Lägesrapport

Det muntliga i svenska, det muntliga i franska och Writing gick helt okej. Jag är inte nöjd med mina reslutat men jag får förhoppningsvis Godkänt. Körlektionen igår gick bättre än förväntat, jag repeterade och provade lite nya saker, bl a att starta i backe. Det gick inte bra. Jag ska också meddela att jag inte mår särskilt dåligt längre. En dag med mycket gråt och funderingar fick mig att må bättre. Jag har insett att allt är som det är och att jag inte kan göra något åt det. Tyvärr.  

Nu måste jag sova, så att jag orkar med morgondagen.


Jag älskar solen

Det har varit en underbar dag. Perfekt väder och en kort skoldag. Imorgon är det valborgsmässoafton vilket innebär picknick i det fria med några goda vänner. Jag hoppas innerligt att det blir fint väder. Jag är lite irriterad på Kimmy eftersom han aldrig smsar mig och säger om han har träning imorgon eller inte. 
 


Kalas

Har precis kommit hem från kalaset i Grimsås. Det var trevligt. Jag övningskörde hem och det gick helt okej. Jag är jättetrött och ändå så måste jag göra mitt hemska tal. Det är jättedåligt. blä.

Leave me

Kort och bra skoldag, tyvärr måste jag på körkortsutbildning sedan. Vid halv sju ska jag på kalas hos Anna, hoppas att det blir en riktigt god tårta.

Just nu försöker jag få ihop mitt muntliga. Det går inte särskilt bra. Det är bara svammel om massa saker som jag tror att jag kan. haha.

Tisdag

Idrottslektionen gick bra, dock förstörde jag den lite grann. Jag är glad idag men extremt trött. Dessutom så är mitt muntliga kasst. Perfekt.

Tröttare än tröttast

Den här intensiva dagen har tagit musten ur mig. Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Jag måste skriva klart mitt Pm bara. Sedan ska jag krypa ner i sängen och sova. Jag ska sova till 07.15 imorgon. Det unnar jag mig. Godnatt.

Äntligen

Okej. Nu har jag koll på vad jag ska prata om. Jag ska prata om något som alla känner till men jag bryr mig inte. Jag tog det bara för att jag inte orkar tänka. Det kommer bli katastrofalt.

Tårar faller från min kind

Jag har låst mitt rum. Jag låser aldrig mitt rum. Jag ser inte riktigt vad jag skriver, skitsamma. Nu kommer tårarna i alla fall. Skönt. Jag gråter så att jag skakar.

What?

Jag får panik. Jag vill bara försvinna nu. Jag blir irriterad när folk inte fattar vad jag menar. Jag blir irriterad när folk skrattar åt mig, hånar mig. När det faktiskt är jag som vet hur det ligger till. Det gör mig sur. Snart bryter jag ihop. På allvar.

Jag måste göra det muntliga nu men det går inte.

Morning

Önskar jag kunde säga: "God morgon". Det är i alla fall  fint väder och jag är lite glad. Jag drömde endast mardrömmar inatt. Det var inte roligt. Bland annat så sa en mycket nära vän till mig att hon inte vill vara kompis med mig längre. Det var äckligt verkligt. Nej, nu hinner jag inte skriva mer. Idag ska jag hålla mig sysselsatt hela dagen, så att jag slipper tänka.

Bitch

Idag blir jag sur för minst lilla sak som jag upptäcker att jag inte vet något om. Det är töntigt och idiotiskt.

Nu får jag dåligt samvete för föregående inlägg. Åh, jag är så patetisk. Folk har klarat värre saker än det. Varför ska jag alltid vara så förbannat ego? Allt det här blir bra om man gör det till något positivt istället. Jag fick ett ryck. Jag var ledsen. Det berodde nog mest på chocken. Jag vill bara meddela att jag faktiskt mår helt okej. Jag tänker krypa ner i sängen och läsa min bok och förhoppningsvis sova riktigt gott. Imorgon ska jag på promenad med farfar. Trevligt.


Jag är tom

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det jag drömt mardrömmar om sedan jag var liten har nu hänt och jag vet inte hur jag ska reagera. Jag blir tom. Sedan tänker jag på allt som kommer förändras och då kommer tårarna. Eller nej, det kommer aldrig några tårar. Jag skulle nog behöva gråta. Men jag kan inte. Fanfanfanfan. Jag orkar inte skriva ner exakt vad som händer. Jag vill låtsas att allt är som vanligt. Att ingenting har hänt. Fast det borde jag inte göra. Jag borde inse det NU men det går inte. Och nej. Detta är ingen "må-dåligt-dag", då jag klagar över allt. Nej, det är det inte. Det är en hemsk sak för ett barn som jag. Just precis, jag räknar mig fortfarande som ett barn.

Jag undrar hur många jävlar som vet. Hur många jävlar som visste det före mig. Det var säkert många. Jag har vandrat runt i en liten bubbla och varit glad den senaste tiden. Varför får man inte vara lycklig och glad? Varför?

Okej. Det känns tufft. Och en sak till, fråga mig inte vad som har hänt. Då bryter jag ihop. Ja, så allvarligt är det. Fråga om några veckor. Tills dess kanske alla vet. Nyfikenheten ni vet.

Lördag

Trevlig gårdag, japp. Nu drar jag till Jessica. Mycket trevligt.

Jag hade i alla fall roligt

Jag tittar på några filmer. Jag sjunger förbannat falskt och är allmänt knäpp. Jag upptäcker också att i den sista filmen skrattar Kerstin som hennes mamma gör. Coolt. Nu ska jag fortsätta att garva.

Onsdag

Det har varit en intensiv dag. Upp 06.00, körlektion 07.15-08-35, hem snabbt, sedan skola till 14.00, hem och äta lite och plugga, och sist körkortsutbildning. Jag är helt slut. Jag har inte gjort något vettigt idag. Jag försöker men jag orkar ingenting och det hatar jag. Plugga, japp.


Usch och fy

Allt är bajs. Allt. Allt. Allt. Allt.

Det är toppen

Alkoholarbetet är nästan klart. Det måste bara finslipas lite, men det gör jag imorgon. Summaryn är dock inte klar. Jag har inte hunnit med den. Jag kan inte matten heller. Jag övningskörde ikväll. Det gick bra. Jag fick köra i samhället igen. Trevligt. Det var inte någon trafik alls, så jag kunde ta det lugnt. Jag ska upp om sex timmar, bäst att sova, så att det går någorlunda bra imorgon. godnatt.

Tisdag

Det var helt okej i skolan. Jag känner mig inte alls pigg efter simningen. Jag fryser, har yrsel och huvudvärk. I vilket fall som helst så måste jag plugga idag. Jag hatar att vi har matteprov imorgon. Visserligen är det bara en G-del men eftersom jag är extremt dålig i matte, så blir jag lite nervös. Jag måste även skriva klart summaryn och göra klart alkoholarbetet. Fy tusan alltså. Menmen, nog ska jag överleva.

DET GÅR INTE!

DET HÄR KOMMER ALDRIG ATT GÅ.

Övningskörning

Har precis kommit hem efter att ha övningskört. Tro det eller ej men det gick faktiskt bra. Jag måste fortsätta plugga nu.

Jag vill inte

Jag vill ha lov i några dagar till. Jag vill inte till skolan imorgon. Jag vill inte simma. Jag vill inte någonting. Nu måste jag plugga.

I want to see you again

Jag har spenderat sex timmar hos mormor och morfar i Dalstorp. Kul att träffa alla. Det händer inte särskilt ofta. Vi åt en massa fika och mat. Jag och Anna hann även med att gå en promenad på cirka en timme. Det var trevligt. Vi pratade om allt möjligt. Nej, nu är det dags att bli effektiv.


Åh nej

Jag känner en stickande känsla i högra mungipan. Jag pallar inte fler munsår. Skona mig, snälla.

Den tolfte april

Idag fyller Kim 18 år. Grattis till honom. Jag har varit vaken sedan 09.30. Jag började dagen med att dansa. Ja, jag är knäpp. Jag har precis tonat min syster år och nu tänkte jag sätta igång och plugga. Lättare sagt än gjort. Klockan 14.20 åker jag till mormor och morfar för att träffa min moster och alla kusiner. Trevligt.

Jag måste även passa på och tacka mina underbara vänner för en trevlig gårdag. Hej på en stund.

Home

Jag är hemma från Kimmys lilla partaj. Det var mycket trevligt. Nu väntar en skön säng i ett extremt varmt rum.

Laddad?

Straxt drar vi till Kimpan. Jag undrar vad det blir för mat. Jag är gräsligt hungrig, redan. Glad Påsk.

Påskafton

Det var mamma som förorenade min luft igår, precis när jag skulle sova.

Idag har det full fart här hemma. Alla är sura och smäller i dörrar. Komiskt. Jag har fixat den sista saken till kvällen. Om den inte duger så ska mina kära vänner få spö. hahaha. Ett skämt dock, jag slåss aldrig.

Jag funderar på vad jag ska ha på mig. Jag har inga snygga kläder. Men det löser sig nog, något måste jag ju ha på mig.

Snart smäller det

Snart skjuter jag varenda rökare som förorenar min luft. Jag får panik.

Summer in the city

Jag älskar vädret. Dagen har varit underbar. Jag har suttit ute i solen och läst Så länge vi båda andas och har bränt min ljusa hy. HAHA. Jag bränner mig alltid första gången jag solar. Det kanske de flesta gör, jag vet inte. Nu ser jag i alla fall ut som danska flaggan, väldigt passande inför morgondagen. Jag har också gått en promenad med min pappa och tagit en joggingtur i Töllstorp. Till kvällsmat åt vi "hemmagjorda" hamburgare, kanongott.

Den här veckan har varit hemskt onyttig, druckit läsk, käkat på Mc Donalds, fikat på Wayne's Coffee, ätit pizza och godis + all annan mat som inte är särskilt nyttig. Blää. Jag måste verkligen skärpa mig. Jaja.


Jag kan inte formulera mig

Jag kan inte formulera mig. Jag vill skriva en massa saker men det går inte. Vad jag än skriver så blir det pannkaka. Synd om mig, tur för alla andra.

Min nya frisyr

Först och främst måste jag säga att gårdagen var mycket trevlig. Jag köpte en bok, paket till Kimpa och en mascara. Det räckte för mig, för den här gången. Det finns verkligen en massa saker jag vill ha men jag har inte råd. Blähä.

Jag har blivit klippt idag, tråkigt nog. Jag gillade min gamla frisyr. Den var lagom nördig och väldigt enkel. MEN jag ville vara lite häftigare, så jag klippte lugg, ett stort misstag. Jag tänker ha uppsatt en tid framöver, tills jag har vant mig och åtminstone trivs i det själv. Så det så.

Jag är glad att jag inte så matchen idag, då hade jag sannerligen varit rasande.

Jag skriver mer imorgon. Måste sova nu, så att jag orkar med morgondagen.

Varför ser jag ut som en nörd?

Det är frågan jag ställer mig.


Måndag

Jag har varit på banken idag, så nu kan jag shoppa för lite mer imorgon. Jag fick panik innan och slog en pling ner till Sol och Hår, jag ska klippa mig på onsdag. Mitt hår är hemskt. Jag hatar det. Frågan är vad jag ska göra med det. Jag har mina funderingar, men vi får se. Nej, nu ska jag fixa något att äta.

Jag är förvirrad

Ja, mina kära vänner. Jag är förvirrad. Jag tänkte skriva "till första halvleken". Men jag missade ordet "till". Sedan blev det ännu mer förvirrat eftersom det i hockey heter periodpaus och ingenting annat. Ni som känner mig vet att jag är väldigt förvirrad och nu har alla andra fått det bekräftat också. haha.


Söndag

Gårdagen var riktigt trevligt. Mys vid vattnet i Värnamo med räkmacka, coca-cola och glass. Idag har jag gått en promenad med Erika. Vi såg Kerstin och Sofia övningsköra och träffade även på en konstig unge. Jag somnade framför hockeyn innan, såg bara första perioden. Men det spelade ingen roll, Hv var så dåliga ändå, så jag missade inget.

Jag har en äcklig förhårdnad under foten. Blää. Min lilltå är för övrigt snart helt återställd. Mors och hoj.

Du är min sång och min glädje

Jag har huvudvärk men jag ska inte klaga. Tråkig dag i skolan. Jag, Erika, Kimmy, Frida och Matilda ska till Kerstin om en stund. Trevligt.

Just det. Min farfar ligger på sjukhus. Har en massa konstiga fel, dock inget allvarligt. Han har bland annat näringsbrist. Han väger 50 kilo och är typ 175 cm. Helt sjukt.

Nej, nu måste jag käka.

Torsdag

What a day. Jag har varit flummig. Än en gång så kommer ett ostrukturerat inlägg.

Jag är orolig. I måndags ringde jag och bokade körlektion. Jag sa att det kvittade vilken lärare jag fick. Jag fick Anders och det sägs att han är världens torraste. Kan det verkligen stämma? Får en sådan torr människa vara trafiklärare? Är det någon som kan säga något positivt om honom, så att jag slipper vara orolig? Jag klarar nämnligen inte av torra människor.

Och sist men inte minst en liten rapport om min lilltå. Var beredda på det i fortsättningen, varje dag sägs det något oviktigt om min tå. mohahaha. Jag gick till Pelle P. Jag ska äta penicillin i 10 dagar. Jag har aldrig svalt en så stor tablett hela i mitt liv. Hoppas att jag inte kvävs bara. Det vore inte trevligt.

Beautiful

Jag har varit ganska effektiv idag, konstigt nog. Jag är sur och besviken. Nu höll jag på att skriva något egoistiskt. Nej, nu ska jag lyssna på hockeyn. HEJA HV! We all love you.


RSS 2.0