Tisdag

Vilken dag! Jag har jobbat. Jag tror jag dör, de tror nog att jag är hur inkompetent som helst. Jag misslyckades totalt med att baka cheesecake. Extremt pinsamt. Menmen. Annars har dagen rullat på och jag känner att jag någon gång kommer att kunna klara av det. Fy tusan vad varmt det har varit. Jag måste även nämna att min boss på det "äldre jobbet" är hur härlig som helst. Vi jobbade tillsammans igår och vi pratade hela dagen, om både normala och mindre normala saker. Då måste jag också nämna feriearbetarna, en kille och en tjej. Killen visslar konstant när han diskar. Tjejen ser lustig ut och är extremt trög. Jag undrar om de ens gör någon nytta? Den här veckan känns för övrigt bra. Det kommer att hända mycket roliga saker. Nu ska jag ut i solen (molnen?) och sova lite. Jag är helt död.  


Djungelvrål

Jag sitter i soffan och tittar på Pip-Larsons och äter djungelvrål. Idag har jag inte alls gjort någon nytta. Jag har solat och läst, har börjat med Bree Tanners andra liv. Den verkar bra. Nu måste jag städa lite. Blä. Imorgon ska jag jobba.

Midsommarafton

Gårdagen var kanon. Kvällen började hos Frida. Vi gjorde midsommarkransar, grillade, dansade och skrattade. Patrik Sjöstjärna ringde mig. Jag råkade dock lägga på. Sedan drog vi till High Chaparral, det var minst sagt bonnigt. Jag träffade på min far och hans kollegor. Kvällen slutade ganska tidigt och det var väldigt skönt. Dock kom jag hem till ett tomt hus. Usch.


Jag kan inte skilja på

Jag är lite sur. Allt verkar krångla idag. Hat. Jag hoppas dock att en kväll med mysiga människor ska göra mig gladare. Just nu taggar jag med bra musik och väntar på att jag ska få varmvatten. Det verkar ta tid. Måste packa ner det som ska med till Frida med, jag ska vara där klockan två. Jag har gett upp hoppet om att komma i tid för längesedan. Så typiskt mig. Jag får inte glömma korven heller. Det sämsta är att jag inte har någon bil, så jag måste promenera. Blä.


Vattenkrig

Jag har haft en bra dag. Lunch hos Erika som slutade med ett galet roligt vattenkrig. Självklart vann vi tjejer. Vid halv fyra åkte jag, Frida och Jossan till Gällstad. Jag shoppade- IGEN. Åh, ingen borde ge mig pengar. Jag får skylla på att jag tar igen allt shoppande jag avstod från i cirka 1 år. Imorgon är det midsommarafton och jag tror det kommer bli en toppen dag. Dagen ska spenderas hos Frida. Med god mat och härliga människor. Bäst är att min älskade Anna kommer. Nej, nu ska jag koncentrera mig på fotbollen.

HAHAHA

Hittade av en slump killen vi liftade med hem i fredags. Jag håller på att skratta ihjäl mig- igen.

Genom eld

Jag är trött. Men jag får som sagt skylla mig själv. Jag ligger i alla fall i sängen nu. Började titta på film, men orkade inte se klart den. Nu lyssnar jag på bra musik och funderar på vad jag ska ha på mig idag. Mina böcker har kommit idag!!!!!!!!!!!!!!!!! Så äntligen har jag något bra att läsa. Nej, undra om jag ska messa Miamaria och föreslå en dubbeldejt med mekanikerna snart! HAHA. Jag skrattar ihjäl mig.


Doris

Jag är trött. Har bara sovit 9 timmar på två nätter. Den här helgen har varit toppen, längesedan jag hade så roligt. Igår hängde jag med Maria, Jessica och Anna. Vi åkte först på förfest mitt ute i skogen. Sedan bar det av till Sigges, där vi stod utanför och frös. Maria är helskön alltså. Jag fick heta Doris. Idag har jag jobbat. Jag ser ut som en döing. Nu ska jag mysa med min katt, som kom hem idag.

Get Sexy

Vilken kväll det var igår. Mysigt hos Frida, mat och prat. Öltältet, där var det bara 40åriga människor, ingenting för oss. High Chaparral, helt okej. Dansade lite. Buggade med någon. Köpte körv. Vi hade ingen skjuts hem, så fick haffa någon som kunde köra hem oss. Vet inte vem det var. Självklart skickar jag ett sms till en viss person. Pinsam är jag. Idag mår jag sådär. Har bara sovit mindre än 6 timmar inatt. Usch. Men har gott om tid på mig att vila upp mig. Woho! Jag ska laga mat ikväll, vet inte vad. Får ta mig en titt i frysen, korv är alltid ett alternativ. När kan jag köra bil tros? Chacha.

Just like you

Borde inte skriva, är inte i rätt tillstånd. Jag har i alla fall haft en toppenvecka, har sovit hos mormor och morfar och tagit det lugnt. Nya jobbet, går bra men det är mycket nytt. Jag är så himla stolt över min nya tekopp, som jag köpte för 5 kronor på secondhand, jag älskar den. Jag tackar även för kvällen/natten, den var toppen. Det här behövde jag. Och värre blir det på midsommar. Haha Nattinatt.

What's the point?

Jag sitter framför tvn och lyssnar på musik. Varför handlar allt bara om vm eller vickans bröllop? Jag vill bara dö på det. Jag har jobbat idag. Det gick bra. Känns som att alla fyller år idag. Jag har gjort bort mig idag. JIPPY.

Stimulans

Min kropp spelar mig ett spratt. Nu måste jag sova. Ska jobba imorgon.

Försvunnen

Jag letar efter en mapp med bilder från de 15 augusti 2009. Den verkar spårlöst försvunnen. Jag vill se dessa bilder NU! 

Cut

Min mamma tror att jag ska skaffa pojkvän snart. Så som hon förhörde mig igår. Men nej. Igår var jag på förbannat bra humör. Det är jag inte idag. Är deppig. Ska inte dra upp för mycket, men kort och gott så känner jag mig misslyckad. Jag förstör allt.

Jag längtar efter att klippa mitt hår.


Give me a break

Jag har mycket jag vill prata om. Ögonen går i kors. Men jag försöker ändå. Jag är expert på att hitta fel hos människor. Det har blivit värre under gymnasietiden. Jag vet varför, men det tar jag inte upp här. Jag blir så ledsen på mig själv. Alla människor och då menar jag verkligen alla människor har goda sidor. Det har jag lärt mig av min mamma. Jag beundrar mamma. Hon ser alltid personers goda sidor först. Hon dömer ingen människa i första hand. Det är strongt. Jag ska ta efter henne. Jag ska även försöka sluta snacka en massa skit, för det är också något jag har blivit bra på.

Det jag egentligen skulle komma till är att jag precis har kommit på att en tjej som jag verkligen har dömt verkar vara en så fantastisk tjej att jag bara vill ge henne en mysig kram. Tänk vad första intrycket kan säga. Nu slutar jag att svamla. God natt.


Konversation

Jag har en väldigt intressant diskussion med Phu, Tu och Kim på msn. Kim pratar om bröst. Var så längesedan jag chattade. Har saknat det.


Här och där

Vilken konstig dag.

Igår hade jag och F myskväll i Värnamo. Vi tittade på balen, åt pizza och lite godis. Har typ inte kunnat sova inatt, blir ofta så när jag sover borta och när det är varmt. Frida ställde klockan på 05.45, hon skulle göra halkbanan. Jag tog bussen hem. Fy tusan som jag såg ut.. Jag duschade snabbt. Bytte om. Sedan spenderade jag någon timme med Mr M. Trevligt. Han skjutsade mig till mor. Jag åkte till Värnamo igen, där jag hämtade papper hos revisorn. Började storgråta i bilen, för att jag trodde att jag hade tappat min fina ring. Efter ett tag tog jag mig samman och åkte hem. Under hemfärden kom jag på att jag tog av mig ringen hemma innan jag gick på toa. DET ÄR SÅ TYPISKT MIG.

När jag kom hem var jag så förbannat trött att jag däckade och sov i två timmar. Halvsovande åkte jag och hämtade mamma, så bjöd jag henne på kvällsmat på Tre Kronor. Jag är en god dotter. Hon förhörde mig. Hon är så söt. För övrigt åkte vi inte till examensfesten idag, lite synd.

Nu har jag huvudvärk. Jag ska lägga mig tidigt idag. Imorgon ska jag titta på ett hus och sedan promenera med S, om hon nu inte ställer in. Haha



Here comes the rain

Igår fick min kusin körkort och i sommar blir det till att dra ut på en massa turer:) Idag fyller mormor år. Tror hon fyller 63 år. (Går in på birthday försäkerhetsskull.) Oups, hon fyllde 62. Jag ringde och grattade henne innan. Idag hade jag tänkt gå upp tidigt, städa och gå en härlig morgonpromenad. Så blev det inte. Jag vaknade 09.54. På tok för sent. Fram till nu har jag legat och läst i sängen, har börjat på en ny bok, Odjuret, av Roslund och Hellström. Verkar helt okej. Jag borde snart käka frukost, men vi har inget gott. Dessutom så ska jag gå en promenad om drygt en timme, så bör skynda mig lite. Ikväll ska jag troligtvis till Värnamo och ha myskväll, om ingenting ändras, man vet aldrig. Imorgon har jag lyckats lova att göra två saker samtidigt. Vet inte vad jag ska välja. Mamma lär bli besviken, den andra personen vet jag inte. Den kanske blir lättad. Haha. Nej, hej och hopp.


8 juni 2010

Jag har precis ätit frukost. Och nu sitter jag här vid köksbordet och funderar. Jag ska straxt skjutsa pappa till jobbet, vet inte varför. Han vill väl att jag ska komma ut och inte sitta inne hela dagen. Idag ska jag ha en dag i ensamhet igen. Mysigt.


You sometimes make me sad and blue

Egentligen orkar jag inte skriva något. Hjärnan är avstängd och ögonen går i kors. Jag fryser. Jag lyssnar på musik och blir partysugen. På tal om ingenting så grät jag på studenten. Jag vet inte varför. Det var inte direkt sorgligt. Det var min släkts fel. Anna, mormor, mamma, farmor och pappa(?) fällde några tårar. Nähä. Nu ska jag ta och plocka några fästingar på katten, som äntligen har kommit hem!


Manic monday

I fredags tog jag tydligen studenten. Dagen var bra. Dansade en massa vilket resulterade att fötterna gjorde en aning ont. Var hemma vid halv fem. På lördagen fortsatte firandet vid tio. Farmor och farfar kom på fika i trädgården och gav mig fina presenter (som jag hade valt själv). På eftermiddagen begav jag mig till Grimsås, jag och Anna hade det mysigt, käkade lite tacos. Sedan drog vi till Månstad. Hmm, efter mycket velande bestämde vi oss att vi skulle gå in. Men vad händer då? Vi kommer inte in eftersom vi inte har anmält oss. Jag blir irriterad. Vi drar till Sigges istället. Visst hade jag kul där. Jag var bara så nere. Vet inte varför. Dansade i alla fall. Och fy fasen vad ont jag fick i fötterna, blir inte klackar på flera veckor nu. PartyP ville bugga, nu ångrar jag att jag inte gjorde det. Det hade ju varit så kul. Vi var hemma vid halv tre. Anna ställde klockan på nio igår.

Idag är jag en död kvinna. Jag sover, läser, sover, läser.. Den här veckan ska jag inte göra någonting. Förutom att gå på examensmiddag, jobba och födelsedagsparty. JAG VILL INTE VARA SOCIAL. Jaja.

En bra dag!

Dagen har spenderats med Phu och Kim. De där två är verkligen underbara. Vi har bakat tårta, ätit glass, lagat mat och besökt Konstsmide. Jag är så glad. Nu taggar jag med bra musik.


Dans på rosor

För drygt en vecka sedan kom jag tillbaka till trista Sverige efter en härlig vecka i Turkland. Blek och fräsch är jag också. Underbart. Jag har inte gjort något vettigt sedan jag kom hem. Fortsatt att äta en massa äckelpäckel. Jag har varit i Jönköping och shoppat för drygt 1700 kronor. Idag shoppade jag för 650 kr (studentskylt, kyckling och underkläder). Jag har även ringt min arbetsplats i sommar och en sten föll från mitt hjärta, jag slipper alla de avancerade maträtterna, får endast göra det roliga. Woho!

Imorgon blir det en lång dag. Tårtbakning, köpa blomma, tacka praktikplatsen, kolla kläder med mamma och äta på Vita huset med klassen klockan sju. Underbart. Jag ska klämma in lite läsning också, Änglar och Demoner av Dan Brown, den börjar bli spännande nu.


RSS 2.0