Hatobjekt

Det finns en människa som jag hatar nu, det är jobbigt att tycka illa om någon men det går bara inte att sluta. Att hata någon är starkt och jag vet inte om det här är äkta hat, jag hoppas självklart inte på det, men vem vet? Mer tänker jag inte skriva här på bloggen, personen i fråga kan trots allt läsa.

Jag tror inte att jag ska ha något "födelsedagskalas" med varken släkten eller kompisar, orkar inte det. Vi får se, vi får se.

Jag har inte så mycket mer att säga,  jag har i alla fall jobbat idag.


The promenad

Jag och Erika gick en promenad i drygt en timme, det var jätteskönt att prata av sig. Det blev riktigt fint väder, solen tittade fram och det blev varmt, vi fick gå i T-shirt. Efter promenaden gick vi hem till Erika, vi chattade med en norrman och snackade ännu mer skit. Promenaden gjorde så att jag fick väldigt ont i småtårna, men det var det värt.

nu ska jag äta något och sedan kasta mig framför TV:n, just det måste städa också, blää.


A cloudy day

Jag har nyss käkat lunch, kyckling, wook och till efterätt en skål med frukt, så nyttigt. Om en timme ska jag ut och gå med Erika, vi ska snacka skit om allt och alla, det behövs verkligen nu. Jag hoppas också att Erika kan följa med till Göteborg den 23 juli och titta på Mamma Mia, men vi får se hur det blir med den saken. Det är underbart att vara ledig idag, jag älskar att jobba med människor men alla behöver ledigt. Om 26 timmar börjar min nya arbetsvecka, puuuuh, jag kommer att vara rik efter sommare, woho.


Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slänga på mig kläderna för att möta Erika, som tur är ska vi mötas utanför mitt hus, perfekt.




Osminkad

Jag tänker inte visa en bild på mig osminkad men jag har kollat igenom Kivikbilderna och jag ser verkligen ut som ett vandrande lik, jag kunde väl ha tagit på mascara, det tar ju inte lång tid men jag är lat, för lat. Jag funderar på att färga mina ögonfransar, då ser man i alla fall inte helt mysko ut och då kan jag visa mig utan smink. Men det känns inte heller så trevligt eftersom jag sannerligen kommer att få en massa färg i ögonen, som jag alltid lyckas med. Jag ska helt enkelt använda mascara varje gång jag går ut så slipper folk att se "det vandrade liket", haha.

Mystisk sjukdom?

Nästan alltid när jag har ätit något sött eller druckit läsk så får jag ont i sidan. Det gör gräsligt ont och ibland kan jag knappt gå, jag har ingen aning om vad det beror på och idag fick jag reda på att samma sak händer min mamma. Framöver ska jag ta det lugnt med sockerintaget, jag är lite orolig eftersom jag tror att det kan bero på diabetes, men mamma säger att det inte är så. Jag är rädd att jag ska få diabetes, det beror på att jag är rädd för stick-saker, man vänjer väl sig men just nu är det en av mina mardrömmer. När jag tog ett blodprov i skolan så svullnade mitt finger upp och när jag tog ett hos morfar så gjorde det riktigt ont, jag är en klenis. Jag hoppas och ärligt talat tror jag inte att det beror på diabetes och jag lär inte få reda på vad det beror på heller, en dag har det väl  försvunnit och jag slipper det besväret.

En annan av mina mardrömmar är att jag ska bli riktigt fet när jag bli stor. Jag tycker att fetma är fel när man äter onyttigheter och inte rör på sig, alla har vi ett eget ansvar och vi måste ta hand om vår kropp. Däremot finns det feta personer som har en sjukdom som gör att de går upp i vikt, det är skillnad för det har de inte valt själva. Bäst att förklara det innan jag fortsätter. Jag är inte vältränad och jag är inte heller fet men jag är orolig över att jag ska säcka ihop när jag blir äldre och bara ligga och dega i soffan. Innan lagade jag alltid mycket mat och tyckte det var roligt men när jag tänker efter så är jag riktigt dålig på det. Hämtmat är dyrt och faktiskt inte heller supergott, jag älskar hemmalagad mat och jag önskar att jag vore bättre på det, kan ju inte låta mamma laga mat åt mig när jag flyttar hemifrån. Jag ska ge mig själv kok-, kost- och träningsböcker i födelsedagspresent, jag ska komma i en riktigt bra form och bli jätteduktig på att laga mat.


66 gram Center

Det har blivit min last. Jag jobbar ganska mycket och den här veckan har jag käkat 66 gram Center varje dag. Jag jobbar som sagt i kiosken och under luncherna är det mycket matgäster och man får springa runt. Det har blivit en vana att äta Center innan det drar igång och vad snabb jag har varit, inte ens min far kan uppnå samma hastighet. Men det är en last som jag måste vänja mig av vid. På måndag ska jag gå till ICA, dock inte till ICA-Per och köpa vindruvor och smaska på istället, mycket nyttigare.

What's wrong?

Sedan jag började gymnasiet har jag blivit totalt bäng i roten(i alla fall om andra får avgöra), jag svär för mycket, jag är förvirrad och säger saker som jag inte alls borde säga. Jag vet inte vad som har hänt med mig men under de senaste fyra åren har jag gått från en tyst tönt till en pratglad hypertönt, det blir bara värre och värre. Jag står för den jag är och jag är ändå ganska stolt över mig själv, vad jag har presterat och hur jag har utvecklats. Jag måste bara lugna ner mig lite och andas innan jag gör saker, jag är väldigt impulsiv och det kan ibland vara negativt.

jnu ska jag inte snacka mer skit . haha

tjarå

Knölig säng

Jag behöver verkligen min skönhetssömn nu när jag jobbar i snitt 10 timmar per dag och den lyckades min syster förstöra igår kväll. En kompis till henne sov över hos oss och då var de självklart tvugna att ta mina bäddmadrasser, jag hade svårt att somna och vaknade med lite lätt värk. När jag skulle sova kände jag varenda fjäder(?) som är i sängen, jag kunde verkligen inte fokusera på något annat. Idag är inte min syster hemma så jag snodde tillbaka madrasserna och ska just nu krypa ner i sängen och sova till 07.30, woho. Men på lördag är jag ledig, då ska jag slappa och bara njuta.

godnatt

Kalas och en ny arbetsdag

Det var kalas igår, jag tänker inte beskriva så mycket hur det var. Jag, Kim och Erika lagade i stort sett all mat och hade det mysigt i köket medan lilla K underhöll hennes gäster. När jag stod vid diskbänken så säger jag "Jag gillar stora män" halvhögt, shiiiit vad fick jag det ifrån? En film? Det händer ofta att jag säger saker som jag inte alls menar, schizo ? Det var pinsamt och Erika började flabba så hon slant med kajalen. Lilla K bestämde när vi skulle sjunga för henne, det är smidigt. Vi gjorde egentligen inte så mycket mer än att äta och titta på TV. Vi gick hem runt 22.30 och hann precis hem innan ett hemskt åskoväder drog in över lilla Gnosjö

Idag ringde min väckarklocka 07.50 och det var riktigt jobbigt att gå upp. Jag gick upp som en zombie för att ta på mig mina arbetskläder, btw så sprack mina jeans när jag skulle böja mig ner och hämta strips. Det är inte så farligt som det låter blev bara ett större hål vid vänster ljumske. Vi har typ inte haft något att göra idag men jag älskar att jobba med människor, det är därför jag orkar gå upp varje dag. Jag ska jobba tillsammans med min pappa under större delen av sommaren så nu är det jag som är chef, vilket jag utnyttjar främst när det gäller min bror.


I'm tired, good night.


Poet nästa?

Nej, jag skulle inte tro det. Jag sitter och läser i en av min dagböcker, jag har skrivit en romantisk och helt vrickad dikt att jag skäms. Jag måste säga att det hela tiden var någon kille jag var "kär" i, då visste jag inte vad kärlek var men vet jag det nu? Det är pinsamt om någon skulle få tag i mina dagböcker men samtidigt vill jag inte slänga dem, de är ju minnen.
Jag börjar bli otålig tänk så har något gått fel.

nattinatt


Mitt liv är kaos

Jag har skrivit om det många gånger och kommer att fortsätta skriva om det. Det är det här som gör att mitt humör svänger och att jag på senare tid har blivit mer störd än vanligt. Vårterminen har varit tuff, kanske inte i skolan men det har uppstått en jäkla massa problem hemma. Gråtattackerna kommer ofta och ibland känns det som att allt ska lösa sig och sedan blir det bara värre igen.T ex idag så blev vi osams hos mormor och morfar och det slutade i tårar, hur länge orkar jag? Länge eftersom vi människor är starkare än vad vi tror. Det mesta känns deppigt nu och det beror dels på vädret. Men nu börjar sommarplanerna att rulla in och det kommer att stärka mig.

Midsommar firade jag hos Jessica, jättetrevligt, vi pratade och tittade på lite TV. Det kändes skönt att glömma all skit som har hänt under den senaste tiden. Hon är lite småtrög ibland men hon är underbar och jag ska fortsätta umgås med henne.

Imorgon är det som sagt party hos lilla K och jag känner ingen pepp, helst av allt hade jag velat ligga under täcket, titta på TV och deppa. Jaja, får väl komma med ett stort leende på läpparna och försöka vara glad.

Nu ska jag tvätta kläder till imorgon.

tjarå


Borta bra men hemma bäst

Jag har inte så mycket att säga men ett litet inlägg  blir det i alla fall. Jag, Erika och Lilla K hade det mysigt i Kivik, det var skönt med semester. Vi cyklade och vi hann med att sola för vädret i Skåne var mycket bättre än i Småland. Vi lyckades hyra två kassa rysare/skräckfilmer, "Från andra sidan" och "Desperation", titta inte på dem. Vi hittade även på ett litet bus i Kivik som vi ångrar. Till en början var jag riktigt förskräckt men "Man lever bara en gång och den gången är nu" , eb mycket passande fras.

Skåne är ett vackert landskap, vi kanske borde behålla det och inte ge bort det till danskarna?
`
Idag har jag jobbat 09.45-20.30 och jag har jäkligt ont i benen, men nu är det helg.

godnatt


Tråk, tråk

Fredag, bara ett par timmar kvar till jag drar till Kivik och jag har inte ens packat. Jag är laddad till tusen och hoppas på att det inte blir något tjafs. Jag sitter hos min mormor och morfar, de har gäster så det är rätt långtråkigt. Straxt ska jag cykla ner till kiosken, käka lite och hämta pengar. Jag har inte så mycket mer att skriva men på onsdagkväll så kommer ett riktigt intressant inlägg.


tjarå

Skolavslutning

Äntligen har vi sommarlov, woho. Dagen har varit alldeles underbar, jag tänkte berätta lite om den. Jag, Kim, Erika och lilla K bestämde att vi skulle umgås och det kan man säga att vi gjorde. Klockan stack vi till second hand men det var stängt, istället fick vi inhandla mat till vår picknick. Det blev mycket mat och vi slog oss ner mellan två boulebanor, alla som körde förbi glodde men vi hade fruktansvärt trevligt. Sedan kollade vi in second hand och innan dess hängde vi inne på biblioteket men vi ansåg att vi var alldeles för pratiga. Vi åt mjukglass och bestämde oss för att hitta den okända vägen till Nissafors, vi lyckades. Det var en jäkla bit och när vi var tillbaka i Gnosjö efter lite över en mils cykling blev det pizza på Makedonka, mums. I slutet av kvällen hängde vi i Töllstorpshallen och snackade bara en massa skit, helt perfekt. Jag överdriver inte när jag säger att vi har cyklat runt 3 mil idag, kanske till och med mer.

Nu ska jag titta på Atonement och ladda inför morgondagens arbetsdag.

P.S Jag vill tacka Kim, Lilla K och Erika för en udda men helt fantastisk dag, har inte haft så här roligt på länge.


Tyskaboken

Idag skulle vi lämna in tyskaboken men min var borta, såklart. Jag har nollkoll på mina saker och de hamnar här och där utan att jag märker det. Min tyskamapp har i alla fall legat helt övergiven i ett klassrum i över en vecka, men nu vet jag var den är. Skoldagen har bara bestått av fika, jag åt en liten bit av en vetelängd. Nu är betygen satta, kan man säga i alla fall och nu börjar det SOMMARLOVET. (Räknar inte morgondagen som en skoldag.)

Good morning

God morgon, jag gillar inte det här vädret och det ska hålla i sig en vecka. Jag och Erika pratar väder när vi cyklar till skolan, gamla tanter på hög nivå.





ciao


Tårar föll från min kind

Jag har aldrig kunnat prata med någon om djupa saker eller om mina problem. Jag skapade inte den här bloggen för någon annans skull utan för min egen, jag behöver rensa min hjärna. En del saker är helt sjuka och mitt humör svänger rejält men jag bryr mig inte om vad andra tycker, jag skriver helt enkelt för egen del.
     
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva hur jag känner och hur jag mår. Det har hänt en del saker under den senaste tiden framförallt negativa saker som gäller mina föräldrars företag. Jag tänker inte gå in på detaljer men det har varit tufft den senaste tiden och jag mår rätt dåligt under vissa perioder. Jag har väldigt svårt att tala om min ilska för andra människor, det brukar slutar med att jag börjar att lipa och då är det lika bra att skita i det. Ikväll har vi haft en urladdning här hemma, men det känns inte så mycket bättre, jag är fortfarande oviss om vissa saker.
     Jag vill inte sluta skolan, jag vill gå kvar i ettan, spana på tvåorna och fortsätta sitta i samma gamla klassrum med mina lustiga men underbara klasskamrater. I tvåan blir allt annorlunda, Erika kommer att gå kultur och jag och Kimmy kommer inte att se mycket av henne, gosh vad jag kommer att sakna lilla E. I trean blir det ännu värre då vi knappt kommer att ha några lektioner alls tillsammans. I am a jerk, I know. Varför kan inte allt vara som förr?

Tack för mig, nu känns det genast bättre.
nattinatti


Music, music

Idag har jag beställt två CD-skivor och en DVD-film från Ginza, första gången jag beställer från Internet. Jo, jag vet det låter skumt men det har aldrig blivit av. Åter till det "viktiga", jag beställde Håkans album "Känn ingen sorg för mig Göteborg", Nordmans nya album (till mamma) och Atonement. Jag hoppas innerligt att paketet kommer innan jag åker till Kivik, vill så gärna se filmen innan. Jag är lite småsur, vet inte varför men Håkan hjälper mig och gör mig på gott humör med sina vackra låttexter.

FOOOOOOOOOOOOTBOLL, HEJA SVERIGE

Here comes the wind

Det blåser idag, för er som inte vet det. När jag och Erika cyklade hem kom vi knappt framåt. Det känns meningslöst att gå de här sista dagarna, man gör ingenting. Jag och Erika beslagtog Kimmys hundralapp och kommer att ha den tilsl han kan hålla tyst. Imorgon kommer jag att få reda på ytterligare 3 betyg och ett kommer jag att klaga på. Vi kommer också i stort sett fika varenda lektion, vilket känns lite för mycket.


allt från moi

Shame on us

Pinsamt men vafan man lever bara en gång. Just nu sitter jag vid köksbordet och lyssnar på The Beatles och Elvis Presley, grymt bra. Min musikstil är varierad och jag kan tipsa om en sida som heter www.chilirec.com, hur den fungerar är lite svårt att förklara. Man kan i alla fall lyssna på alla möjliga låtar och det är gratis och lagligt, jag tycker att det är smidigare än youtube eftersom det är segt på min dator.

på lördag drar jag till Skåne, landskapet som borde tillhöra Danmark, haha. Skämt o sido, jag, lilla K och Erika ska umgås i en stuga i ett par dagar.

ciaaaaaaaaaao


How do you do it

Det är vackert väder ut och här sitter jag och glor på TV. Jag orkar verkligen inte sätta mig i solen fast jag borde få färg. Skoldagen kändes kort men det beror på att vi inte gör någonting på lektionerna, kurserna tar slut nu och böckerna ska lämnas in. Jag kommer att bli nöjd med mina betyg, tänker inte avslöja dem här men det gick mycket bättre än förväntat.

Nu ska här slappas

ciao


För en lång lång tid

Jag skriver inte så ofta längre, men det känns onödigt att skriva ofta när man inte har något att säga. Idag åkte min mamma till Båstad i Skåne och jag var tvungen att jobba, så nu har jag ont i fötterna. Och som många andra söndagar sitter jag och gör samhällkunskap nu och det känns väldigt meningslöst. Igår var det bal i Gislaved men jag och delar av min släkt åkte till Ilabäck och kollade endast in fyra par, sedan köpte vi pizza och käkade den ute i det fria.

nu ska jag fortsätta att skriva, kanske bloggar imorgon om något kul.

godnatt


Studenten

Som sagt så begav vi oss till Gislaved straxt innan fyra för att kolla på utsläppet. Jag blev avundsjuk för alla verkade så lyckliga och jag längtar dit, fast ändå inte, det känns som att man måste bli vuxen efter studenten. Som de flesta andra var Emil packad och hade inte direkt koll på läget. Det är komiskt men jag tänker på hur han kommer att må imorgon, haha. Det var trevligt att träffa människor som man inte hade sett på länge men ännu mer underbart att komma hem efter en lång dag.


tjarå


Plans

Idag är jag ledig för att treorna på min skola tar studenten, jag är avundsjuk.  Klockan 16.00 ska jag iväg på studentutsläpp i Gislaved och sedan party på Grimsborg, jag hoppas innerligt att min moster har fixat god mat. Imorgon är det nationaldagen och då ska jag bla skriva min sista uppsats för det här läsåret, wooho. Annars ska jag bara njuta av det underbara vädret, vem vet när regnet kan komma. Jag lämnade in en svenskauppsats igår, min sämsta hittills men jag ska inte deppa för det.

ha en finfin dag

God morgon

God morgon, god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon, god morgon i kör!



have a nice day

It's time to say goodbye

Egentligen har jag inte så mycket att säga, svårt att beskriva med ord. I alla fall ha ett bra liv och I'm gonna miss you. Allt kan inte vara för evigt.  


pusspuss

Surprise

Till min stora förvåning grillade vi för första gången idag, utan att jag hade nämnt att jag var sugen på det. Jag drack Zingo och Loka citron&fläder, jag och pappa cyklade ner och köpte glass, det blev en ananas split. Jag älskar att trampa lugnt och framförallt barfota, åå det är sommar and I love it. Dagen slutade rätt okej men jag har inte pluggat ett skit idag, fen.

nu ska jag upp och läsa
tjarå

Life isn't meant to be easy

Jag har ingenting att göra på midsommar, jag känner mig dissad av en killkompis, jag börjar likna en psykopat osv. Tyskaprovet idag gick kasst gjorde ingenting på samhällskunskapen och svenskan. Imorgon ska vi vara ute i skogen i 3 timmar och ha med matsäck. Nej, jag går inte i femman utan första året på gymnasiet. En jäkla magavärk har plågat mig idag, hemskt. Jag är hungrig men det finns ingen mat hemma och det finns ingen människa som kan köra ner mig så jag kan handla det heller. Att ta cykeln= att ta självmord eftersom det är 29 grader i skuggan. Det enda jag vill ha nu är en Twister, en colaburk och en god måltid(gärna grillat). Det jag kommer få idag är Euroshopper-glass, vatten och en måltid som består av två mackor.

enjoy!


Balen 2010

I fredags var jag som sagt på bal, man blev inspirerad men vem ska man gå med? Jag har konstaterat att ingen kommer att vilja gå med mig, jag har dels för höga krav men jag är en nobody. Jag är jäkligt deppig för det, man vill ju gå på balen och vara vacker och bli fotad. Det är faktiskt ganska många i min klass som känner såhär, minst tre i alla fall. Egentligen är det inte så svårt, det bara att gå fram och fråga någon men jag är alldeles för feg för det. Jag är glad att jag inte är där än och när jag väl kommer dit så ska jag eventuellt fejka en sjukdom eller ett benbrott, det beror på. 

LEV I NUET
    


Sunny day

Dagen har varit underbar, mycket tid spenderades ute i solen, tyvärr brändes mina axlar när jag var ute på en promenix. 
Det var ruskigt varmt i solen, nästan lite för varmt men jag ska inte klaga, hellre det här än regn och rusk. Jag har inte tagit tid till att plugga tyska, men ändå hoppas jag på ett bra resultat imorgon.
     Idag hade mamma köpt munkar och det var verkligen hemskt, jag kan inte med ord beskriva hur det smakar. Det var först och sista gången jag åt en sådan munk, bläää


hejsvejs


Helgen

Min blogg har varit ur funktion sedan i fredags, kan bero på mitt Internet, inte vet jag men nu funkar den. Helgen har varit helt okej.

Fredag: Skoldagen var helt okej, fick reda på en del betyg och hade prov i naturkunskap. Jag och lilla K gick ner till samhället för att titta på treornas bal, där fanns även Kim och Erika som tillsammans med sin orkester stod för musiken. Lilla K fotade en massa och paren var superfina, längtar lite till den dagen, om vi nu inte ska bryta benen men vi får se. När jag kom hem käkade och sedan cyklade jag och pappa en rund, b la till kyrkogården.

Lördag: Jag och min syster begav oss till Borås 11.26 och shoppade en massa. Jag var också med min vän Nathalie som jag inte hade träffat på ett tag, skoj.

Idag ska jag steka fett och bli brun och jag ska gå en promenad och förhoppningsvis bränna celluliter.



Have a nice day


RSS 2.0