Turkiet

Klockan 14.15 rullar bussen mot Landvetter. Turkiet, here we come! Hoppas det regnar i Sverige hela nästa vecka!

I don't want you to leave me

Min näsa är verkligen helt lost! Idag har jag jobbat, följde med mamma. Det var mysigt. Har träffat mormor, morfar, farfar och farmor idag. Trevligt. Just nu sitter jag och taggar. Det funkar någorlunda. Borde skriva filosofi, men orkar inte. Ska bli klar med den idag, om det så ska ta hela natten. Har inte packat allt. Usch, jag har verkligen inga fina kläder. Har inte kunnat shoppa på evigheter. Men när jag kommer hem, då ska jag bränna pengar:)


Grankådslava

Fem tummar för min grankådsalva! I love it! Den luktar inte gott. Men det stör inte mig, jag är ändå väldigt förkyld. Nu ska jag hälsa på en vän! Tjatja!


Dålig hy

Jag lämnade in psykologin för ett par timmar sedan. Jag satt inte till 23.58. Woho! Den blev dålig, men den är i alla fall inlämnad. Jag har äcklig hy. Jag hatar det. Vet inte riktigt vad det beror på. Får väl skylla på stress- igen. Nu jag ska lägga mig och läsa min bok av Marian Keyes.


Nähä

Det märks att jag är stressad, får näsblod minst en gång om dagen. Har två näsblodsfläckar på min kudde, en på vänster och en på höger sida. Fräscht. Mitt humör är svängigt. Människor alltså... Död.

Fuck Off!

Idag är jag irriterad på respektlösa människor! HUR SVÅRT KAN DET VARA?!


Yesterday

Gårdagen var bra! Galet! Jag mår prima idag, dock har jag ont i rygg och nacke. Skrattar åt lilla Anna, som glömde bort sitt efternamn under en presentation. Jag lånade min systers skor. Nu är hon arg på mig. De var grusiga och skosnörena var lång. Stackars lilla tjej. Idag har jag inte gjort något vettigt. Sov till halv två. Hälsade på farfar. Lagade tacos. Gick till Frida och lämnade tillbaka kläderna. Satte mig i soffan och tittade på tv. Nu vill jag bara sova, men mamma kommer aldrig med bilen. Mellan 21.00 och 22.00. Klockan är över 22 nu. Jag ska jobba imorgon. Ciao!


RSS 2.0