Vad händer?

När jag kom hem från skolan hade pappa bakat bullar. Än så länge har jag lyckats trycka i mig tre stycken, lyckat! Verkligen nyttigt. Jag är fortfarande hungrig men jag vet inte vad jag ska äta. Vi har inget gott hemma. Jag ska läsa häftet till det nationella provet men jag kan inte slita mig från datorn och The Killers.

Just det, jag glömde nästan att prata om min lilltå. Jag tror att de få läsare jag har är väldigt intresserade av det+ att jag verkligen tycker synd om mig själv. Min lilltå på vänsterfoten är megastor och svullnaden går upp på foten. Det här är inte bra eftersom det kan leda till blodförgiftning. Jag måste alltså gå till doktorn i veckan och jag kommer sannerligen att få pencillin. Jag tror att bakterien som fanns i hälen fortfarande finns kvar. När jag fick ett litet sår på lilltån så spreds sig bakterien dit och nu trivs den som aldrig förr. Men vi får se vad doktorn säger.


AJ

När jag var ute och joggade mötte jag Irene, typiskt. Men hon gjorde i alla fall tummen upp. Jag har förbaskat ont i lilltån, den är svullen. Pappa retar mig, han sa: "Nu blir det pencillin i sex veckor". Dock tror jag inte att det är så allvarligt men än en gång så finns det var under sårskorpan, något som inte är särskilt bra. Om det inte blir bättre så går jag till distriksköterskan i veckan. Varför får jag så konstiga skoskav? Hathathat.


Var är du?

...

Lördag

Jag är seg och trött.  Jag var en snabbis med lilla K på samhället. På 40 minuter hann vi med Puss, biblioteket och second hand. Mamma och jag tog följe hem. Jag ska förmodligen åka till mormor och morfar vid fyra. Usch, egentligen ville jag inte alls vara social idag, stackars alla som får träffa mig.

Earth hour

Imorgon kommer jag att släcka lamporna även om resten av min familj protesterar. Tv:n kommer att vara på, annars får jag stryk. Men ja, att lamporna är släckta är väl viktigast. Jag ska sitta i soffan och äta glass. Och man får ju inte glömma att tända stearinljusen.

You're not alone

Jag har gigantiska munsår igen. Jag får det ofta nu för tiden och det är tusan inte trevligt. Jag vet inte vad jag ska göra åt det, ingenting verkar fungera. Jag längtar efter sommaren, då slipper man torra läppar och förhoppningsvis dessa älskade munsår.

Vad händer?

Pizzan var god, helt klart godkänd, men nu är jag riktigt mätt. Jag är rastlös också. Här händer ingenting och jag orkar verkligen inte plugga. Let's Dance börjar om 8 minuter, bäst att gå ner.

Pizza

Idag ska jag inte göra någonting som har med skolan att göra. Jag ska titta på finalen av Let's Dance, bra tidsfördriv tycker jag. Pappa och Lovisa har fått för sig att vi ska beställa pizza från den nya pizzerian. Jag tror inte vi är ensamma om att göra det, tyvärr. Menmen, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.


Veckans ordspråk

Mod är ofta brist på kunskap, medan feghet i många fall är baserad på god information.

Peter Ustinov

JAG HATAR SNÖ!

Jag hatar snö. Jag fick gå till skolan idag. Det var inte skottat, jag hatar det. Provet gick inte bra. Nu ska vi straxt ha organisation och ledarskap, we love it!

Jag orkar inte

Jag får alltid spränghuvudvärk framåt eftermiddagen, jag undrar vad det beror på. Jag kanske är i behov av glasögon trots allt? Jag är trött och jag orkar inte ta i tu med något. Jag bara slöar omkring, effektivet. Just nu försöker jag få fram facit till företagsekonomiuppgifterna men det funkar inte. Jag hatar att telia ska strypa mitt internet på det här viset. Jag hatar även min hy som är mycket värre än vanligt. Jag vet inte vad jag ska göra med den. Jag har provat olika rengöringsprodukter men de funkar inte, antagligen har jag för dåligt tålamod. Jag behöver tips. 

Meh

Hkhwbeaklbvowahgalzaln. Jag blir skitsur. Vad jag än skriver så blir det pannkaka.

Ätit rostatbröd, ätit middag, ätit våfflor, slöat, tittat på TV, slöat. 

Jag är trött. Jag tror jag går och lägger mig.  


Tisdag

Min kedja hoppade på vägen hem, fräscht. Jag ringde pappa och han kom och hämtade mig. Nu sitter jag här och försöker göra något vettigt. Jag kan passa på att berätta att jag inte mår särskilt bra, jag har huvudvärk och ont i halsen. Stackars mig. Åter till pluggningen. Kanonkul.


Haha

Jag kom inte på någon bra rubrik. Min Oral presentation är konstig. Jag kommer att snacka om konstiga saker som är ganska långsökta, inte så mycket om själva boken. Får man göra så? Det känns inte riktigt som det, men jag bryr mig inte. Jag orkar inte skriva om det. Men snälla, skratta inte åt mig när jag försöker låta smart.


Great Expectations

Jag kommer ingenstans med min muntliga presentation. Jag har ingen aning om vad jag ska prata om. Jag tror att jag ska prata om några karaktärer men det tar verkligen inte fem minuter. Hur ska jag kunna prata så länge? Som vanligt drar jag den slutsatsen att jag skulle ha börjat tidigare men jag är nog en av få personer som inte lär sig av sina misstag.

Håkan Hellström

Jag lyssnar på Håkan, längesedan sist. Hans musik gör mig så glad.


Jag är sur

Jag är sur för att mamma kom hem alldeles för sent, hon hade faktiskt lovat att jag skulle få testa att köra bilen. Nu orkar jag inte. Jag är sur för att telia har strypt mitt Internet, nu går det segt som tusan. Det tar hundra år att komma in på bloggen och på bloggkoll. Jag hoppas att det snart är "ny period" så att det funkar som vanligt igen. Snart ska jag krypa ner i min nybäddade säng.

Söndag

Jag sov tolv timmar inatt. Jag känner mig utvilad och är full av energi. Jag har städat mitt rum, städat i tvättstugan och gått en promenad med Erika. Jag borde plugga, läsa i Great Expectations men jag orkar inte. Jag vet inte om jag kan övningsköra idag,  vår bil krånglar än en gång. Det går trögt när man växlar och då vågar inte jag köra bilen.

Jag är en torrboll

Gårdagen, den var okej men väldigt tråkig. Jag ska börja med att säga att allt började bra, bilfärden gick bra, första mötet med hennes kompisar gick bra men sedan gick det utför.

Jag må vara väldigt torr men jag fick panik när jag var omringad av fulla och äckliga människor. De dansade på mig och stämplade mig med sina klackar. Jag höll på att börja gråta och ville bara åka hem, haha. Det var verkligen omoget, men det är så jag agerar när jag inte har något gemensamt med någon. Jag vet att det är mitt fel, jag försökte faktiskt inte särskilt mycket men jag försvarar mig med att säga att alla var hästtjejer. Vi hade inget gemensamt intresse,därför kunde jag bara fråga om utbildning och ålder. Vad gäller killarna så var de flesta omogna och ointressanta.  

Festen slutade ganska tidigt, halv två kanske och det gjorde mig överlycklig. Jag ville verkligen sova. Jag kan säga så här, jag tror aldrig att jag har sovit så lite i hela mitt liv. Jag tror knappt att jag kan få ihop min sömntid till en timme. Två killar hoppade på min luftmadrass och kastade sig på mig, då kunde jag defintivt inte sova. De släppte även ut luft ur min madrass. När den ena killen gick hem så trodde jag att jag skulle få sova, men NEJ DÅ. Då fortsatte tjejen och killen som var kvar att prata om en massa saker. De pratade hela natten och jag tror att de vid fem sa att de skulle vara tysta och sova lite grann. Jätteschysst, verkligen. Efter ett tag började de prata igen.

Vi åt pizza till frukost och lunch. Vid tre bar vi av hemåt. Vi stannade till vid Gekås, jag har aldrig varit där en sådan kort tid. Det var skönt att komma hem.

Jag tror att alla tyckte att jag var en liten torrboll som inte vill att ungdomar ska få roa sig, men det vill jag. Jag tycker bara att det inte är särskilt kul när 19-åringar beter sig som 6-åringar. Jag tycker inte om när främst tjejer är skitfulla och klänger på killarna och killarna tafsar. Blähä. Jag saknade mina vänner, jag saknade humorn och jag saknade att skratta.

Okej, nu låter det som att jag har haft det hemskt men jag belyser bara de tråkiga delarna, det gör man alltid. Men det var i alla fall kul att se om Varberg var så underbart som det framställs. Jovisst, det verkar vara en mysig stad och jag tänker defintivt återvända, kanske i sommar? Det var kul att träffa Victorias kompisar  och hennes pojkvän, de flesta var helt okej. Det var kul att se hur de bodde och gratulera henne på sin födelsedag. Det var ju trots allt en bra kompis som hade 18-årsfest, det vill man ju inte missa.

Okej?

Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, jag har inte ens orkat leta. Jag har inga kläder. Jag kan inte ha på mig mina snygga skor, tror jag, eftersom min lilltå är svullen. Det får inte bli som mitt skoskav på hälen. Jag får panik och jag är nervös. godnatt.
 

Måndag

Händelserik dag i skolan. Bokpresentationen gick okej, dock funderar jag på varför jag svamlade om otrohet, helt sjukt.
Sedan jag kom hem från skolan har jag bara slappat, skönt men ack så onödigt. Nu ska jag titta på Debatt eftersom jag inte fick titta på det på den vanliga Tv:n.

Jag är inte nervös

Jag är inte nervös trots att jag ska ha min bokpresentation snart. Jag borde verkligen vara det.

Keep smiling

Jag är sur. Jag får inte ihop min bokpresentation. Jag kommer dö imorgon. Jag kommer få ett IG, just precis, så dålig är den. Jag ska till Frida om en dryg timme.

Söndag

Jag hatar söndagar. Jag hatar att det snart är ny vecka och jag hatar att jag ska snacka om Fru Marianne på onsdag. Jag har i alla fall lämnat in mitt urusla pm. Det blev dåligt för att jag glömde alla mina anteckningar i skåpet, det är så typiskt mig. Jag får inte glömma dem imorgon.

Igår låg jag i sängen typ hela dagen och gjorde inget vettigt. Jag är riktigt lat, jag borde ha utnyttjat tiden bättre. På kvällen gick jag på Go!, det var trevligt och jag kom hem sent ännu en kväll.

Idag har jag läst i min bok och skrivit om min bok. Jag och Erika gick en långpromenad vid ett, det var som vanligt mycket trevligt. Sedan har jag bara suttit framför datorn och slöat. Jag är sur för att mina familjmedlemmar bara snor min dator och gör den ännu mer sliten. Ja, det stör mig faktiskt.

Så ska det låta

Nu ska jag titta på Så ska det låta för att se om Marie Picasso sköter sig.

J'ai faim

Jag är hungrig. Jag undrar om det blir någon middag här hemma. Jag och mamma är hemma själva och hon är säkerligen för lat för att laga mat.

Varberg

Varberg eller inte, det är frågan. Jag kan inte bestämma mig. Jag vill åka dit och träffa människor och gratulera min vän men det finns två saker som gör att jag tvekar; jag är inte så förtjust i att åka själv och jag gillar inte att åka tåg. Jag måste snart bestämma mig, den 17 mars ska jag säga om jag kommer eller inte. Tänk så ska allihopa dra vidare, vad ska jag göra då? Jag vill inte följa med till krogen, det är inte min grej. Jag kommer inte in+ att jag inte har råd. Jag är verkligen en fattiglapp och jag hatar det. Jag har inget sommarjobb.

Beck

Jag sov till tio idag, onödigt men skönt. Jag har huvudvärk, jag dricker fanta för att den ska försvinna. Jag sitter och tittar på Beck, filmen är gammal och dålig men det är ett bra tidsfördriv.


Fredag

Nu är det i och för sig lördag, men strunt i det. Jag ska berätta om min dag.

Skoldagen var helt okej. Vi hade prov i företagsekonomi, det gick bra. Jag åt lunch med mina vänner. Efter lunchen hade vi organisation och ledarskap, blä. Det enda positiva var att vi fick reda på vad vi fick på proven. Klockan 14.20 slutade vi. Jag promenerade med Kimmy, han kastade en massa snö på mig för att han var så rasande. När jag hade lämnat av honom gick jag till Hemköp och köpte mig en chokladbit.

Ikväll har jag varit på Go! i missionkyrkan. Trevligt. Vi pratade och tiden rann i väg. Vid elva promenerade vi hem och nu sitter jag här i min säng. Jag är trött och lite småsur. Jag ska krypa ner i min säng nu.


Tisdag

Anna och Jessica irrade runt i skolan idag. På hemvägen fick jag höra om hur snygga killar det finns här i Gnosjö och så undrade de varför alla snygga killar gick i gäng. Ikväll har jag gjort mitt bilköp, det är inte färdigt än. Det tar tid och jag skulle ha börjat mycket tidigare. Jag blir så sur på mig själv. Nu måste jag läsa lite i Fru Marianne eftersom jag ska ha min redovisning redan på tisdag. Jippy, nu är min helg räddad.

Take the chance

Jag och Frida joggade inte särskilt mycket. Vi gick/joggade i en timme och 10 minuter. Jag fick reda på en massa smaskigheter, som alltid när vi träffas, dock vet jag inte hur mycket som verkligen stämmer. Jag har fruktansvärt ont i benen och nu sitter jag här och väntar på Jessica och Anna. De får inte hålla mig vaken inatt, den saken är säker, jag behöver min skönhetssömn.

Måndag

Måndag. Föreläsning av Lennart Guldbrandsson från Wikimedia. Jag är ruskigt sur på min bror. Han gör allt som jag säger att han inte ska göra. När jag är sur på min bror blir min far sur på mig. Blää. Nu måste jag stressa. Jag ska ut och jogga med en god vän. Sedan äta pastagratäng, titta på Familjen annorlunda och vid halv tio kommer Anna och Jessica. Trävligt.

Söndag

Jag på bra humör idag, konstigt. Inatt drömde jag att Niclas Wahlgren dog hastigt, minns inte varför. Nej, nu måste jag gå och borsta tänderna och ta på mig. Ska gå en promenad med Erika vid ett, jag får inte komma för sent.


Natt

Pannkakor vad tiden har gått fort. Jag fastnade på www.vetgirig.nu och duellerade mot Sara. Riktigt kul och spännande, särskilt när man vinner hela tiden. Nu måste jag sova. Ska upp relativit tidigt imorgon.  

Lördag

Jag övningskörde i förmiddags, i en halvtimme. Jag var grym, enligt mig då. Direkt efter övningskörningen åkt vi till Jönköping för att gå på Män som hatar kvinnor,. Den var helt okej men jag saknade mycket från boken, lite tråkigt faktiskt. Ikväll har jag bara suttit vid datorn och chattat, bloggat och läst bloggar. Vilket liv. Nu sitter jag och pappa och tittar på Crocodile dundee något, mycket spännande.

Release me

Jag längtar tills det här är över. Verkligen. Det kommer bli så underbart.

Okej?

Jag är bjuden på fest i Varberg. Väldigt trevligt och självklart vill jag åka, det är ju ändå min kompis. Men hur kommer jag dit? Tåg? Jomenvisst, det funkar men det kostar bara cirkus 600 spänn tur och retur. Där är ett problem, jag är nämnligen pank. Vad ska jag göra? Det känns elakt att be mamma och pappa om pengar, jag vet att de säkert ger ett bidrag.  Sedan har jag ingen lust att lägga mina välförtjänta pengar på tågresor men å andra sidan så blir det sannerligen trevligt + att det blir ett litet äventyr. Jag vet inte hur jag ska göra. Blää. Varför kan det inte vara superbilligt att åka tåg? Jag vet, jag ska kolla swebuss.

Guess what?

Jag tittade på Lyxfällan, för att fördriva tiden. Nu är äntligen mina mysiga vänner inloggade, woho.

Bio

Jag ska på bio 14.15 imorgon. Kimmy påstår att man inte kan gå på bio när det är dagsljus men nu ska jag förklara. Jag ska inte sitta ute, jag ska sitta i en biosalong, som förhoppningsvis är mörk. Jag ska gå på bio med pappa och Lovisa, vi ska se Män som hatar kvinnor. Jag ska inte äta några popcorn, jag åt alldeles för mycket förra gången jag var på bio. Jag ska inte dricka läsk, man blir så kissnödig. Jag ska helt enkelt njuta av en film som förhoppningsvis är riktigt bra. Jag har säkert för höga förväntningar som vanligt.

Vad jag göra?

Jag är rastlös, jag har ingenting att göra. Jag tänker inte plugga idag, man pluggar bara på fredagar om man måste. Jag har läst alla intressanta bloggar och varit inne på diverse sidor. Vad ska jag göra nu? Något som inte är jobbigt bara. Varför är inte mina mysiga vänner inloggade på MSN? Jag måste få prata med någon.

Jag är trött

Jag är helt slut i kroppen. Jag har inte orkat plugga något, mer än tyska då. Jag har legat på soffan och mest slöat runt hela kvällen. NU ska jag krypa ner i sängen och plugga lite, lycka till säger jag. Jag kommer att somna direkt. Säkert.

Ibland vill man bara ge upp

Jag har mycket att göra innan påsklovet förutom alla läxor så händer detta: 

  • inlämning av bilköp
  • redovisning av svenskaboken + PM två dagar innan
  • redovisning av engelskaboken
  • inlämning engelskaboken
  • franskaprov
  • nationellt prov i svenska b, uppsats.
  • matteprov G-del
  • företagsekonomiprov

Torsdag

Huvudvärken min gick över, tur var väl det. Det har varit en rolig dag, mycket skratt. När vi skulle hem fastnade Sofia med paraplyet i dörren. Det var kul. Jag har precis skickat in tyskan och nu ska jag plugga organisation och ledarskap, det är det tråkigaste ämnet jag någonsin har haft. Tyvärr så måste man ha prov även i de tråkiga ämnena, bläää.
 

Huvudvärk

Idag har jag huvudvärk. Trevligt. Det blir förhoppningsvis bättre under dagen.

Kulturtemadag

Vi hade kulturtemadag i skolan idag. Första föreläsningen var trist, jag fick inget riktigt grepp om den. Magdansösen såg jag inte, men jag hörde om henne. Andra föreläsaren var Jonas Hassen Khemiri, han var kanonbra. Jag lyssnade i en hel timme utan att börja tänka på annat, det är ovanligt. Han sa intressanta saker som väckte tankar, dessutom var han rolig. Jag ska läsa hans böcker nu, jag hoppas att de är bra.

Hmm

Ska man skratta eller gråta?


Pust

Jag är hemma från en hemsk joggingtur. Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan krypa ner i sängen. Jag ska läsa organisation och ledarskap. Kul. Jag har sovmorgon i morgon, det är skönt. god natt.


Hold on

Det har varit en helt okej dag i skolan. Min höger arm är öm, undra varför? Det var inte alls någon som attackerade den med massa slag och tryckte in mig i ett hörn, inte alls. Jag fryser och jag har huvudvärk. Efter Annorlunda familj, som min mamma så fint säger, ska jag ta mig en joggingtur. Tyvärr måste jag börja med min träningsdagbok idag. Jag vill se Män som hatar kvinnor.


Övningskörning

Jag har övningskört idag, för första gången på över ett halvår. Jag säger så här: äntligen något som går bra! Eller bra och bra men jag ser ljuset. Jag körde bra för att inte ha kört på så länge. Men jag var på fel "sida" två gånger. Jag kan absolut inte parkera. Jag fick sladd och några ungar i en svart Volvo glodde som tusan. Ungar är allt goa. Nog om det. Det är en dag i morgon också.


Jag är sur

Jag är sur. Jag har huvudvärk. Jag har magvärk. Jag hatar allt jag gör. Jag lyssnar på mix megapol, bara det gör en sur. En kärring sa "bejakar" ett hundratal gånger. Nu ska jag fortsätta hoppas.

Dumlekakor

I dag har vi bakat, gott. Jag har även gått en trevlig promenad med Erika. Jag har precis ätit en dumlekaka, mums. Det påminner mig om när jag var liten. Mamma bakade alltid såna då.

RSS 2.0