anna är ett år yngre än jag och kör ändå grymt bra. Jag känner mig underlägsen. Nu ska jag göra något vettigt. Vad det nu kan vara.


Hemma

Nu är jag hemma efter en riktigt trevlig dag. Jag har övningskört väldigt många timmar idag och det har gått bra. Vi fikade utanför Sigges Loge och sedan åkte vi till Hofsnäs för att äta lunch. Det blev pyttipanna, rödbetor, ägg och sallad. Kanongott. Klockan kvart i sex bär det av till Matilda. Det ska bli riktigt trevligt. Bäst att jag drar iväg och tar av mig mina oerhört svettiga kläder.


Bli inte förvånad

Skylten och körkortstillståndet ligger i den andra bilen som inte är hemma. Hur gör vi nu? Det gör det inte bättre att mina familjemedlemmar spelar Nordman.

Leopard?

Jag ser inte klok ut. Haha. Som en leopard. Det kommer ta tid att tvätta bort allt smink. God natt.

En galen idé

Nu har min moster och kusin kommit på en galen idé, vi ska ut och övningsköra tillsammans imorgon förmiddag. Undra hur det kommer gå. Hoppas att vi åker på småvägar, jag pallar inte hårt trafikerade vägar. Och jag tänker inte åka först. Den saken är säker.

Fredag

Inatt hade pappa inbrott i sin bil på High Chaparral. Lite skrämmande. Jag har varit hos Jessica hela dagen. Vi pratade och åt en massa. Det var väldigt trevligt. Nu ska jag kurera mig. Ja.


Cykla

Jag måste vara störrrd. Imorgon ska jag upp vid åtta, åka till Dalstorp och sedan ge mig ut på en lång cykeltur. Min kropp är inte i form för det här. Usch. Jag åker för Jessicas skull. Nej, jag orkar inte sova över. Jag åker hem på eftermiddagen/kvällen.

Hot and cold

Varm och kall. Kall och varm. Jag orkar inte gå upp klockan åtta imorgon.

Jag hade en gång en båt

När jag var yngre lyssnade jag mycket på Cornelis Vreeswijk. Under en period lyssnade på hans låtar nästan varje gång jag var hos mormor och morfar eller farmor och farfar. Jag minns att jag för några år sedan satt i morfars musikstol och lyssnade på Jag hade en gång en båt . Jag tyckte att den var sorglig. Jag gillade låten så mycket att jag lyssnade på den om och om igen för att kunna skriva ner texten. Jag tror att jag kan hitta det pappret här någonstans.

Jag hade bra musiksmak när jag var yngre, smyggillade bl.a.Cornelis Vreeswijk och Ted Gärdestad och då förstod jag inte ens vad de sjöng.

Finito

Usch, jag bävar för morgondagen. Jag har körlektion (som jag har förträngt hela dagen) och så får vi reda på betyget i körkortsutbildningen. Det kommer inte gå som jag vill. Efter det ska jag direkt till Marie och äta. Lika bra att jag vänjer mig. Jag kommer inte hinna plugga imorgon heller. Haha. Passande. Nu säger jag; tack för idag, slut för idag.


Ja. Jo. Mm.

Jag har haft en trevlig eftermiddag, mycket trevligare än vanligt. Jag har inte pluggat någonting. Jag har simmat i trettio minuter, bastat i 10 min och cyklat till och från simhallen. Där träffade jag Sofia, hennes syster, Olivia och Lina. Jag har även gått en promenad med Frida och sedan satt vi hos henne och pratade ett tag.

Jag är lite småsur och jag hatar det. Nu hör jag Shirley Clamp på TV, fy tysan. Nu ska jag äta.

Simma

SIMMA, JOMENVISST!

Tisdag

Jaha. Mm. Kort dag. Åt lunch i skolan. Stack hem och somnade, huvudvärken tar kål på mig. Sedan stack jag ner till bibblan och lånade böcker och köpte även stift och memostickers på konsum. Nu ska jag plugga som aldrig förr. Haha. Hej på ett tag.


Fy tusan

Jag är glad att jag och Erika stack vid två. Jag har övningskört. Det enda jag kan säga är BLÄÄÄÄÄÄ. Jag vill inte ha körlektion på onsdag. Den förbannade huvudvärken är kvar. Den gör att jag inte orkar plugga matte. Jag orkar inte bry mig. Jag kommer definitvt att få ett G, så jag skiter i det. Väldigt coolt. Haha.

Nu ska jag bara njuta.

Biltur

När jag var mindre tog vi ibland en liten tur med bilen. Vi åkte runt i skogen och tittade. Jag tyckte det var spännande och tycker det fortfarande. Om några minuter åker vi till Värnamo. Vi ska äta där. Sedan tar vi vägen över Gislaved. Min syster ville se Gisleparken, så blir en tur genom Gislaved hem. Trevlig lördagskväll, jag vet.


Jag har en plan

Nationellt prov i engelska. Kort organisationslektion. Hängde upp gardinerna hos farmor. Mamma klippte sig, jag följde med. Körde hem. Åt massa gott. Chattade. Övningskörde i en timme. Sitter nu här och sjunger och är rastlös. Vad ska jag göra?

Allt går åt skogen.

Jomenvisst. Nu ska jag äta schnitzel och en fralla. Jag är ensam hemma, förutom Isak, han håller mig sällskap.

Klantigt av mig

Jag skuttade till bilen, som vanligt, något som jag inte borde ha gjort. Det gjorde så att jag slant på blöt jord och gled på asfalten och skrapade upp mina vackra knän. Det gjorde förbannat ont. Nu svider det mest. Jag har lyckats övningsköra i alla fall. Nu ska jag plugga.

Körkortsprovet

Gick väl sådär. Det var egentligen inte svårt, men jag hade inte pluggat tillräckligt. Som vanligt. Jag har huvudvärk. Det är prima det. Snart ska jag iväg och göra något spännande, verkligen.

Tisdag

ALLTSÅ, VARFÖR KAN INTE HUVUDVÄRKEN BARA FÖRSVINNA?????

Det har varit en bra dag. Idrotten var kul. Utvecklingssamtalet gick bra. Jag kan ingenting till körkortsprovet imorgon. Jag skulle ha pluggat mer. Så här säger jag alltid och jag lär mig aldrig någonting. Jag suger.

Krasslig

Jag känner mig krasslig. Har haft huvudvärk under väldigt många dagar nu. Blähä. Jag fryser. Det beror på att jag tittade på fotboll i kylan. Trots att jag duschade i morse, så måste jag duscha igen. Annars kommer jag att avlida.

.....

Splittring.
Dödfall?
Fängelse?
Många frågetecken. Jomen, allt är relativt bra.

Måndag

Idag bär jag endast svarta och vita kläder, bara för att vi pratade om det igår. Ha. Snart ska jag cykla till skolan och äta lunch.

Lördag

Ännu en kanondag som har spenderats ute. Jag har rensat land, solat och spelat fotboll. Det bränner på mina axlar. Jag skulle egentligen ha övningskört men antagligen så tycker inte mamma att det är särskilt viktigt att komma hem vid nio. Fast det spelar ingen roll, jag är ändå så trött att jag inte orkar köra. Andra helgdagen jag går och lägger mig före elva. Det är helt sjukt. Men det tar verkligen på krafterna att vara ute i solen och pyssla. Känns faktiskt lite skönt att det ska bli molnigt, säger en som älskar solen. Imorgon blir det promenad klockan 13.00 med Erika. God natt.

Fästing

Idag har jag fått min första fästing någonsin. Väldigt häftigt.


1 maj

Gårdagen var mysig. Idag har jag rensat ogräs, solat och cyklat. Straxt blir det grillning!

RSS 2.0