Bonjour!

Åh. Det finns så mycket jag vill skriva om, men jag vågar inte. Det har varit en okej dag i skolan. Jag slutade tidigt. Det var riktigt härligt, då jag har drabbats av en extrem trötthet. Vet inte riktigt varför. Jag och Frida simmade i 40 minuter. Inget högt tempo, men härligt var det. Kimmys simmare skvätter, de höll på att dränka mig. Nu ska jag undersöka vad man får för straff om man inte lämnar in bokföringen i tid. En mycket intressant fråga.



Thor

Jag och pappa har haft en trevlig dag på High Chaparral. Längesedan jag träffade honom, så det var mysigt. Vi tittade på jeeparna som körde runt i skogarna och även Thors övning inför morgondagens show. Thor är en monster truck eller vad det nu kallas. Kör runt, upp på bilar och sladdar gegga på publiken. Det tar mig emot att säga det men det var verkligen coolt. Vi ska dit imorgon också, då den riktiga uppvisningen är och då åker kameran med. Nu sitter jag hos farmor, jag är trött och jag behöver göra nummer 2. Bäst att göra sig i ordning för natten.

I'm tired

Första skoldagen i trean var helt okej. Gjorde inte alls mycket. Åt lunch med mina vänner, sedan stack jag till farmor. Jag gillar inte att mailen på fronter är borta. Varför ska de göra saker utan att meddela det innan? Dessutom så vill jag varken gå tipspromenad eller spela brännboll/beachvolleyboll på måndag. Nu ska jag sova middag och sedan sticka ner till Zeb&Sofi.

Thursday

Jag har haft en mycket trevlig torsdag. Picknick med underbara vänner och ett perfekt väder. Ikväll har jag joggat. Det är härligt. Ursäkta för upprepningen men jag är så glad att jag bor hos farmor. Nu ska jag straxt sova. Första skoldagen på terminen imorgon.

I can't stand it

Det har hänt mycket på sista tiden. Mest positiva saker. Pappa har fått jobb. Det börjar bli bättre med vad allt som har med pengar att göra. Jag har förhoppningsvis snart ett jobb, mer än så bör jag inte säga. Jag har börjat jogga igen. I måndags åkte jag till dalstorp och kom hem idag. Det blev ett kort besök. Jag är inte där så ofta som jag hade velat. Menmen. Sista natten jag sover hos farmor på ett tag. Lite trist. Trivs här. Idag känner jag mig lite deppig. Skolan börjar på fredag. Då finns inte vårt härliga gäng längre. Jag har magvärk och känner mig hatad. Nu ska jag kleta in havregryn i fejan och få fin hy. Tragiskt men magiskt. Ciao.


femte augusti

Dagen har varit bra. Väckte Kimsa 08.17. Sedan gjorde jag lite ärenden åt farmor. Vid ett träffade jag mina kära vänner. Vi hade en trevlig stund hos Kerstin. Efter det gick jag till farmor och hade en liten kräftskiva med henne och Lovisa. Ikväll har vi spelat kort, sjuan och femhundra. Det är härligt att sova här när pappa jobbar. Man kommer upp i god tid och man har alltid någon att spela kort med. Dessvärre, mår min farfar inte alls bra och det gör ont i hjärtat att se det. 2009 kommer med all säkerhet att bli det värsta året i mitt liv. Härligt. Nu ska jag lägga mig och lyssna på Karlavagnen. Jag är en pensionär, man blir ju som man umgås.


Värnamo Nyheter

Sover hos farmor och farfar den här veckan. Det är skönt. Då kommer jag upp i tid. Idag har jag blivit intervjuad av Värnamo Nyheter. Fattar inte varför jag ställde upp på det. Menmen. Adjö

Mörkrädd

På sistone har jag blivit mörkrädd. Jag vet inte riktigt varför. Jag sitter på nedervåningen, i TV-rummet. Alla lamporna är tända och jag går ingenstans. Här ska jag sitta till någon kommer hem. Lovisa är på akuten, Simon är med kompisar och pappa är på personalfest. Det lär dröja. Jag är så nojig.

Kalas

Jag är så in i helvetes trött på det här. Nu blir det kalas. Verkligen kul.

RSS 2.0