Everybody loves somebody sometimes

Igår hände det en hel del. Jag jobbade och var sedan ute på biltur med mormor och morfar. I kiosken var det riktigt roliga människor, jag har inte skrattat så mycket på länge. Detaljer går jag inte in på. Om 2 timmar börjar jag jobba, blä för det menmen det är ju något jag måste.


jag är mobbad.


Jag har tråkigt

Jag är nervös, jag skakar. Jag tänker inte säga varför. Jag är mätt och jag känner mig ensam. Det finns inget bra på TV eftersom pappa fortfarande inte har fixat boxen, sorgligt. Jag ska nog lyssna på lite musik, dricka vatten och lugna ner mig.

Allt som är ditt är mitt

Jag är glad igen, jag lyssnar på underbar musik. Jag är lite putt, för en liten spillevink som är född 1990 undviker mig men jag överlever. Jag måste egentligen sticka ner och handla käk, men jag orkar verkligen inte. Vad tusan ska jag äta? Min bror käkar pizza, det vill inte jag göra. Jag fundera ut något bra.

Fredag

Idag har jag, Lina P och Kimmy varit på vårt fadderföretag, JOMA. Det var i stort sett bara jag som pratade, fick lite hjälp av Lina. Vi har haft prov i Rättskunskap, det gick bra. Det har inte hänt så mycket mer idag.

Jag är ledig ikväll, men imorgon och på söndag ska jag jobba.

Jag är glad

En sådan underbar dag, jag är glad. Jag ska plugga arslet av mig idag, jag har rättskunskapsprov imorgon och vi ska även hälsa på vårt fadderföretag. Vi gjorde ett test på Information&layout idag, jag fick MVG. Det är en lätt kurs så länge man gör övningarna och hänger med ordentligt på lektionerna.


Nu ska glada jag återgå till pluggandet.

Everyone's feeling pretty

Det är torsdag och här sitter jag och diggar till Stevie Wonder. Än känns allt toppen men det blir väl kasst igen när jag kommer till skolan, haha. Jag har pluggat, inte mycket men lite, jag känner mig stolt. Rättskunskapen börjar sätta sig och de knepiga glosorna kan jag också.

ha en bra dag.

Onsdag

Jag gråter, jag har läst Maddes blogg(jagefrisk.blogg.se, kan tyvärr inte länka för det fungerar fortfarande inte) läs vettja. Hon somnade in den 15 september. Det som gör mig chockad är att hon hela tiden var så positiv.

Nej, nu ska jag ta mig samman och byta samtalsämne. Dagen idag har varit helt okej. Jag har skrattat och skrattat och skrattat. Jag såg nog allmänt störd ut idag, mittbena, ringar under ögonen och fula kläder. Jag kände mig som en vandrande zombie men kul har jag ju haft.

hejs.


Än lever jag

Svenskauppgiften lämndes inte in förrän 20.05, usch och spy. Jag har titta på Idol, ibland är det så pinsamt att jag bara vill försvinna. Louises föredetta kille var med, han var väl bra, han gick vidare i alla fall. Jag har tittat på Maria Wern- Främmande fågel, svenska kriminalserier är inte så bra.

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar sedan blir det att hoppa i säng. Jag avslutar med ett citat: "Jag vet vems säng jag vill sova i inatt."

Jag håller på med...

Jag håller på med en liten uppgift till svenskan och jag har fått idétorka. Den är så dålig att jag spyr. Jag ska lämna in den 19.30, punkt slut. Det blir inga undanflykter. Jag vill ha Internet på min dator igen, den stationära har inte Office 2007 och den är helt enkelt konstig.

Nu ska jag återgå till uppgiften.

Trött

Jag är trött, jättetrött. Vi hade inte orientering på idrotten idag, blev badminton för min del, det var faktiskt jobbigt. Jag fick VG- på min engelskauppsats och den var sjukt dålig. Jag måste skärpa till mig och plugga ordentligt, jag har rättskunskapsprov på fredag och jag ska få MVG. Jag måste sluta jämföra mig med andra, jag måste inse att jag inte är lika bra helt enkelt.

Nu blir det plugg.

Tisdag

Jag är trött, seg och lite småsur. Halv tio ska jag och mina vänner trampa iväg till skolan. Jag går till fyra idag, sista lektionen är orientering och om jag måste orientera själv så tänker jag inte vara med. Jag hoppas att vår lärare tycker att det är för kallt för att vara ute.

tävlingen har börjat och jag är så glad för det.

ha en bra dag.


HV 71- Frölunda

Jag fick precis reda på att det blev seger för HV 71, 6-2. WOHO!


Just dance

Jag har suttit i soffan och tittat på hockey i typ två timmar, kulkul eftersom HV ägde Frölunda. (Jag orkade iofs inte se hela matchen.) Jag smaskade godis och lite chips, men efter klockan 20.00 tog det stopp, det var bra.
Imorgon ska jag ta mig en liten jogging-morgontur vid sju, jag vet inte riktigt när vi ska mötas, 09.30? Bäst att kolla upp det.

Nu ska jag upp och sova, jag har suttit och gäspat hela kvällen men jag ska inte ge upp min träning.

Måndag

Skoldagen var okej, precis som alla andra måndagar. Lilla K har funnit en baldejt, jag har en plan på vem jag ska gå med, funkar inte den så skippar jag helt enkelt balen. Vem ska man fråga? Jag känner typ ingen kille i tvåan(bara Kimmy) och jag är inte en person som går fram och frågar Vill du gå på balen med mig? Jag börjar få lite smått panik, men det löser sig, det hoppas jag i alla fall. Jag och Erika funderar på att bojkotta balen och dra till ett semesterparadis och ha vår egen lilla bal. Dansa, dricka drinkar och träffa trevligt folk, låter inte det bättre?

Jag håller på att frysa ihjäl, tangenterna på den stationära datorn är till och med kalla. När pappa kommer hem ska jag be honom sätta på värmen i det här fallfärdiga huset. Om två år bor jag inte här, om inte något extremt skumt inträffar, jag längtar. Men så länge jag går i skolan här så blir det ingen flytt, tyvärr.

Ikväll blir det hocket, Frölunda-HV 71. kommer nog inte orka se hela men ska titta och försöka lära mig de nya namnen. Vi skulle ha sett No country for old men, men det verkar inte bli något med det eftersom pappa aldrig kommer hem.

Guten Morgen

God morgon, jag är trööött. Jag gick upp klockan sju för att gå en promenad på en timme, det var skönt. Jag känner pigg och fräsch, jag var hungrig under promenaden och gick och tänkte på frukost. Jaja, nu ska jag hitta en artikel till franskan och lite andra små saker.

Ikväll är det hockey:)

ha en bra dag


Söndag

Jag har inte varit en datanörd idag, jag är stolt. Jag har gått en promenad, kört lite styrka och bäddat rent alla sängar. Jag har läst lite rättskunskap, kunde dock inte göra matte eftersom boken ligger kvar i skolan. Jag är laddad inför en ny vecka, men har alltid lika svårt att veta vad jag ska ha på mig. Nu är allt det viktiga till London klart, lite smågrejor kvar men de är inte alls viktiga.

livet leker.

God dag

Vilken underbar söndag, jag har pysslat med tvätten och ätit lunch. Jag ska plugga, ut och gå och städa ännu mer, jag är duktig. Igår var jag ute och gick med Kerstin och tusan vad kallt det var. Jag hade på mig vinterjacka, halsduk och vantar och frös ändå. Vi pratade om det mesta, vi villade bort oss i Töllstorp men efter mycket om klarade vi oss ur det. Vi tog en paus vid konsum i lite drygt en timme, vi käkade vindruvor och choklad, myspys.
.


Sunshine

Jag har varit hemma ett tag, men jag har inte orkat göra något. Promenaden tog verkligen hårt på mig, ack vad jobbigt det var. Vic behövde prata och det kändes skönt att vara lyssnaren, dock så gav jag inte speciellt goda råd. Men det är inte så lätt när man själv inte har varit med om samma sak. Jaja, jag ska i alla fall vila nu för vid niotiden ska jag och lilla K ut på en kvällspromenad, lite av en tradition att vi pratas vid varje helg.

jag är sugen på en iskall coca-cola och en god pastasallad.


Iväg

Om en liten stund ska jag gå en lååångpromenad med min underbara vän Vic, jag tror hon behöver prata. Det blev alltså inte så mycket städning, but who cares? Plugga gör jag imorgon.

tjarå

Hallå i stugan

Jag sitter fortfarande i pyjamas, har inte orkat ta på mig än. Idag ska jag städa, pyssla med tvätten och träna lite grand. Igår somnade jag i mammas säng 21.21 vaknade igen 22.00, tvättade av mig sminket och borstade tänderna och gick och lade mig i min säng. Jag somnade nästan direkt, vem lägger sig så tidigt en fredagkväll? Det enda positiva var att jag vaknade klockan nio och jag känner mig riktigt utvilad.

ha en bra dag

Det är väldigt dyrt...

att åka tåg till Gävle, satan gick på gatan alltså. Det kostar 3366 kronor tur&retur och då är det bara själva resan. Vi får se hur vi gör men jag har hittat ett hotell i alla fall ska ta ett smörsnack med mamma sedan, jag vill verkligen ha en myspyshelg. Det var mammas idé att åka till Gävle, långt bort och ingen superstor stad. Risken är stor att jag och mamma villar bort oss i en stad som Stockholm. Att få med mamma är dock en väldigt liten chans, tyvärr.

Knocks me off my feet

Dagen började bra, jag och pappa smågnabbade lite. Han skjutsade mig till skolan, första lektionen var företagsekonomi A. Efter mycket om och men bestämde jag mig för att ringa till vårt fadderföretag och boka en tid. Det blev fredag nästa vecka, då ska vi lära känna företaget och personerna som jobbar där. Erika har inte varit i skolan idag så jag och Kimmy fick luncha själva, fisken såg inte fräsch ut. Det här är min dag i stora drag.

Helgens planer? Plugga matte, läsa och bara slöa runt som en zombie. 

Stevie Wonder- Master Blaster

Tusen strålande solar

Jag kan inte beskriva med ord hur bra Tusen strålande solar är, tårarna bränner och nu inser jag hur bra jag har det. Den berör mig så mycket att jag drömmer om de hemska sakerna som sker i boken.

Den är läsvärd, jag lovar.


Jag spyr

Jag har tre katter, den knäppaste av dem tog in en mus. Hon satt och vaktade den och sedan snodde kattungen Tusse den och käkade upp den. Man såg hur han slet med bytet men han lyckades, jag ska aldrig mer pussa honom. Fy fasen vad äckligt, jag spyr flera gånger. Det är min syster som har berättat detaljerna, jag missade det värsta och tur är väl det.

god natt säger jag


Torsdag

Ja, då var det torsdag igen och veckorna rullar och snart är det höstlov. På höstlovet drar jag till London och myser och shoppar med mina vänner. Jag har suttit här alldeles för länge, så nu blir det läsning.

hejs


Onsdag

Jag och mamma har precis varit ute och övningskört. Mamma blev arg på mig för första gången, jag frågade henne om vi kunde byta plats och då skrek hon "Nej, du klarar det här!" Jag klarade det men jag var riktigt skraj. Nog om min övningskörning. Det har varit en bra dag idag, jag har dock inte pluggat, jag orkar verkligen inte.

Jag och mamma planerar att göra en resa i höst, just nu ligger Gävle närmast hjärtat. Jag vill bränna ner julbocken och mamma ska göra något annat olagligt, skämt o sido (hur det nu stavas). Gävle blir det förhoppningsvis, jag ska kolla på hotell. Det är dyrt att "tåga" dit och hotell är ju aldrig billigt, vi får se, vi får se.


godnatt

Morning

God morgon, här sitter jag och har träningsvärk. Om 55 minuter börjar min skoldag, kulkulkul.

nej, nu går det inte att sitta här och slöa.

Rosa lack

Det blev ingen övningskörning idag, vi tar det imorgon.Jag har inte gjort något vettigt idag och det hatar jag. Jag borde ha pluggat matte, rättskunskap och franska men jag är alldeles för lat.

Jag ska gå och lägga mig i sängen och läsa Tusen strålande solar, den är väldigt bra.

Tisdag

Jag sitter här med en mugg yougurt, mums. Jag har fortfarande blöt efter cykelturen i spöregn. Veckan har börjat prima och jag hoppas att den fortsätter på det här viset. Idag ska vi ha myspys här hemma med dipp, grönsaker och potatischips. Senare ikväll ska jag- king of cars, övningsköra och det går förhoppnigsvis bra.

Flygbiljetterna till London är bokade, ännu ett steg närmare.


Igenkänd

Jag har som sagt gått hälsans stig idag och varje gång jag är ute och går är det någon som hälsar på mig. Jag har ibland ingen aning om vem det är. Igår hälsade en mopedist på mig och jag kände inte igen honom och idag var det någon som hälsade glatt i en bil, misstänker att det kan ha varit Ricky. Jag ska väl känna mig stolt över att jag är igenkänd men jag blir ändå lite misstänksam.

Dancing queen

Igår gick jag och lilla K en promenad på ca en timme, sedan gungade vi och snackade en massa. Jag kom hem 00.30, då blev det alldeles för kallt ute. Det var trevligt och jag minns inte ens all skit vi snackade om.

Jag har nyss käkat frukost, bättre sent än aldrig. Jag har läst ut Flyga Drake och jag tyckte den var riktigt bra.

ha en bra dag


Impulsivt är bra

Nu har det börjat hända impulsiva saker i mitt liv igen. Igår blev det träff hos Kimmy och om bara en liten stund ska jag ta en promenad med lilla K. Inga av dessa saker var planerade och jag gillar sånt här. Jag tycker om när jag på fredagmorgonen är oviss om vad som ska hända kommande helg. Ibland händer inget och ibland bestäms impulsiva möten.

Jag gick ner i mina 8 centimetersklackar till konsum och ack vad ont det gjorde.

Mycket snurrigt och stressigt inlägg men jag måste kila nu.

Lördag

Jag har precis kommit hem från en shoppingdag i Borås med min syster och hennes kompis. Jag följde med dem för att vara snäll men kul var det inte. Jag köpte böcker, lite skolprylar och trosor, mer hade jag inte råd med. Jag har ätit både kladdkaka, godis och på Mc Donalds, usch vad det känns hemskt.

Igår var jag och Erika som sagt hos Kimmy, vi knallade dit klockan 17.00. Vi gjorde absolut ingenting. Jag skrev en berättelse som utspelade sig i Thess som var helt sjuk. Sedan lade vi oss i Kimmys säng, släckte lampan och diskuterade framtiden. Erikas är klar, dock är min och Kimmys fortfarande suddig. Kvällen var okej men inte mycket mer.

Jag har upptäckt att vår granne har klippt "sin" sida av häcken och det ser förjäkligt ut.


Fredag

Idag mår jag superbra och jag är så glad för det. Skoldagen var kanon, jag gillar fredagarna och måndagarna. Klockan 17.00 drar jag och Erika till Kimmy-king of jazz, vi ska titta på film och ha trevligt. Lilla K kunde tyvärr inte följa med, men hon tjänar pengar istället. 

nu ska jag käka lite potatisgratäng och kassler.

ha en bra kväll! 

Music makes me feel good

You're a song Written by the hands of God 
Don't get me wrong 'cause
This might sound to you a bit odd
But you own the place
Where all my thoughts go hiding

Torsdag

Hejhejhej. Jag har ont i bihålorna. Idag har jag inte kunnat prata, jag har bara sagt en massa strunt.

i miss you

Idol

Jag har tittat på Idol, det hör inte till vanligheten. Jag tyckte man fick se alldeles för mycket "skit", jag vill ju se när människorna sjunger och gärna en och annan som gör bort sig. Jaja, jag mår bättre och jag har käkat jordgubb- och vaniljglass. Imorgon börjar jag 12.15, skönt, dessutom så är det snart helg.
 
god natt.

Jag vill spy

Jag har ätit snabbt och alldeles för mycket, jag mår illa och jag vill spy. Jag har franskaläxa tills imorgon, jag ska göra den precis innan jag går och lägger mig, om jag inte börjar gråta igen. Jag grät igår, det kändes bra och jag passade även på att gråta över andra saker, smidigt. Jag tycker om att gråta, man kan släppa allt och bara ligga i sängen och tänka på "det som gör ont" och gråta ännu mer.

BLÄ

Allting känns blä, jag har ont i bihålorna och känner mig allmänt störd. Idag var den roligaste skoldagen på länge, nästan i alla fall. Vi har fastnat vid ordet "bajs", allt är bajs och alla konstiga personer är bajsnödiga. Erika läste det på Hanna Fridéns blogg och har nu börjat säga det istället för att svära.

jag vill gråta mot någons axel


Hello

God morgon. Jag ska möta Erika om 40 minuter, jag är inte påklädd, inte sminkad och har inte ätit frukost, jag kommer inte hinna. Den här dagen kommer att bli kass. Jag har bestämt mig för att bli en bra människa, inte klanka ner på Kimmy och andra människor.

ha en bra dag

Away

Blockad. Det är patetiskt. Jag gillar dig också, haha. Komiskt. Du är inte så smart som du ser ut.


Måndag

Jag älskar mina måndagar. Jag har endast tre lektioner, historia, Information&layout och franska.  Idag var det dock inte en bra måndag, jag hade skitont i magen och jag hade glömt värktabletterna hemma. Dagen blev ett helvete då jag höll på att spy varje gång jag tog ett steg, jag hatar att vara kvinna.

Jag ska spy på dig

RSS 2.0