Jag har lämnat in bokanalysen

Hej IG, hej IG, hej IG. Nu ska jag kolla in alla bloggar som jag inte har hunnit läsa på hela dagen.

hejhej

Jag sitter hos min mormor och morfar och skriver bokanalysen, 1090 ord och jag är inte klar än. Jag hatar att jag ska börja så sent med allt, den ska vara inlämnad 23.59 idag, wish me luck. Idag har jag varit med mormor och morfar i Gällstad och Ulricehamn, vi letade efter ett par gummitofflor som jag kan ha. Men det fanns inga så jag får fortsätta att springa runt med mina foppatofflor och tygskor.

tillbaka till analysen

Höhö

Jag tryckte precis på mitt skoskav och ut kom en massa var och blod, äckligt. Ikväll har jag och lilla K varit hos Gustaf. Vi lagade mat, städade, tittade på Tv och var ute och gick med Selma. Det var en mycket trevlig kväll. Jag har inte hunnit skriva något på min bokanalys idag, jag är dålig. Nu måste jag ta en Ipren sedan blir det sängen. 


Innan jag går

Innan jag går måste jag bara berätta om mitt skoskav. Jag var hos doktorn igår, hon var jättebra. Jag måste äta pencillin i minst två veckor och det för ett ynka skoskav, jag blir tokig. Den 12/12 ska jag tillbaka till samma läkare så ska vi se om det har blivit bättre och om jag behöver äta pencillin i ytterligare 2 veckor. Jag är trött på mitt skoskav nu. Jag har inte några skor på mig men ändå så försvinner det aldrig. Min mamma tror att vi har en bakterie i huset eftersom både jag, min bror och syster har ätit pencillin under den senaste månaden. Jag vet i tusan vad det är men jag vill att det ska bli bra. Jag känner en frustration, jag vill också gå i snygga stövlar. Men jag kan inte, gör jag det blir skoskavet ännu värre även om jag har skavsårsplåster.


Det suger.

Lördag

Det är lördag och jag är slö. Jag har ont i magen, jag hatar att vara kvinna. Klockan 5 ska jag till lilla K för myskväll, vi ska göra våra drömkillar och sedan får vi se. Igår var jag och lilla K  hos Gustaf, vi gav honom mat, kladdkaka och så fixade vi lite i hans kök. Jag borde tilläga att Gustaf inte är någon gammal gubbe som behöver extra hjälp. Han är 17 år och går i samma klass som jag och vi gör det för att vi är snälla.

Nu ska jag vila en liten stund och sedan dra till den lilla.

/lina


Tisdag

Tisdag. Jag har varit knäpp idag, enligt alla i min omgivning och jag instämmer. Jag har stört mig på en viss person under hela dagen, stackars sate. Jag gillar inte självgoda personer, det går bara inte. Jag har inte så mycket mer att säga idag. Jag ska i alla fall plugga.

hejs


Mimky är en diktator

Vi har information och layout. Kimmy är trög. Han tror att han är bäst. Han jublar och gör konstigag gester för att han har gjort klart sitt visitkort, jag blir tokig på honom.


Off

Jag är lite off idag. Jag har råkat ta på mig en tunika med en ful fläck på. Vi ska spela in våra nyheter på franskan idag, jag måste dölja fläcken. Jag känner pepp för den här veckan. Jag vet inte varför, jag är knäpp. Om 5 minuter ska jag ha information och layout, jag gillar inte den uppgiften vi har fått. Jag måste prata med Johan om mitt betyg, jag hoppas att det kan ske på onsdag.

/lina

Jag vet något som jag inte borde

Jag och Erika vet något som vi egentligen inte borde veta. Det är lite spännande, för det är ingen som vet att vi vet. Jag gillar det här. Haha

Clementiner

Jag älskar clementiner. Jag kan äta 10 stycken på en dag. Nu är clementinerna goda och billiga, det gillar jag. Men om någon vecka kommer de att bli stora och få kärnor, jag vill ha kärnfria och sura clementiner. Jag åt precis chokladpudding, jag gillar inte det.

Magiskt, men tragiskt

Jag snorar och försöker skriva en liten text om Filippo Brunelleschi. Det är inte lätt, min hjärna fungerar inte efter den jobbiga cykelturen. Min helg är fullproppad, imorgon ska jag vara barnvakt och lördag-söndag är jag, Erika och lilla K hos Kimmy. Jag tycker det är kul att hitta på saker, men jag känner mig bara så stressad. Innan jullovet är det en massa plugg, och jag ligger väldigt mycket efter. Jag måste ta tag i det.


Cykeltur

Cykelturen blev bra. Vi käkade lunch i skolan sedan begav vi oss till Erika för att hämta all packning. Vi cyklade nästan till NIssafors. Vi letade efter en grillplats vid en hembygdsgård men där fanns ingen, bara en smedja. Vår sista lösning var att grilla i det fria, det gjorde vi och vi lyckades. Vi satt där ett bra tag, vi grillade korv, drack glögg, åt pepparkakor/clementiner och lekte med elden. Det var kul, men vi var farliga för allmänheten. När vi cyklade hem krockade Erika och Kerstin på något vis och Erika fick ett hål i benet.

Jag stank rök innan men nu har jag tagit en lång och varm dusch, varmvattnet tog slut. Jag sitter i pyjamas, tänk så ser någon mig, då blir det pinsamt. Egentligen måste jag göra en massa saker men jag orkar inte, jag är trött och jag har träningsvärk.

Can't touch this

Jag sov länge idag, 08.30. Jag håller på att bli förkyld och jag har träningsvärk i hela kroppen. Undra hur cyklingen ska gå idag? Jag laddar i alla fall med bra musik+ att jag har kört lite styrka. Beach 2009, den fasar jag för.


Jäjä

God kväll. Min eftermiddag har varit händelserik. Jag har träffat Kimmy och Erika, vi handlade lite, vi ska dricka glögg imorgon, mysigt. Efter handlingen promenerade vi till Kimmy, där hängde vi på hans rum tills det var dags att åka hem, klockan 18.00. Sedan kastade jag i mig lite mat och följde med mamma till lilla K:s mamma, hon klippte min mor. Nu är jag hemma, jag är trött men väldigt ladda för morgondagen.

Nu ska jag kasta mig framför TV:n och kolla på det knepiga programmet Bonde söker fru. haha

God morgon

God morgon. Jag har sovit länge, jag var väldigt trött efter gårdagen. Jag har ätit 4 bitar Toblerone och ingen frukost än, var det inte jag som skulle börja ett nytt liv? Jag är alltid dålig på att hålla vad jag lovar men jag har i alla fall motionerat mer, mitt skoskav är bättre. Förhoppningsvis kan jag ha på mig skor nästa vecka. Imorgon måste jag ha skor eftersom vi ska cykla+grilla på friluftdagen, mysigt. Jag hoppas innerligt att min systers kedja inte hoppar. Om 3 timmar ska jag träffa Erika och vi ska gå till Mimky och sedan blir det att handla till morgondagen.

nu blir det frukost.

Uppdatering

Idag är jag trött. Jag fick G på förra historiaprovet och lär få IG på det här, blää. Jag fick MVG på tyskaprovet, det gjorde mig stolt. Vi har gjort presentationen om vårt företag för vårt företag, det gick superbra. Imorgon är jag ledig och på torsdag har jag bara friluftsdag, det ska bli myspys. Imorgon ska jag, Mimky och Erika handla till vår cykeltur på torsdag, vi ska även gå en liten promenad. 18.30 ska mamma klippa sig hos lilla K och jag följer självklart med.

det var allt för idag.

Äta bör man annars dör man

Jag har bara ätit två mackor, en banan och en låda vindruvor under hela dagen. Mitt blodsocker är jättelågt, varje gång jag ställer mig upp känns det som att jag ska svimma. Min mage är alldeles uppblåst, just för att den inte har fått någon mat. Jag är alldeles för lat för att laga mat, eller nu var jag verkligen tvungen. Jag drar slutsatsen att jag inte ska bli anorektiker.

mat-time

Söndag

Jag är trött och har ont i huvudet. Vi var i fabriken igår, det var jättetråkigt. Men det var kul att träffa mina kära vänner. Indigo spelade, de var dåliga, jag säger som Kimmy att det var bäst när de inte spelade.

Jag tittar på reprisen av Idol, Johans låt var dålig. Jag var tvungen att sjunga lite själv för att jag skämdes.

tillbaka till Idol

Helg

Det är äntligen helg. Idag har jag jobbat, det var helt okej. Jag har ont i mitt skoskav igen, just nu gör det förbannat ont. Beror det på att jag glömde ta pencillinen vid 14? Jag har ingen aning men jag hoppas att det går över, jag börjar bli trött på det.

godnatt

Torsdag

Vilken torsdag. Hela dagen känns hemsk. Det gick dåligt på företagsekonomiprovet och på franska läxförhöret. Imorgon har jag prov i rättskunskap och jag har inte övat. Jag ska men jag orkar inte. Varför kan jag inte vara lite positiv? Nej, nu ska jag plugga alternativt somna.


Jag är trött.

Jag är trött, väldigt trött. Jag har haft företagsekonomiprov nu på morgonen, det gick kasst. Jag satt där och skrev massa strunt, jag hade inte övat. Idag när jag cyklade till skolan hoppade min kedja, jippie. Sofia stannande så gick vi en bit tillsammans, hon är snäll hon. Jag och Frida sitter här och glor på våra datorer, och vi säger inte mycket till varandra. 11.20 kommer Erika, då blir det lunch.

What a wonderful day

Jag sitter i skolan och är blöt. Jag cyklade lite tidigare så att jag skulle kunna göra engelskan och för att hämta nycklar hos farfar. När jag öpnnar mitt skåp finns det ingen engelskamapp, är den hemma? Jag måste börja ha koll på mina grejer, det är många saker som har försvunnit under den senaste tiden. Jag har glömt nycklar, glömt läxor och andra böcker hemma. Jag är slarvig, börjar jag bli senil? Jag blir orolig, borde jag kolla upp det? Jag får nog gå till min moster, hon jobbar med dementa/senila hon borde verkligen se om jag håller på att utveckla det. Jag överdriver inte (ironi).

Tjingeling

Hej och hopp. Jag sitter på min högstadieskola och väntar på att min brors utvecklingssamtal ska sluta. Det är mysigt att vara tillbaka, det väcker både dåliga och roliga minnen. Man blir så nostalgisk. Jag kanske borde börja på högstadiet igen. Även jag har haft utvecklingssamtal idag med Mona, det gick fort och var helt okej. Snart dör min dator, måste hitta en kontakt.

på återseende

Nytt liv

Jag säger ungefär 50 gånger varje år att jag ska börja träna och äta ordenligt. Jag lyckas aldrig hålla det. Men den här gången ska jag göra det. Min kropp börjar att förfalla. Jag skulle aldrig ha slutat spela fotboll, då var bak och lår vältränade och jag hade inte alls dålig hållning. Nu är allt slappt och dant och jag är bara 17 år.

skål för ett nytt liv. Jag tänker blogga varje dag om vad jag har tränat och käkat, wish me luck.


Ändrade planer

Hela min dag blir förstörd, jag måste jobba, bajs på det.

Söndag

Då var det dags för tråk-söndag igen. Jag känner mig bakfull, jag har aldrig varit det men jag tror att det känns så här. Jag har ont i huvudet och känner mig helt off. Igår var jag hos lilla K till 23.50, vi lagade Sushi. Det är kanske den som gör att jag känner mig konstig. Vi hade inte rå fisk i vår sushi, det var krabba, avokado och ris. Jag tyckte inte det var särskilt gott men jag ska käka det en gång till, på restaurang.

Idag blir det plugg och jag ska även hälsa på min farmor och farfar. Farmor åker tillbaka till sjukhuset idag och när jag ändå är på samhället ska jag säga hej då.

Om..

Om 10 minuter ska jag vara hos lilla K. Jag kommer att komma försent och det beror på att jag var väldigt länge hos farmor och farfar. Det var kul att träffa farmor, hon mådde hyfsat bra. Farfar är mycket piggare och gladare när hon är hemma, imorgon ska hon tillbaka igen. Mitt pencillin-ätande går bra. Idag ställde jag klockan på sju, tog min medicin och somnade om, skönt. 

nu ska jag leta lite efter hundar innan jag går till lilla K, haha


I skolan.

Jag är i skolan. Vi har företagsekonomi, mysigt. Jag behövde inte göra provet idag, jag ska göra det på torsdag 08.30. Johan är snäll, hade jag varit han, hade jag inte låtit mig göra provet. Bäst att koncentrera sig på ekonominyheterna.

Akuten

Haha, har precis kommit hem från akuten. Jag ska käka antibiotika i 10 dagar nu, 3 gånger om dagen. Det är underbart. Nu ska jag bli kvitt det här skoskavet.

nattinatt

Dagbok

Jag har börjat skriva dagbok. Efter den här dagen kände jag att jag var tvungen att skriva av mig, skriva precis vad jag kände. Det kan jag inte göra här på bloggen. Jag vill inte trycka ner folk, det känns inte rätt. Jag fick bryta upp dagboken för att jag hade slarvat bort nyckeln, haha. Jag läste även igenom dagboken, det var från 2004 och 2005, jag var knäpp,

Tadam

Jag är trött och slö. Jag har pluggat en timme nu, engelska, den är jättedålig. Jag kommer att få VG i information och layout och företagsekonomi A, det gör mig så jäkla sur. Jag har inte fått det bekräftat än, men det är något jag misstänker. Jag suger, jag är dålig och varför har jag så höga krav på mig själv? Jag hatar att jag har det, för ett VG är egentligen inte alls dåligt. Jag tror att jag ska börja tänka positivt istället, men det kommer att bli svårt.

Jag och Erika har kommit på en sak. Vi har båda funderat på det men jag har aldrig vågat tro att det är sant eftersom det känns lite konstigt. Men det stämmer och för första gången i världhistorien vet jag, Lina Fröjd, något.

åter till pluggningen, javisst.


Torsdag

God morgon. Jag mår mycket bättre, har sovit hur mycket som helst den senaste tiden. Jag börjar inte förrän 12.15, så jag hade tänkt att plugga lite. Jag har inlämning idag, jag har inte ens börjat, den kommer bli dålig. Om Johan tillåter ska jag göra provet jag missade igår, hoppas att jag får det.

ha en bra dag.

En sak till

Det var väldigt bra att Obama vann. Mycket bra.

Aj, aj, aj

I måndags fick jag ett nytt inflammerat skoskav på nästan precis samma ställe. Igår på teatern började det göra väldigt ont. Jag har inte kunnat sova något i natt, jag har lipat och tyckt synd om mig själv. Det har dunkat och gjort olidligt ont(helst skulle det vara en rad svordomar här). Jag stannade hemma från skolan idag. Jag missade företagsekonomiprovet, stackars Johan, jag är elak. Jag är alltid sjuk när det är något viktigt som händer, nej jag har inte satt det i system. Fast det är nog många som tror det men jag bryr mig inte.

Tillbaka till skoskavet. Mamma stack hål på blåsan och ut forsade en massa blod och var, skit äckligt men smärtan minskade. Jag har precis duschat och nu börjar skoskavet värka som tusan igen, när ska det sluta?

Thoughts

Nu rör sig en massa tankar i mitt huvud. Kommer min farmor någonsin att bli som vanligt? Kommer jag att få G i matte b? Hur kommer den är veckan att sluta? Snusar min bror? Jaja, det är lika bra att skjuta dem åt sidan och börja plugga. Livet går ut på att plugga, det känns så underbart, woho.

hejrå


Jag orkar inte

Jag orkar inte mer vill inte vara kvar. Det finns en person som jag stör mig jäkligt mycket på, let's kill her. Jag vill ha MVG i företagsekonomi, tyvärr är det inte ens nära, blä. Jag har inte räknat någon matte, jag suger och jag kommer inte att få G. Imorgon är det skola igen och jag vill inte, jag orkar inte med alla människor. Jag orkar inte med allt pluggande.

go away

RSS 2.0